Emre Ozansoy
Moderatör
Benzeri bir hikayeyi farklı isimler ile sunacak izleyiciye benzer BÖ.Peki sence EDHO devamı olur mu ? Yoksa yeni hikaye ile mi devam edecekler
Benzeri bir hikayeyi farklı isimler ile sunacak izleyiciye benzer BÖ.Peki sence EDHO devamı olur mu ? Yoksa yeni hikaye ile mi devam edecekler
Kardeşim görmedim kusura bakma Kanalı henüz belli değilAlemdar sen söyle bari yeraltı dizisi nowdamı yayınlanacak Emre Ozansoy now demiş ama
Birşeyler gördüm anlatim mi sana ? 😂Benzeri bir hikayeyi farklı isimler ile sunacak izleyiciye benzer BÖ.
Now olursa kanalı izlenme şansı az Atv olursa bir ihtimal izlenirBenzeri bir hikayeyi farklı isimler ile sunacak izleyiciye benzer BÖ.
Bence her kanalda izlenir dizilerNow olursa kanalı izlenme şansı az Atv olursa bir ihtimal izlenir
Now artık çığırından çıktı be kardeşim hem ben o kanalın dizilerini izlemiyorumBence her kanalda izlenir diziler
Bahadır Özdener bir daha atv'ye zor dizi yapar 'bence'Now artık çığırından çıktı be kardeşim hem ben o kanalın dizilerini izlemiyorum
------
Ama diziye bakınca yani konusuna tam Atvlik
İşe benziyor.
Ama önceki işide nowda başka seçenek varsa söyleBahadır Özdener bir daha atv'ye zor dizi yapar 'bence'
Var Star Tv, Kanal D ile proje yapabilir Bahadır ÖzdenerAma önceki işide nowda başka seçenek varsa söyle
100% doğru ... Sina Pırlanta Yeraltı'yı sunar 😂😂😂Sina Pırlanta olayının gereksiz olduğu bu kadar doğru anlatılmazdı.
Heyecanlandım 😃Allahım 😂
------
Yeraltı dizisi için Netflix düşünülmüş, sonradan TV'ye alınmış.
Kafamda deli sorular, isminden belli full aksiyon olacak.
Ama dizi İlyas Çakırbeyli'yi mi konu alacak ?
EDHO ile alakası olur mu ?
Ozan Akbaba başrolde mi ?
Yeni bir hikaye ise Raci'nin hikayesi mi ?
Allahım @Emre Ozansoy @batuhankaralar @Angelica @ömer karataş
Dizinin en boş bölümlerinden biri 8. Bölüm 😂 Yeni sezon için geri sayım başlasın bakalımPerşembe günleri de 22.30'da tekrar vermeye başlıyor NOW, artık yeni sezon için geri sayıma başlayabiliriz. @Alemdar
------
Bugün 16.00'da 8. bölüm tekrarı varmış, şu sahneyi de tekrar izleyelim.
Çekimler Ağustos'un ikinci haftası başlayacak diye duydum bugün bir değişiklik olmazsa. Muhtemelen Eylül'ün ikinci haftası da başlar yeni sezon. Stoklu ve sağlam ilerlemeleri lazım, kadroya girecek oyunculara ve hikayeye dair haberler almamız gerek artık.Dizinin en boş bölümlerinden biri 8. Bölüm 😂 Yeni sezon için geri sayım başlasın bakalım
Medyapım'ın kadrolu elemanları gelir nolcak 😂Çekimler Ağustos'un ikinci haftası başlayacak diye duydum bugün bir değişiklik olmazsa. Muhtemelen Eylül'ün ikinci haftası da başlar yeni sezon. Stoklu ve sağlam ilerlemeleri lazım, kadroya girecek oyunculara ve hikayeye dair haberler almamız gerek artık.
Serhat Kılıç, Reha Özcan, İlker Kızmaz, İsmail Demirci, Mustafa Mert Koç gelsin.Medyapım'ın kadrolu elemanları gelir nolcak 😂
Burak Tozkoparan başrol olmuş. Benden bu kadar. 🖐🏻Biz burada teoriler kurarken Rızvan başka bir evrende Asiye ile buluşuyor, şaka mı? Üstelik rakip oluyor bize. 😱 @ömer karataş @batuhankaralar
Dizinin tutmaması için bütün sebepler birleşmiş işteBurak Tozkoparan başrol olmuş. Benden bu kadar. 🖐🏻
Bkz. Ateş KuşlarıDizinin tutmaması için bütün sebepler birleşmiş işte
Adam destanda oynadı tuttu, Ateş Kuşları tuttu daha sayayımmıDizinin tutmaması için bütün sebepler birleşmiş işte
Ben gene Bu oğlanı Bozdağ kapar dedim de hayret bu sefer kapmamış.Burak Tozkoparan başrol olmuş. Benden bu kadar. 🖐🏻