3. Bölüme Final olacak, izledim ama beğenmedim.Aman 38'den sonra ilk kez güzel bir bölüm, Halo yeniden ilk 5 bölümdeki Eşkıya oldu sen Holding'te kal hacı gelme aman diyim
3. Bölüme Final olacak, izledim ama beğenmedim.Aman 38'den sonra ilk kez güzel bir bölüm, Halo yeniden ilk 5 bölümdeki Eşkıya oldu sen Holding'te kal hacı gelme aman diyim
Sende gelme hacı 😂3. Bölüme Final olacak, izledim ama beğenmedim.
Bırakma Habitat bırakmaSende gelme hacı 😂
LAN HABİTAT BIRAK AYŞEYİ HABİTAT !!!
Severim detaylara takılmayı.Bir derdin o mu kaldı 😂 Borçlarını dolarla öderlerler onlarda ahahahahaha dolarlar da EDHO döneminden kalma 😂
Evet bölüm başında Halo haddini bildirdiDavut olayı çözüldü mü? 😱
HAYIRRRBırakma Habitat bırakma
Geri sarıp izlemek gerekiyor sanırım bu akşam.Evet bölüm başında Halo haddini bildirdi
KİM ESMA FİKO DEDİ KİMMM YETER ARTIK DİZİ P*RNO DİZİSİNE DÖNDÜ KİM KİMİ SEVECEK ??? OLDU OLACAK MECNUN DA NESİMLE BERABER OLSUN YETER DAGeri sarıp izlemek gerekiyor sanırım bu akşam.
ayol bu Fikret de kaçıncı böyle bu gidişle teneşir aman sen ve @serhatt paklar bunuFikDam dururken Esma & Fikret mi yapacak yoksa BÖ? Batırdıkça batırıyor.
Damla bu yelloza da haddini bildirir birkaç bölüme, şüphem yok
Ayol adama benim gibi kaliteli bir partner getiremediler ki, o da deneme yanılma ile bulmaya çalışıyor ne yapsın.
Sen nerden çıktın beAyol adama benim gibi kaliteli bir partner getiremediler ki, o da deneme yanılma ile bulmaya çalışıyor ne yapsın.
İşte diyosun kanki BÖ'de iyi değil artık diye. Hacı bu fragmanı yapan Medyapım allah cezasını versin artık yeter. Sence BÖ o sahneyi nasıl yazdı ? Halo-Oğuz-İskender-Şeref'liyi, illa ki güzel yazıldı. Vere vere ikisinin yürüyüşünü bir konuşma mı verdiniz ? Kim yapıyor bu fragmanı da linç edelim yeter ciddenFragmana bak. REZİLLİK.
Halil İbrahim & Oğuz & Şeref sahnesine verilecek fragman buydu. Giden izleyici geri gelir, izlemeyen bile izler. Ama BÖ yeniden böyle bir şey yazamadıysa bilemiyorum.İşte diyosun kanki BÖ'de iyi değil artık diye. Hacı bu fragmanı yapan Medyapım allah cezasını versin artık yeter. Sence BÖ o sahneyi nasıl yazdı ? Halo-Oğuz-İskender-Şeref'liyi, illa ki güzel yazıldı. Vere vere ikisinin yürüyüşünü bir konuşma mı verdiniz ? Kim yapıyor bu fragmanı da linç edelim yeter cidden
YA BURADA BİLE 2. FRAGMANDA VERİLMİŞ YETER AMA YAHalil İbrahim & Oğuz & Şeref sahnesine verilecek fragman buydu. Giden izleyici geri gelir, izlemeyen bile izler. Ama BÖ yeniden böyle bir şey yazamadıysa bilemiyorum.
Bence Esma Fikrete cuk oturdu. Ayşe ve Damladan iyidir.KİM ESMA FİKO DEDİ KİMMM YETER ARTIK DİZİ P*RNO DİZİSİNE DÖNDÜ KİM KİMİ SEVECEK ??? OLDU OLACAK MECNUN DA NESİMLE BERABER OLSUN YETER DA