Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,994
- Puanı
- 610
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Bölüm sonunda dolanı dolanı gelir çalar.
Bölüm sonunda dolanı dolanı gelir çalar.
Damla ölür inşallah.Bölüm sonunda dolanı dolanı gelir çalar.
Bu Musa çok zeki de göstermiyorVe yeğenim Ayhan sahnede![]()
Hepsi üst üste gelince anlık şok oldum.E biz bunu çok beklemedik mi oğlum Yahya ? @Emre Ozansoy
Musa çok zekiymiş. Şok oldum.Ve yeğenim Ayhan sahnede![]()
Ve yeğenim Ayhan sahnede![]()
Kaç bölümdür beklediğimiz KİKA hamlesi geldi. Şöyle yazmaya devam etsinler canımızı yesinler.Bu Musa çok zeki de göstermiyor![]()
Ulan dizi harbiden bu bölümle etti 5, 5 bölümdür dizi rayına oturdu. Ilk sezondaki gibi çekirdek, mısır, meyve ile izlettiriyorKaç bölümdür beklediğimiz KİKA hamlesi geldi. Şöyle yazmaya devam etsinler canımızı yesinler.![]()
İlk yarısı KİKA'lar çıkana kadar boş geçti. Umarım kalan yarı fragmandan ibaret değildir.Ulan dizi harbiden bu bölümle etti 5, 5 bölümdür dizi rayına oturdu. Ilk sezondaki gibi çekirdek, mısır, meyve ile izlettiriyor
Nedense Yeralti iptal haberlerinden beri dizi güzelleşti
Aferin len Bahadır diziyi adam ettin, şu Halzeyci'leri de başımızdan alsa iyi olur @cokiyitvci @Mr.At
Olsun olsun o kadar vites artacak Bahadır'ın 2. Sezon başında yaptıkları rezaletten iyidir 😂İlk yarısı KİKA'lar çıkana kadar boş geçti. Umarım kalan yarı fragmandan ibaret değildir.
Halil İbrahim çıksın Musa ve Mecnun Binbaşı başrol geçsin NOKTAOlsun olsun o kadar vites artacak Bahadır'ın 2. Sezon başında yaptıkları rezaletten iyidir 😂
Olur kardeş o da olurHalil İbrahim çıksın Musa ve Mecnun Binbaşı başrol geçsin NOKTA
Muthiş ya sezonun bölümü olucak gibiBir sahnede iki şarkıyı da kullanmak 👏👏
Bi zahmet kedi dışkısı yesin artık be bu nergisNergis'in suratı.![]()
Opsiyon 1 : Ya Zeynep gerçekten öldü...Şimdi Yahya merak eder kim öldü diye, değil mi oğlum Yahya?![]()
Kaan öldü. Halil İbrahim yada Zeynep yaralı, Halil İbrahim yada Zeynep kayıp.Opsiyon 1 : Ya Zeynep gerçekten öldü...
Opsiyon 2 : Birinin kalbi durdu, ambulansta tekrar çalıştırılır Kızılcık Şerbeti'ndeki gibi ?
Başka opsiyon yok aga
Kaan ölmez. Zeynep öldü. Halil yaralı. Halil kan kusturacak herkese. Zaman atlaması net olacak ben diyim.Kaan öldü. Halil İbrahim yada Zeynep yaralı, Halil İbrahim yada Zeynep kayıp.