NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
47. Bölüm kaza sahnesi ile biter araba denize düşer, 48. Bölüm'den itibaren de Zeynep kaybolur Halo onu bulmaya çalışır, hadi eyvallah yiyin Spoiler'i sıkıldım gizlemekten 😂

47. Bölüm kaza sahnesi ile biter araba denize düşer, 48. Bölüm'den itibaren de Zeynep kaybolur Halo onu bulmaya çalışır, hadi eyvallah yiyin Spoiler'i sıkıldım gizlemekten 😂
inşallah böyle olmaz didem doğuruyor senaryosu doğru çıkar o zaman uzun atlama olup dideme birşey olmadan bu arada büyük cimbomlu bahadır özdener :D :D
471179080_10235806685976367_6161423803755098430_n.jpg

• Güldürdün
Reactions: Alemdar
Didem o zaman sezon sonuna kadar dizide kalmış olur. Bu durumda diziye reyting getirmez.
Didem ne alaka ? Siz çocuğun doğacağını düşünüyor musunuz ?

Bahadır Özdener zaten muhafazakar kesimden, Allah'ın takdiri diyip HalZey'e çocuk verecek. Ben Kurtlar Vadisi zamanındaki gibi hamileliğin sonunda Didem'in kaçırılması ve karnındakiyle öldürülmesini bekliyorum

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Didem ne alaka ? Siz çocuğun doğacağını düşünüyor musunuz ?

Bahadır Özdener zaten muhafazakar kesimden, Allah'ın takdiri diyip HalZey'e çocuk verecek. Ben Kurtlar Vadisi zamanındaki gibi hamileliğin sonunda Didem'in kaçırılması ve karnındakiyle öldürülmesini bekliyorum
inşallah dediğin gibi olur aksiyon gelir hem'de