halo saklamış olabilir belki kikalar gibi zeynebideHALO YARALIYSA ÖLÜ KİM ? ZEYNEP KAYIPSA NEREDE ?
------
İnşallah 😌
halo saklamış olabilir belki kikalar gibi zeynebideHALO YARALIYSA ÖLÜ KİM ? ZEYNEP KAYIPSA NEREDE ?
------
İnşallah 😌
Sonu şoke etti. 😱Ulan dizi harbiden bu bölümle etti 5, 5 bölümdür dizi rayına oturdu. Ilk sezondaki gibi çekirdek, mısır, meyve ile izlettiriyor
Nedense Yeralti iptal haberlerinden beri dizi güzelleşti
Aferin len Bahadır diziyi adam ettin, şu Halzeyci'leri de başımızdan alsa iyi olur @cokiyitvci @Mr.At
Senin Bahadır da çok değişti demektir bu. Sen Allah'ın bir lütfu işte deyip Zeynep hamile kalacaktır diye cevap atmıştın bana. Bence sana biraz zort oldu. 😄😄
Onu sezon içinde dedim be hacıSenin Bahadır da çok değişti demektir bu. Sen Allah'ın bir lütfu işte deyip Zeynep hamile kalacaktır diye cevap atmıştın bana. Bence sana biraz zort oldu. 😄😄
Bak burada benim mesaja ne yazdın. Bir @Dosi değilim ama bende zaman zaman denileni unutmam. Zort oldun bunu kabul et. 😅😅Didem ne alaka ? Siz çocuğun doğacağını düşünüyor musunuz ?
Bahadır Özdener zaten muhafazakar kesimden, Allah'ın takdiri diyip HalZey'e çocuk verecek. Ben Kurtlar Vadisi zamanındaki gibi hamileliğin sonunda Didem'in kaçırılması ve karnındakiyle öldürülmesini bekliyorum
Senaryo doğru ise söz veriyorum ZORTLUĞUMU kabul edicem ulan 😂 9 Ocak Perşembe akşamı burada buluşak 😈Bak burada benim mesaja ne yazdın. Bir @Dosi değilim ama bende zaman zaman denileni unutmam. Zort oldun bunu kabul et. 😅😅
Benim ne zamandır bir şüphem var. Astsubayımız Alican hain olabilir mi?HALO YARALIYSA ÖLÜ KİM ? ZEYNEP KAYIPSA NEREDE ?
------
İnşallah 😌
Görüşücez. Ama sen Bahadır'a çok güvenme bence artık. 😂Senaryo doğru ise söz veriyorum ZORTLUĞUMU kabul edicem ulan 😂 9 Ocak Perşembe akşamı burada buluşak 😈
Yok benceBenim ne zamandır bir şüphem var. Astsubayımız Alican hain olabilir mi?
KeşkeeeeeGürcü Kemal Hüseyin Avni Danyal olsa nasıl olur? @Emre Ozansoy @Alemdar
Büyük bir Senaryo tahmini yapayım mı sana?Gürcü Kemal Hüseyin Avni Danyal olsa nasıl olur? @Emre Ozansoy @Alemdar
Sen çok umut bağladın şu gürcu Kemal'eBüyük bir Senaryo tahmini yapayım mı sana?
Devlet ve Halil İbrahim işbirliğinde ki bulmaya çalıştıkları ve ortaya çıkarmaya uğraştıkları kişi Gürcü Kemal'in ta kendisi çıkıcak. Gürcü Kemal dizinin kötü anlamda en güçlü adamı olacak. (Bu sadece bir öngörü.)
Senin Şeref'te kolay mortingen oldu. O kadar lafa bu kadar kolay gidiş. İnsan ister istemez düşünüyor ne yapalım. 😅 Kala kala bir Mithat kaldı 😂Ok
Sen çok umut bağladın şu gürcu Kemal'e
sen de konu dışına çık bir hava alBalayı için diziden çıkmayı teklif etsin rica ederim ☺️
Benden sanane. Şuan burada takılmak istiyorum. 😂sen de konu dışına çık bir hava al