Küçük fiko ile damlalar geliyor o zaman 😍fikret damla bence eğer damla hamile ise
Küçük fiko ile damlalar geliyor o zaman 😍fikret damla bence eğer damla hamile ise

bence direk sezon finalinde kimi öldürsem'e fokuslanmıştırBahadır Özdener : Evet bu hafta kimi öldürüp sizi üzüp soğutsam ?
@Angelica @Emre Ozansoy @Hobbit @Mr.At @batuhankaralar @ömer karataş @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 126653
Raci ağbim ne derse o 😂bence direk sezon finalinde kimi öldürsem'e fokuslanmıştır![]()
![]()
Biz üst üste bombalar patlasın istiyoruz, beyimiz fine dining peşindeBahadır Özdener : Evet bu hafta kimi öldürüp sizi üzüp soğutsam ?
Aaa Bahadır mı bu?Bahadır Özdener : Evet bu hafta kimi öldürüp sizi üzüp soğutsam ?
Bunu, bu yazı ile paylaşmaya gelmiştim.Bahadır Özdener : Evet bu hafta kimi öldürüp sizi üzüp soğutsam ?
Bahadır Özdener : Evet bu hafta kimi öldürüp sizi üzüp soğutsam ?
AynenAaa Bahadır mı bu?
Aynen ablaYaşlanmış yaa![]()
Hisler isimler gibi aynı 😂Bunu, bu yazı ile paylaşmaya gelmiştim.![]()
Çok yaşlanmış bayağı karizmaydı.AynenGöz dikme sakın
Aynen ablaHer senaristin jübile projesi olur. Çok merak ediyorum Hudutsuz'dan sonra
Hisler isimler gibi aynı 😂
Bahadır.
Lann yeter yeter 😅😅 Anladık en iyisi Bahadır tamam evet.. 😂😂AynenGöz dikme sakın
Aynen ablaHer senaristin jübile projesi olur. Çok merak ediyorum Hudutsuz'dan sonra
Bende merak ediyorum vallaAynenGöz dikme sakın
kız seni kandırmışlar bunlar dostmuş teyzoşBende merak ediyorum valla
kız seni kandırmışlar bunlar dostmuş teyzoş
halo rızvan değil yüz vermez zaten ama yinede artık barışssnlar bir zahmet ayrıca uzamassa tamer'de 32'de ölür gibi geliyor banaGaliba ben haklı çıktım sanırım kurşunlar kuru sıkı @AngelicaTamer neden acele ile kapıya gidiyor ? Çünkü orada sadece Yavuz ve Fikret'in olması gerekiyordu. Neyi gerekçe bulup kaçmaya başladı ? Var bi plan yine
Zeynep kendi etti kendi buldu, başkaları göz dikerse Halo'ya suçlusu kendisidir. Ama sezon finaline 1 kala barışırlar
Özellikle @Hobbit ve @Emre Ozansoy için geçerli sizlerle izleyeceğim son 4 bölüme giriş yaptığımızı hissediyorum. Tadını çıkaralım perşembe akşamı burada olalım dizimizi hep beraber izleyelim![]()
Sezon Finaline kadar buradayım. Zeynep hepinizi şaşırtacak. Buradayım bekliyorum. ✌️Galiba ben haklı çıktım sanırım kurşunlar kuru sıkı @AngelicaTamer neden acele ile kapıya gidiyor ? Çünkü orada sadece Yavuz ve Fikret'in olması gerekiyordu. Neyi gerekçe bulup kaçmaya başladı ? Var bi plan yine
Zeynep kendi etti kendi buldu, başkaları göz dikerse Halo'ya suçlusu kendisidir. Ama sezon finaline 1 kala barışırlar
Özellikle @Hobbit ve @Emre Ozansoy için geçerli sizlerle izleyeceğim son 4 bölüme giriş yaptığımızı hissediyorum. Tadını çıkaralım perşembe akşamı burada olalım dizimizi hep beraber izleyelim![]()