Hala Kanalı falan belli olmadımıDizi için Erol Babaoğlu, Kadir Çermik isimleri geçiyordu ama kesinleşen bir şey yok, aklıma EDHO'nun sonu geliyor 😂
Bahadır Özdener'den Yeraltı çok yakında ! 😂
Hala Kanalı falan belli olmadımıDizi için Erol Babaoğlu, Kadir Çermik isimleri geçiyordu ama kesinleşen bir şey yok, aklıma EDHO'nun sonu geliyor 😂
Bahadır Özdener'den Yeraltı çok yakında ! 😂
Yok haber almadımHala Kanalı falan belli olmadımı
Anladım. Yeni Sezonda izleyeceğim işlerin başında geliyor.Yok haber almadım
BilemiyorumAnladım. Yeni Sezonda izleyeceğim işlerin başında geliyor.
@Alemdar Bozdağ Filmin istihbarat dizisi iptal olmuş veya rafa kalkmış diye bir haber gördüm doğruluk payı nedir.
başrol bulunamazssa proje iptal edilip hudutsuz sevda'ya odaklanıp aksiyonu arttırmalı bence eldeki işten'de olmamak içinYeraltı dizisi için Çağatay Ulusoyla yapılan görüşme olumsuz sonuçlanmış. Muhtemelen Ozan Akbabada kabul etmedi. İyi Başrol oyuncusu bulunmazsa dizi hudutsuz sevda kadar bile olamaz. @Alemdar @Emre Ozansoy @ömer karataş
ertelenecek veya iptal yiyecek. kanallar günleri doldurdu. star veya tv8 boş günleri olanlar.Yok haber almadım
Trt 1 de varertelenecek veya iptal yiyecek. kanallar günleri doldurdu. star veya tv8 boş günleri olanlar.
eski gazeteci normal ilgili olmasıBahadır Özdener'in okuduğu kitaplar :
1993 Örtülü Darbe - Körfez Krizi - Muhibbi Divanı - Aydınlıklar ve Karanlıklar - Ermeni Kimliği
Kendisi siyaset'le çok ilgiliymiş@ömer karataş @Emre Ozansoy @batuhankaralar
Bu adam Hudutsuz ile ne uğraşıyor be ? Yap bize bir aksiyon siyaset karışımı dizi beeski gazeteci normal ilgili olması
onu ancak atv yada trt de yapar trt istemez atv ile arası bozuk hudutsuz sevda başka kanalda olsaydı o konulara girerdi zatenBu adam Hudutsuz ile ne uğraşıyor be ? Yap bize bir aksiyon siyaset karışımı dizi be![]()
Atv ile arası Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz yüzündenmi bozuk. Yeraltının atv'de yayınlanma ihtimali yok o zamanonu ancak atv yada trt de yapar trt istemez atv ile arası bozuk hudutsuz sevda başka kanalda olsaydı o konulara girerdi zaten
evet atv olmaz trt'de de olmaz politik dizi yapması zor bu kanallar ve digital dışında inşallah hudutsuz sevda'yı topatlar ve yer altında mafyayı başarılı anlatırAtv ile arası Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz yüzündenmi bozuk. Yeraltının atv'de yayınlanma ihtimali yok o zaman
Now ile görüşüyordu ama kanalı için Mow olmazsa bi zahmet atv'ye versinevetatv olmaz trt'de de olmaz politik dizi yapması zor bu kanallar ve digital dışında inşallah hudutsuz sevda'yı topatlar ve yer altında mafyayı başarılı anlatır
now olmazssa digital olur bence atv ile uzlasırsa edho 200.bölümüde vermelilerNow ile görüşüyordu ama kanalı için Mow olmazsa bi zahmet atv'ye versin
Atv ile yeni sayfa açarlar belki Hem Bahadır Özdener tüm işini Now'a yapacak değil ya o yüzden Edho'nun bölümünü vermezler Bahadır Yeraltı için atv ile anlaşırsa yeni sayfa açarlarnow olmazssa digital olur bence atv ile uzlasırsa edho 200.bölümüde vermeliler
düşük geliyor bana bu ihtimal digital'de tekrar olma ihtimali daha yüksek bence yer altı'nınAtv ile yeni sayfa açarlar belki Hem Bahadır Özdener tüm işini Now'a yapacak değil ya o yüzden Edho'nun bölümünü vermezler Bahadır Yeraltı için atv ile anlaşırsa yeni sayfa açarlar
Dijital'den televizyona düşen bir işin tekrar dijitale çıkma işi çok düşükdüşük geliyor bana bu ihtimal digital'de tekrar olma ihtimali daha yüksek bence yer altı'nın