Vay babam vayKarakterin hikayesi bu kadar uzun sürmeyecek miydi yani? Başından beri planlanan akış sonradan değiştirilmiş mi? 😱
------
BU NASIL FRAGMAN BE
Vay babam vayKarakterin hikayesi bu kadar uzun sürmeyecek miydi yani? Başından beri planlanan akış sonradan değiştirilmiş mi? 😱
Leyla(Yaren) yeni hikaye hazırladım. Ufak bir şey ama. O yüzden Edanur ile Yaviz'i eşekler cennetine uğurluyoruz.EvliymişAh Canan'ım Ah
![]()
Karakterin hikayesi bu kadar uzun sürmeyecek miydi yani? Başından beri planlanan akış sonradan değiştirilmiş mi? 😱
Rüya değil de ya şarjör değişmiştir yada çelik yelek giyilmiştir.Belliydi bu karakter sevilince devam ettiler işte
------
Rüya değil bence o sahnede Tamer ölecek
Rüya değil de ya şarjör değişmiştir yada çelik yelek giyilmiştir.
Nö bence kuru sıkı 😂Rüya değil de ya şarjör değişmiştir yada çelik yelek giyilmiştir.
Arkadan da Halil İbrahim sıksa kafasına güzel olur Tamer'in.Kesin çelik yelek var çünkü ikiside planlı olduğunu belli ediyor
Abla ikisinin gömlekleri var belli oluyor çelik yelek yok, bence kuru sıkı tabancaKesin çelik yelek var çünkü ikiside planlı olduğunu belli ediyor
Abla ikisinin gömlekleri var belli oluyor çelik yelek yok, bence kuru sıkı tabanca
Arkadan da Halil İbrahim sıksa kafasına güzel olur Tamer'in.![]()
herkes'in bir fikri var biri tutar belki diyorumSohbet odasında konuşulan teoriler hakkında ne düşünüyorsun @ömer karataş![]()
Leventin(Özgür Emre Yıldırım'ın) yaptığı paylaşımından onu çıkardım ben valla.Nasıl ? 😱
Ha yok korktum bende. Duyumlar oradan Tamer sağ çıkmicak 😂 YaşayacaklarmışLeventin(Özgür Emre Yıldırım'ın) yaptığı paylaşımından onu çıkardım ben valla.
Ben hala dizinin nereye evrileceğini çözemiyorum. Yeni sezonda İstanbula geçecek o tamam ama Halil İbrahim resmi görevine dönecek mi? Hala soru işareti.Ha yok korktum bende. Duyumlar oradan Tamer sağ çıkmicak 😂 Yaşayacaklarmış
Bu konuda Zeynep ters köşe yapacak diye ben hala bekliyorum.Ben hala dizinin nereye evrileceğini çözemiyorum. Yeni sezonda İstanbula geçecek o tamam ama Halil İbrahim resmi görevine dönecek mi? Hala soru işareti.
ya kendi bırakır ya uzaklaştırılır dönmek zorunda kalır görevine sonraBen hala dizinin nereye evrileceğini çözemiyorum. Yeni sezonda İstanbula geçecek o tamam ama Halil İbrahim resmi görevine dönecek mi? Hala soru işareti.