Emre Ozansoy
Süper Mod.
Ben daha başlayamadım, yarın başlar bitiririm muhtemelen. Marnalı'yı da tavsiye ederim bu arada.Çırak demişken gideyim de 3. Bölümü izleyim![]()
Ben daha başlayamadım, yarın başlar bitiririm muhtemelen. Marnalı'yı da tavsiye ederim bu arada.Çırak demişken gideyim de 3. Bölümü izleyim![]()
44. Bölüm fragmanında Esma & Halil güçler birliği olacak hissiyatı aldım. Gürcü Kemal gelsin. Ben Fikret & Esmadan yanayım ama. @Alemdar
Fik&Dam'dan vazgeçtim.
Artık Esma & Fikret ikilisinin olmasını düşünüyorum. Damla çok pasifize oldu.
Sence de çok pasif bir karektere dönmedi mi? İlk geldiğinde ki durumu ve şimdiki durumu sanada öyle gelmiyor mu?
Tebrik edin abinizi. Zira 44. Bölümü ben yazdım. 😅 Bunu söylemeyi sevmiyorum ama ben demiştim. 12'den vurdum.Zeynep'i kurtarma planı yapılacaksa eğer bir şekilde, Esma ile Halil İbrahim evliliği ile güç birliğine varılıp Zeynep kurtarılmalıdır. Bu sayede Gürcü Kemal de gelmiş olur. Bir diğer senaryomda bu.
Ozan Akbaba'dan devam ben. Sanırım bir yapımcı olsam sadece Ozan'la çalışırım. O kadar netim. Neyse Yeraltı en azından içeriği belli bir başlasa hele.Biz Teşkilat'tan, Çırak'tan, Marnalı'dan devam ederiz. Önemli değil o.
Seni aramızda görmek ne hoş. Düşüncelerin neler ?Çırak demişken gideyim de 3. Bölümü izleyim![]()
O kadar tez sunduk kahretsin ki senin ki tuttu hacı 😂Tebrik edin abinizi. Zira 44. Bölümü ben yazdım. 😅 Bunu söylemeyi sevmiyorum ama ben demiştim. 12'den vurdum.
Fikret sende fena düşüyorsun kadınlara höd demeleri Fiko'ya yetiyor.. Esmaa esmaaa eridin adamın karşısında. Mükemmel oldu bu arada.İkinci senaryom daha ilgi çekici olabilirdi ama. Zeynep bu ilişkiye hayır demez. 😂 Gelsin bakalım gürcü Kemal. @Alemdar @ömer karataş @Emre Ozansoy
@Mr.At @Angelica 💯💯💯
Tebrik edin abinizi. Zira 44. Bölümü ben yazdım. 😅 Bunu söylemeyi sevmiyorum ama ben demiştim. 12'den vurdum.
Fikret sende fena düşüyorsun kadınlara höd demeleri Fiko'ya yetiyor.. Esmaa esmaaa eridin adamın karşısında. Mükemmel oldu bu arada.İkinci senaryom daha ilgi çekici olabilirdi ama. Zeynep bu ilişkiye hayır demez. 😂 Gelsin bakalım gürcü Kemal. @Alemdar @ömer karataş @Emre Ozansoy
@Mr.At @Angelica 💯💯💯
Biz bunları şişeyle anlattık bebekle anlattık boruyla anlattık kalemtıraşla anlattık her türlü anlattık siz inanmadınız.Ozan Akbaba'dan devam ben. Sanırım bir yapımcı olsam sadece Ozan'la çalışırım. O kadar netim. Neyse Yeraltı en azından içeriği belli bir başlasa hele.
Seni aramızda görmek ne hoş. Düşüncelerin neler ?
O kadar tez sunduk kahretsin ki senin ki tuttu hacı 😂
Lafın gelişi abla mecazen. 😂😅Ben yazdım derken ?
Sür sür feriyanım 😂
Sen halil'i ben ferihayı alayım 😂Çatla. .ss
Ben bu dizideki Halil’i isterim.Sen halil'i ben ferihayı alayım 😂
Biz bunları şişeyle anlattık bebekle anlattık boruyla anlattık kalemtıraşla anlattık her türlü anlattık siz inanmadınız.(Eşofmanlı Şevket Hoca.)
------
Lafın gelişi abla mecazen. 😂😅
Olaya çok Fransız kaldım desem 🤔Yapım şirketinden dolayı "ısmarlama senaryo" yazıyor dedik ama hikayesini batırdığı sete gidip mahvettiği başrol karakter ile fotoğraf çekiliyor. REZİLLİK!
BÖ'nün Instagram hikayesine bak. Paylaşıp burayı kirletmeye gerek yok.Olaya çok Fransız kaldım desem 🤔
Aga yanlış anlama da senin yaptığın rezillik biraz, sosyal medya diliyle konuşuyorsun bence şu an, hiç doğru değil.Yapım şirketinden dolayı "ısmarlama senaryo" yazıyor dedik ama hikayesini batırdığı sete gidip mahvettiği başrol karakter ile fotoğraf çekiliyor. REZİLLİK!
Bir şey demiyorum daha.Aga yanlış anlama da senin yaptığın rezillik biraz, sosyal medya diliyle konuşuyorsun bence şu an, hiç doğru değil.
Didemle fotoğraf vermek nedir? Bile isteye yazıyor bu kızı. İlla entrika sokacak diziye. Sanki başrol Didem. Mıymıy oyunculuğunla sanki bize görsel şölen sunuyor.Bir şey demiyorum daha.
Sosyal medyada gelen eleştirilere karşılık yapıyor her seferinde bunu. Başrolün yüzüne emoji koyar, üçüncü karakteri güzeller ve paylaşır, değişmedi 40 haftadır.Didemle fotoğraf vermek nedir? Bile isteye yazıyor bu kızı. İlla entrika sokacak diziye. Sanki başrol Didem. Mıymıy oyunculuğunla sanki bize görsel şölen sunuyor.
Var ya bir şey diyeceğim de. Ne yaparsa yapsın reytinglerde 20. Olduğunda now gözünün yaşına bakıyor mu görürüz. Direkt postalar diziyi.Sosyal medyada gelen eleştirilere karşılık yapıyor her seferinde bunu. Başrolün yüzüne emoji koyar, üçüncü karakteri güzeller ve paylaşır, değişmedi 40 haftadır.