Uzun zaman sonra keyif alarak izlediğim bir bölüm diyecektim ki bölüm sonu işi bozdu. Şeref olayı yeni yıldan önce bitmeli.
Tezlerim doğru çıktı, Bahadır Özdener uçuruma BİLEREK sürdüğü diziye muhtaç kalınca, senaryo iyiye döndü ve bölümden gerçekten zevk aldım oğlum Yahya 😂😂Tam Halo kazanacak derken yine İskenderler kazandı. Nesim ve Enver öldü. Damlanın ölümü yavuzun elinden olabilir.
Musa & Yahya sahneleri en acilinden artmalı bu arada. Erkan Can ve Koray Şahinbaş çok iyi karakter çıkarıyor, izlemesi aşırı zevkli.Tezlerim doğru çıktı, Bahadır Özdener uçuruma BİLEREK sürdüğü diziye muhtaç kalınca, senaryo iyiye döndü ve bölümden gerçekten zevk aldım oğlum Yahya 😂😂
Ama Damla denen o gacı seni de illa biri gebertecek... Nesim baba ahh
Doludizgin bölümler gelmeli ama kardeş sana katılmıyorum @Emre Ozansoy Şeref hemen bitmemeli
Ben 3. Sezon'da KİKA'ları isterimMusa & Yahya sahneleri en acilinden artmalı bu arada. Erkan Can ve Koray Şahinbaş çok iyi karakter çıkarıyor, izlemesi aşırı zevkli.
Daha ne kadar devam edecek karakter Allah aşkına? 😱 İstihbarat ayağı varsa Mecnun ve Halil İbrahim'in asıl görevini ortaya çıkarsın sonra da ölsün gitsin.
Aman Reis Duymasın tarzı bir film istiyorum Disney+'a.Ben 3. Sezon'da KİKA'ları isterim
İşte onu bekliyorum bak bende 😂 Şimdi potansiyel yüksek DAYI 7 REYTİNG İSTİYORUM YETERRRE
Yine Bahadır Özdener'den 'Aman Hudutsuz Sevdam Duymasın' yakında Disney+'da 😂Aman Reis Duymasın tarzı bir film istiyorum Disney+'a.
Tamam işte, 2 bölümde halletsinler göndersinler. Sonra Ferhat'ın babası mı geliyor Gürcü Kemal mi geliyor kim geliyorsa gelsin.
O değil de ilk sezondaki hiçbir baba kalmadı, ne Rızvan ne Dursun ne Nesim. Ne yapmak nereye varmak istemektedir bu BÖ?Yine Bahadır Özdener'den 'Aman Hudutsuz Sevdam Duymasın' yakında Disney+'da 😂
Fikret Esma'ya bişey yapma bari evlenmeden de Gürcü Kemal sana saplamasın 😂 Ulan Fikret'in 16-17 bölümlerdeki sahip çıkamadığı uçkur yüzünden 45. Bölüm'deki plan bozuldu ya la 😂
Nesim ölmemeliydi.O değil de ilk sezondaki hiçbir baba kalmadı, ne Rızvan ne Dursun ne Nesim. Ne yapmak nereye varmak istemektedir bu BÖ?
Mecnun ile olan sahneleri güldürüyordu. Belki Nesim'in ölmesi ile birlikte Ayşe de çıkar yada ona bir intikam sahnesi yazılır.Nesim ölmemeliydi.
EDHO'da 1-4 arası Tarık ağabey vardı mesela, 5-6 arası boş kaldı bütçe sebeplerinden 7'de Uğur Yücel takviyesi geldi izleyemesekte.O değil de ilk sezondaki hiçbir baba kalmadı, ne Rızvan ne Dursun ne Nesim. Ne yapmak nereye varmak istemektedir bu BÖ?
EDHO izlemediğim için bilmiyorum ama doğrudur. Musa Uzunlar ve Levent Ülgen takviyesi bekliyorum ben hala daha bu sezon için. Bir şekilde Şeref & İskender mevzusu sonlanmalı.EDHO'da 1-4 arası Tarık ağabey vardı mesela, 5-6 arası boş kaldı bütçe sebeplerinden 7'de Uğur Yücel takviyesi geldi izleyemesekte.
Ben ise olası bir 3. Sezon'da büyük bir isimin geleceği kanaatindeyim ki 3. Sezon'u yaparlar. Çünkü bütçe için yer açarlar, Metin Büktel yok Tamer Turan çıkıyor Burak Sergen çıktı, Hüseyin Soysalan da çıktı.
Ama Nesim karakteri Levent öldüğünden beri başkaydı benim için
Geçen sezon 5+ ile 2'ye izin verildi bu reytinglerle NET 3. Sezon onayı gelirEDHO izlemediğim için bilmiyorum ama doğrudur. Musa Uzunlar ve Levent Ülgen takviyesi bekliyorum ben hala daha bu sezon için. Bir şekilde Şeref & İskender mevzusu sonlanmalı.
Reytingler bu şekilde devam ederse 3. sezon da muhtemelen olur.