NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

KİM ESMA FİKO DEDİ KİMMM YETER ARTIK DİZİ P*RNO DİZİSİNE DÖNDÜ KİM KİMİ SEVECEK ??? OLDU OLACAK MECNUN DA NESİMLE BERABER OLSUN YETER DA :F
Bence Esma Fikrete cuk oturdu. Ayşe ve Damladan iyidir.

YA BURADA BİLE 2. FRAGMANDA VERİLMİŞ YETER AMA YA :(

Bahadır Özdener git sen daha da şunların çatısı altında Yasak Elma/Kirli Sepeti karışımı bişey yap araya 2-3 aksiyon sahnesi olmuyor be baba :( Rezillik ya bölüm iyi fragmanlar kötü bir KVP EDHO ya bakın bi de şuna :(
Benim Hayatım tarzı işler yapmaya devam etsin o. :A

44. Bölüm fragmanında Esma & Halil güçler birliği olacak hissiyatı aldım. Gürcü Kemal gelsin. Ben Fikret & Esmadan yanayım ama. @Alemdar

Fik&Dam'dan vazgeçtim.
Artık Esma & Fikret ikilisinin olmasını düşünüyorum. Damla çok pasifize oldu.

Sence de çok pasif bir karektere dönmedi mi? İlk geldiğinde ki durumu ve şimdiki durumu sanada öyle gelmiyor mu?

Zeynep'i kurtarma planı yapılacaksa eğer bir şekilde, Esma ile Halil İbrahim evliliği ile güç birliğine varılıp Zeynep kurtarılmalıdır. Bu sayede Gürcü Kemal de gelmiş olur. Bir diğer senaryomda bu.
Tebrik edin abinizi. Zira 44. Bölümü ben yazdım. 😅 Bunu söylemeyi sevmiyorum ama ben demiştim. 12'den vurdum. :)

Fikret sende fena düşüyorsun kadınlara höd demeleri Fiko'ya yetiyor.. Esmaa esmaaa eridin adamın karşısında. Mükemmel oldu bu arada. :) İkinci senaryom daha ilgi çekici olabilirdi ama. Zeynep bu ilişkiye hayır demez. 😂 Gelsin bakalım gürcü Kemal. @Alemdar @ömer karataş @Emre Ozansoy
@Mr.At @Angelica 💯💯💯

Biz Teşkilat'tan, Çırak'tan, Marnalı'dan devam ederiz. Önemli değil o. :A
Ozan Akbaba'dan devam ben. Sanırım bir yapımcı olsam sadece Ozan'la çalışırım. O kadar netim. Neyse Yeraltı en azından içeriği belli bir başlasa hele.

Çırak demişken gideyim de 3. Bölümü izleyim :A
Seni aramızda görmek ne hoş. Düşüncelerin neler ?

Tebrik edin abinizi. Zira 44. Bölümü ben yazdım. 😅 Bunu söylemeyi sevmiyorum ama ben demiştim. 12'den vurdum. :)

Fikret sende fena düşüyorsun kadınlara höd demeleri Fiko'ya yetiyor.. Esmaa esmaaa eridin adamın karşısında. Mükemmel oldu bu arada. :) İkinci senaryom daha ilgi çekici olabilirdi ama. Zeynep bu ilişkiye hayır demez. 😂 Gelsin bakalım gürcü Kemal. @Alemdar @ömer karataş @Emre Ozansoy
@Mr.At @Angelica 💯💯💯
O kadar tez sunduk kahretsin ki senin ki tuttu hacı 😂

• Güldürdün
Reactions: Hobbit

@Mr.At @Angelica 💯💯💯

Ben yazdım derken ?

• Güldürdün
Reactions: Hobbit
Ozan Akbaba'dan devam ben. Sanırım bir yapımcı olsam sadece Ozan'la çalışırım. O kadar netim. Neyse Yeraltı en azından içeriği belli bir başlasa hele.

Seni aramızda görmek ne hoş. Düşüncelerin neler ?

O kadar tez sunduk kahretsin ki senin ki tuttu hacı 😂
Biz bunları şişeyle anlattık bebekle anlattık boruyla anlattık kalemtıraşla anlattık her türlü anlattık siz inanmadınız. :) (Eşofmanlı Şevket Hoca.)
------

Ben yazdım derken ?
Lafın gelişi abla mecazen. 😂😅

Yapım şirketinden dolayı "ısmarlama senaryo" yazıyor dedik ama hikayesini batırdığı sete gidip mahvettiği başrol karakter ile fotoğraf çekiliyor. REZİLLİK!