Emre Ozansoy
Moderatör
BÖ'nün Instagram hikayesine bak. Paylaşıp burayı kirletmeye gerek yok.Olaya çok Fransız kaldım desem 🤔
BÖ'nün Instagram hikayesine bak. Paylaşıp burayı kirletmeye gerek yok.Olaya çok Fransız kaldım desem 🤔
Aga yanlış anlama da senin yaptığın rezillik biraz, sosyal medya diliyle konuşuyorsun bence şu an, hiç doğru değil.Yapım şirketinden dolayı "ısmarlama senaryo" yazıyor dedik ama hikayesini batırdığı sete gidip mahvettiği başrol karakter ile fotoğraf çekiliyor. REZİLLİK!
Bir şey demiyorum daha.Aga yanlış anlama da senin yaptığın rezillik biraz, sosyal medya diliyle konuşuyorsun bence şu an, hiç doğru değil.
Didemle fotoğraf vermek nedir? Bile isteye yazıyor bu kızı. İlla entrika sokacak diziye. Sanki başrol Didem. Mıymıy oyunculuğunla sanki bize görsel şölen sunuyor.Bir şey demiyorum daha.
Sosyal medyada gelen eleştirilere karşılık yapıyor her seferinde bunu. Başrolün yüzüne emoji koyar, üçüncü karakteri güzeller ve paylaşır, değişmedi 40 haftadır.Didemle fotoğraf vermek nedir? Bile isteye yazıyor bu kızı. İlla entrika sokacak diziye. Sanki başrol Didem. Mıymıy oyunculuğunla sanki bize görsel şölen sunuyor.
Var ya bir şey diyeceğim de. Ne yaparsa yapsın reytinglerde 20. Olduğunda now gözünün yaşına bakıyor mu görürüz. Direkt postalar diziyi.Sosyal medyada gelen eleştirilere karşılık yapıyor her seferinde bunu. Başrolün yüzüne emoji koyar, üçüncü karakteri güzeller ve paylaşır, değişmedi 40 haftadır.
Geçen sezon bir bölümünü bile kaçırmadan izlediğim diziyi bu sezon denk geldikçe izler hale geldim. Reytinglerde çakılınca senaryoyu revize edip aksiyon sahnesi yazmayı biliyor, iyi bir ders verilmesi gerek bu sefer.Var ya bir şey diyeceğim de. Ne yaparsa yapsın reytinglerde 20. Olduğunda now gözünün yaşına bakıyor mu görürüz. Direkt postalar diziyi.
Bak ben bişey demiyorum, ama şöyle bir şey var bu adam Miray'ı sevmiyor demek imkansız. O zaman senaryo gereği sezon finalinde çıkarırdı, gerçekten Bahadır Özdener'i böyle korkutamaz kimse.Bir şey demiyorum daha.
Bak seni anlıyorum Bahadır hep çok iyi şeyler çıkardı. Ancak şuan batırdı ve sıvıyor. Halil İbrahimi 43 de öldürdü 44 de güzellemeleriyle yeniden diriltti. Bu kadar askeri geçmişi olan Halil ve Oğuz böyle bir tuzağa düşmeleri... Tek mermide yere yığılıp bayılmaları açıksa tek bana mı saçma geliyor?Bak ben bişey demiyorum, ama şöyle bir şey var bu adam Miray'ı sevmiyor demek imkansız. O zaman senaryo gereği sezon finalinde çıkarırdı, gerçekten Bahadır Özdener'i böyle korkutamaz kimse.
Bu adam hudutsuz yetenek diye sergiledi oyuncu kadrosunu, Kuş Uçuşu'nun tanıtımını yaptı.
Evet @Mr.At ile tamamen haklısınız ama bir set ziyaretinden bu kadar anlam çıkarmayın, adam bile Halzey güzel ama HalDid'de fena değil diye story attı.
Yeraltı'nın iptal olmasıyla maalesef rota değiştirildi ASIL REZİLLİK burada.
Hudutsuz'u sezon başında boşlayıp kötü senaryo yazıp, Yeraltı'yı yapmak istedikleri için dizinin kötü reyting almasını istediler sanki. Ama tek ekmekleri şu an Hudutsuz Sevda... Şimdi ise son bölüm itibariyle revize edip, Halo'yu tekrar eşkıya yaptılar. Yani 97 bölüm Kurtlar Vadisi piramidi çizenler, şu an böyle çocuksu şeyler yapıyorlar, evet buna inanılmaz...
Yok ben şu an Bahadır'ı da savunmuyorum 😂 37-38. Bölüm hariç bir son bölüm güzeldi boş boş 9-10 bölüm izledik vallah.Bak seni anlıyorum Bahadır hep çok iyi şeyler çıkardı. Ancak şuan batırdı ve sıvıyor. Halil İbrahimi 43 de öldürdü 44 de güzellemeleriyle yeniden diriltti. Bu kadar askeri geçmişi olan Halil ve Oğuz böyle bir tuzağa düşmeleri... Tek mermide yere yığılıp bayılmaları açıksa tek bana mı saçma geliyor?
Ben açıkçası bozduğu şeyi toparlayamacağını ve en geç sezon sonunda final kararı alacağını düşünüyorum eğer başka ahmaklık yapmazsa.Yok ben şu an Bahadır'ı da savunmuyorum 😂 37-38. Bölüm hariç bir son bölüm güzeldi boş boş 9-10 bölüm izledik vallah.
Ama sence neden 44'de yeniden diriltti ? Cevabı önceki mesajda, başka kapıya gidecekken aynı kapıya döndüler kardeş. Asıl bu bir rezilliktir, isterse her gün didoyla gerekirse selfi çeksin umrumda değil.
Şu an gelecek haftadan itibaren daha güzel bölümler gelecek muhtemelen @Emre Ozansoy 'un dediği gibi revize edilmiştir senaryo ve hikayenin yönü
Senarist Didem & Halil'ci 😅Bir şey demiyorum daha.
Onu unut NOW 1-2 aya 3. Sezon'u sipariş eder. Dizinin reytingi şu an 6 küsür, AB'yi toparladı, geçen sezondan daha iyi. Bu yıl Şubat'ta yeni sezon onayı almıştı. Ocak'ta 3. Sezon onayını alır. Allahım düzelsin hikayeBen açıkçası bozduğu şeyi toparlayamacağını ve en geç sezon sonunda final kararı alacağını düşünüyorum eğer başka ahmaklık yapmazsa.
Bu çok kötü öldü sezon finalinde Zeynep'in ölme ihtimali kalktı 😂Gelen tepkilerden sonra Miray Daner ile fotoğraf paylaşmış üstelik sosyal medyada açılan hashtag ile. Trajikomik.
Yine heyecanlı bölüm geliyor, Total'deki zirvesini korur inşallah.45. Bölüm Fragman 2