NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Opsiyon 1 : Ya Zeynep gerçekten öldü...

Opsiyon 2 : Birinin kalbi durdu, ambulansta tekrar çalıştırılır Kızılcık Şerbeti'ndeki gibi ?

Başka opsiyon yok aga
Zeynep öldü ise Esma ile birliktelik olur mu acaba? Esma şuana kadar anlatılana göre oldukça güçlü. Tam Haloluk. Damla, Fikret karşılığında sözünden dönerse Zeynep'in öldüğü hikayede olabilir gibi geliyor 😅

Kaan ölmez. Zeynep öldü. Halil yaralı. Halil kan kusturacak herkese. Zaman atlaması net olacak ben diyim.
Miray Daner ayrılığı olsa duyardık, ortalık ayağa kalkardı. Zeynep kayıp, zaman atlaması olur. Didem doğurana kadar da ortaya çıkmaz belki.
Zeynep öldü ise Esma ile birliktelik olur mu acaba? Esma şuana kadar anlatılana göre oldukça güçlü. Tam Haloluk. Damla, Fikret karşılığında sözünden dönerse Zeynep'in öldüğü hikayede olabilir gibi geliyor 😅

ALIN ALIN HEPİMİZ ZORT OLUCAZ DİDEM DOĞURUYOR ZEYNEP DE KAYIP

IMG_3578.jpeg

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Didem ne alaka ? Siz çocuğun doğacağını düşünüyor musunuz ?

Bahadır Özdener zaten muhafazakar kesimden, Allah'ın takdiri diyip HalZey'e çocuk verecek. Ben Kurtlar Vadisi zamanındaki gibi hamileliğin sonunda Didem'in kaçırılması ve karnındakiyle öldürülmesini bekliyorum
Bak burada benim mesaja ne yazdın. Bir @Dosi değilim ama bende zaman zaman denileni unutmam. Zort oldun bunu kabul et. 😅😅

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Bu alana bir cevap yazın...