Emre Ozansoy
Moderatör
Senaryosunun hazırlandığı istihbarat dizisi var. Teklif gitti diye biliyorum ondan ama demek ki kabul etmedi.Ben gene Bu oğlanı Bozdağ kapar dedim de hayret bu sefer kapmamış.
Senaryosunun hazırlandığı istihbarat dizisi var. Teklif gitti diye biliyorum ondan ama demek ki kabul etmedi.Ben gene Bu oğlanı Bozdağ kapar dedim de hayret bu sefer kapmamış.
@Emre Ozansoy o dizinin kanalı atv olduğu kesinleştimiSenaryosunun hazırlandığı istihbarat dizisi var. Teklif gitti diye biliyorum ondan ama demek ki kabul etmedi.
Yoksa Bozdağ trt ilemi anlaştıSenaryosunun hazırlandığı istihbarat dizisi var. Teklif gitti diye biliyorum ondan ama demek ki kabul etmedi.
İkinci sezonda konsept değişikliği düşünülüyormuş. Sezonu erken kapatıp geç açarsa şaşırmam.Temmuz'a girdik ve hala bir haber gelmedi yeni sezon ile ilgili, sanırım EDHO gibi Eylül sonu - Ekim başı başlayacaklar.
bir bilgim yok benim@Alemdar @ömer karataş Bozdağ Filmin istihbarat dizisi hakkında sizin bilginiz varmı kanalı,kadrosu
Yok@Alemdar @ömer karataş Bozdağ Filmin istihbarat dizisi hakkında sizin bilginiz varmı kanalı,kadrosu
Ne tarafa kayacak konsept ?İkinci sezonda konsept değişikliği düşünülüyormuş. Sezonu erken kapatıp geç açarsa şaşırmam.
Sen dua et ki Hudutsuzlar Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi kalkmasın dizi ...Temmuz'a girdik ve hala bir haber gelmedi yeni sezon ile ilgili, sanırım EDHO gibi Eylül sonu - Ekim başı başlayacaklar.
Yok yani Kanalı Atvmi en son görüşüyordu yaYok
Ne tarafa kayacak konsept ?
Sen dua et ki Hudutsuzlar Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi kalkmasın dizi ...
Benim bildiğim atv'ydi kardeş. Zaten ya TRT olur ya da atv. İkisinden biri, çokta şey yapmamak lazımYok yani Kanalı Atvmi en son görüşüyordu ya
Daha kesinleşen bir şey yok o zamanBenim bildiğim atv'ydi kardeş. Zaten ya TRT olur ya da atv. İkisinden biri, çokta şey yapmamak lazım
B.A adlı gazeteci, atv için hazırlandığını söylemişti ama kanallar henüz projeleri tanıtmadı. Kesin değil aynenDaha kesinleşen bir şey yok o zaman
Tamamdır Alemdar. Yakın kesinleşir kanalı zatenB.A adlı gazeteci, atv için hazırlandığını söylemişti ama kanallar henüz projeleri tanıtmadı. Kesin değil aynen
keşke etse ama pahalı bir oyuncu o çok yüksek fiyat isterYeraltı için Çağatay Ulusoy'a teklif gitti diyelim. Kabul eder mi sizce ? 😂
@Emre Ozansoy @ömer karataş @batuhankaralar
Gaddar'dan sonra uzun süre TV'ye bulaşmazYeraltı için Çağatay Ulusoy'a teklif gitti diyelim. Kabul eder mi sizce ? 😂
@Emre Ozansoy @ömer karataş @batuhankaralar
Fatih Aksoy yeniden Çağatay ile devam etmek istiyormuş bakalımGaddar'dan sonra uzun süre TV'ye bulaşmaz
Bölüm başı min 2 milyon 😂keşke etse ama pahalı bir oyuncu o çok yüksek fiyat ister
aynenFatih Aksoy yeniden Çağatay ile devam etmek istiyormuş bakalım
Bölüm başı min 2 milyon 😂