onu ancak atv yada trt de yapar trt istemez atv ile arası bozuk hudutsuz sevda başka kanalda olsaydı o konulara girerdi zatenBu adam Hudutsuz ile ne uğraşıyor be ? Yap bize bir aksiyon siyaset karışımı dizi be![]()
onu ancak atv yada trt de yapar trt istemez atv ile arası bozuk hudutsuz sevda başka kanalda olsaydı o konulara girerdi zatenBu adam Hudutsuz ile ne uğraşıyor be ? Yap bize bir aksiyon siyaset karışımı dizi be![]()
Atv ile arası Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz yüzündenmi bozuk. Yeraltının atv'de yayınlanma ihtimali yok o zamanonu ancak atv yada trt de yapar trt istemez atv ile arası bozuk hudutsuz sevda başka kanalda olsaydı o konulara girerdi zaten
evet atv olmaz trt'de de olmaz politik dizi yapması zor bu kanallar ve digital dışında inşallah hudutsuz sevda'yı topatlar ve yer altında mafyayı başarılı anlatırAtv ile arası Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz yüzündenmi bozuk. Yeraltının atv'de yayınlanma ihtimali yok o zaman
Now ile görüşüyordu ama kanalı için Mow olmazsa bi zahmet atv'ye versinevetatv olmaz trt'de de olmaz politik dizi yapması zor bu kanallar ve digital dışında inşallah hudutsuz sevda'yı topatlar ve yer altında mafyayı başarılı anlatır
now olmazssa digital olur bence atv ile uzlasırsa edho 200.bölümüde vermelilerNow ile görüşüyordu ama kanalı için Mow olmazsa bi zahmet atv'ye versin
Atv ile yeni sayfa açarlar belki Hem Bahadır Özdener tüm işini Now'a yapacak değil ya o yüzden Edho'nun bölümünü vermezler Bahadır Yeraltı için atv ile anlaşırsa yeni sayfa açarlarnow olmazssa digital olur bence atv ile uzlasırsa edho 200.bölümüde vermeliler
düşük geliyor bana bu ihtimal digital'de tekrar olma ihtimali daha yüksek bence yer altı'nınAtv ile yeni sayfa açarlar belki Hem Bahadır Özdener tüm işini Now'a yapacak değil ya o yüzden Edho'nun bölümünü vermezler Bahadır Yeraltı için atv ile anlaşırsa yeni sayfa açarlar
Dijital'den televizyona düşen bir işin tekrar dijitale çıkma işi çok düşükdüşük geliyor bana bu ihtimal digital'de tekrar olma ihtimali daha yüksek bence yer altı'nın
o zaman komple iptal olur tvde olmazssaDi
Dijital'den televizyona düşen bir işin tekrar dijitale çıkma işi çok düşük
Hem kanalı bi belli olsaydı dizinin belli olunca görürüz.
Kanal bulamazsa bu gidişle olacako zaman komple iptal olur tvde olmazssa
AynenAtv ile arası Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz yüzündenmi bozuk. Yeraltının atv'de yayınlanma ihtimali yok o zaman
ben yeraltı'nın digital'de olup(daha rahat anlatılmak istenen anlatılır çünkü) hudutsuz sevda'ya odaklanmasını isterdimKanal bulamazsa bu gidişle olacak
Umut hep vardır. Belki bir ihtimal yayınlanır atvde
Yok dijitalde olmasın ben zaten Hudutsuz Sevda izlemiyorum. Yeraltı mafyasının hikayesi tv de güzel olur. Hangi kanalda olursa olsun her türlü izleyecemben yeraltı'nın digital'de olup(daha rahat anlatılmak istenen anlatılır çünkü) hudutsuz sevda'ya odaklanmasını isterdim
inşallah dediğin gibi olurYeni sezon ilk bölüm yetiştirebilinirse eğer 19 Eylül'de yayına girecek yetişmezse eğer 26 Eylül.
Dizinin hazırlıklara çok yakında başlıyor. Oyuncular son tatillerini yapıyorlar.
Kızıl Goncalar gibi Ekim'i bulmayacak. İnanmayın bu haberlereEn azından Eylül'ün 3. Haftasına niyet var
Yok henüzYeraltı hakkında yeni gelişme yokmu @Alemdar @ömer karataş
Dizi için kanallar kavga etmiş galiba atv kanal d nowYok henüz
Nasıl ?Dizi için kanallar kavga etmiş galiba atv kanal d now