Emre Ozansoy
Moderatör
Ve yeğenim Ayhan sahnede
Kaç bölümdür beklediğimiz KİKA hamlesi geldi. Şöyle yazmaya devam etsinler canımızı yesinler.Bu Musa çok zeki de göstermiyor
Ve yeğenim Ayhan sahnede
Kaç bölümdür beklediğimiz KİKA hamlesi geldi. Şöyle yazmaya devam etsinler canımızı yesinler.Bu Musa çok zeki de göstermiyor
Ulan dizi harbiden bu bölümle etti 5, 5 bölümdür dizi rayına oturdu. Ilk sezondaki gibi çekirdek, mısır, meyve ile izlettiriyorKaç bölümdür beklediğimiz KİKA hamlesi geldi. Şöyle yazmaya devam etsinler canımızı yesinler.
İlk yarısı KİKA'lar çıkana kadar boş geçti. Umarım kalan yarı fragmandan ibaret değildir.Ulan dizi harbiden bu bölümle etti 5, 5 bölümdür dizi rayına oturdu. Ilk sezondaki gibi çekirdek, mısır, meyve ile izlettiriyor
Nedense Yeralti iptal haberlerinden beri dizi güzelleşti
Aferin len Bahadır diziyi adam ettin, şu Halzeyci'leri de başımızdan alsa iyi olur @cokiyitvci @Mr.At
Olsun olsun o kadar vites artacak Bahadır'ın 2. Sezon başında yaptıkları rezaletten iyidir 😂İlk yarısı KİKA'lar çıkana kadar boş geçti. Umarım kalan yarı fragmandan ibaret değildir.
Halil İbrahim çıksın Musa ve Mecnun Binbaşı başrol geçsin NOKTAOlsun olsun o kadar vites artacak Bahadır'ın 2. Sezon başında yaptıkları rezaletten iyidir 😂
Olur kardeş o da olur Hudutsuz Sevda aslında Mecnun'un işini olan sevdasıdır yeni birini yetiştirir ohhhh mis gibi 50 bölüm daha kaset çıkar yaz oraya oğlum YahyaHalil İbrahim çıksın Musa ve Mecnun Binbaşı başrol geçsin NOKTA
Muthiş ya sezonun bölümü olucak gibiBir sahnede iki şarkıyı da kullanmak 👏👏
Bi zahmet kedi dışkısı yesin artık be bu nergisNergis'in suratı.
Opsiyon 1 : Ya Zeynep gerçekten öldü...Şimdi Yahya merak eder kim öldü diye, değil mi oğlum Yahya?
Kaan öldü. Halil İbrahim yada Zeynep yaralı, Halil İbrahim yada Zeynep kayıp.Opsiyon 1 : Ya Zeynep gerçekten öldü...
Opsiyon 2 : Birinin kalbi durdu, ambulansta tekrar çalıştırılır Kızılcık Şerbeti'ndeki gibi ?
Başka opsiyon yok aga
Kaan ölmez. Zeynep öldü. Halil yaralı. Halil kan kusturacak herkese. Zaman atlaması net olacak ben diyim.Kaan öldü. Halil İbrahim yada Zeynep yaralı, Halil İbrahim yada Zeynep kayıp.
Miray Daner ayrılığı olsa duyardık, ortalık ayağa kalkardı. Zeynep kayıp, zaman atlaması olur. Didem doğurana kadar da ortaya çıkmaz belki.Kaan ölmez. Zeynep öldü. Halil yaralı. Halil kan kusturacak herkese. Zaman atlaması net olacak ben diyim.
Zeynep öldü ise Esma ile birliktelik olur mu acaba? Esma şuana kadar anlatılana göre oldukça güçlü. Tam Haloluk. Damla, Fikret karşılığında sözünden dönerse Zeynep'in öldüğü hikayede olabilir gibi geliyor 😅Opsiyon 1 : Ya Zeynep gerçekten öldü...
Opsiyon 2 : Birinin kalbi durdu, ambulansta tekrar çalıştırılır Kızılcık Şerbeti'ndeki gibi ?
Başka opsiyon yok aga
Kaan ölmez. Zeynep öldü. Halil yaralı. Halil kan kusturacak herkese. Zaman atlaması net olacak ben diyim.
Miray Daner ayrılığı olsa duyardık, ortalık ayağa kalkardı. Zeynep kayıp, zaman atlaması olur. Didem doğurana kadar da ortaya çıkmaz belki.
Zeynep öldü ise Esma ile birliktelik olur mu acaba? Esma şuana kadar anlatılana göre oldukça güçlü. Tam Haloluk. Damla, Fikret karşılığında sözünden dönerse Zeynep'in öldüğü hikayede olabilir gibi geliyor 😅
Yuh.
Senaryoda Halil İbrahim değil HİB yazıyor diye biliyorum. O yüzden fake bu.
HALO YARALIYSA ÖLÜ KİM ? ZEYNEP KAYIPSA NEREDE ?
İnşallah 😌Senaryoda Halil İbrahim değil HİB yazıyor diye biliyorum. O yüzden fake bu.