NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Bende kendi isteği ile duydum. Zaten en kötü sezon sonunda olurdu ayrılığı, biraz erken oldu.
Kusura bakma ama Özgür Emre Yıldırım.... Kaç dizin tuttu hacı da kendi isteğin ile ayrılmak istedin :( Anladık güzelsin iyisin de ne bileyim çok erken oldu be :(

Kusura bakma ama Özgür Emre Yıldırım.... Kaç dizin tuttu hacı da kendi isteğin ile ayrılmak istedin :( Anladık güzelsin iyisin de ne bileyim çok erken oldu be :(
Tuttuğu diziden ayrılmak istemesi normal bence, üstelik hikaye değişikliği olacakken rolü geri planda kalacaktır falan, bilemiyoruz detayları. :A

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
rızvan ile alakalı çıkabılır o kadın kız şaşırmam bölümden sonra bu arada :D :D
Soyunun devam etmesi lazım tabi. :A Şaka bir yana Sakine'nin laf sokmaları mesaj mı veriyor bilmiyorum ama ben o karakterden hala daha bir sürpriz bekliyorum, bizimkilerin başına bela olacak bir karakter olsa. :A

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş
Soyunun devam etmesi lazım tabi. :A Şaka bir yana Sakine'nin laf sokmaları mesaj mı veriyor bilmiyorum ama ben o karakterden hala daha bir sürpriz bekliyorum, bizimkilerin başına bela olacak bir karakter olsa. :A
Nedime'yi sezon finalinde mortingen straze sonra evin hanımı oluyor Şota da yeni reis :D

Yavuz'a dokunma yakışıyor ekrana ekibe
TAŞ GİBİ. :bhr:

GMmRYieWEAE_dBY

O değilde herkes Ayşe'yi sevmiyor, hatta anneler teyzeler de diyor Damla varken kimsin sen diye...

Ama Canan Atalay çok güzel be minyon kadın aşık oldum 😂
Doğru diyor anneler teyzeler, Damla varken Ayşe kim? Esamesi bile okunmaz. Başından beri itici bir karakter.

Canan Atalay iyi yada kötü, bir şey diyemem ama Ayşe bir an önce ölmeli. :A