Bende kendi isteği ile duydum. Zaten en kötü sezon sonunda olurdu ayrılığı, biraz erken oldu.
Yeni sezonda projesi var diyorlar
Bende kendi isteği ile duydum. Zaten en kötü sezon sonunda olurdu ayrılığı, biraz erken oldu.
Aksiyon dizisi olsun.Yeni sezonda projesi var diyorlar
Kusura bakma ama Özgür Emre Yıldırım.... Kaç dizin tuttu hacı da kendi isteğin ile ayrılmak istedinBende kendi isteği ile duydum. Zaten en kötü sezon sonunda olurdu ayrılığı, biraz erken oldu.
aslında yine geldi sezon sonu 34 sezon finali çünküBende kendi isteği ile duydum. Zaten en kötü sezon sonunda olurdu ayrılığı, biraz erken oldu.
Aksiyon dizisi olsun.![]()
Ama daha 3 bölüm var. O 3 bölümde de Yavuz ve yeni gelen kadın oyuncular ölürse tadından yenmez.aslında yine geldi sezon sonu 34 sezon finali çünkü![]()
![]()
rızvan ile alakalı çıkabılır o kadın kız şaşırmam bölümden sonra bu aradaAma daha 3 bölüm var. O 3 bölümde de Yavuz ve yeni gelen kadın oyuncular ölürse tadından yenmez.![]()
Tuttuğu diziden ayrılmak istemesi normal bence, üstelik hikaye değişikliği olacakken rolü geri planda kalacaktır falan, bilemiyoruz detayları.Kusura bakma ama Özgür Emre Yıldırım.... Kaç dizin tuttu hacı da kendi isteğin ile ayrılmak istedinAnladık güzelsin iyisin de ne bileyim çok erken oldu be
![]()
Yavuz'a dokunma yakışıyor ekrana ekibeAma daha 3 bölüm var. O 3 bölümde de Yavuz ve yeni gelen kadın oyuncular ölürse tadından yenmez.![]()
Soyunun devam etmesi lazım tabi.rızvan ile alakalı çıkabılır o kadın kız şaşırmam bölümden sonra bu arada![]()
![]()
Nedime'yi sezon finalinde mortingen straze sonra evin hanımı oluyor Şota da yeni reisSoyunun devam etmesi lazım tabi.Şaka bir yana Sakine'nin laf sokmaları mesaj mı veriyor bilmiyorum ama ben o karakterden hala daha bir sürpriz bekliyorum, bizimkilerin başına bela olacak bir karakter olsa.
![]()
O kara çocuk sen misin ? 😂TAŞ GİBİ.
![]()
Onu bende düşünüyorum da başından beri Rızvan abi deyip duruyor, olmaz o iş.Nedime'yi sezon finalinde mortingen straze sonra evin hanımı oluyor Şota da yeni reis![]()
Why not 😂Onu bende düşünüyorum da başından beri Rızvan abi deyip duruyor, olmaz o iş.![]()
Nerede bizde o şans.O kara çocuk sen misin ? 😂
O değilde herkes Ayşe'yi sevmiyor, hatta anneler teyzeler de diyor Damla varken kimsin sen diye...Nerede bizde o şans.Sete gitmek gerek cidden sezon bitmeden.
![]()
Rızvan abi deyip duruyor dedik ya. Ama belli de olmaz, yeni sezonda Yasak Elma'ya evrilebilir dizi.Why not 😂
Deme öyle canoRızvan abi deyip duruyor dedik ya. Ama belli de olmaz, yeni sezonda Yasak Elma'ya evrilebilir dizi.![]()
Doğru diyor anneler teyzeler, Damla varken Ayşe kim? Esamesi bile okunmaz. Başından beri itici bir karakter.O değilde herkes Ayşe'yi sevmiyor, hatta anneler teyzeler de diyor Damla varken kimsin sen diye...
Ama Canan Atalay çok güzel be minyon kadın aşık oldum 😂