Emre Ozansoy
Süper Mod.
Korkarım ama sezon sonuna kadar ortaya çıkmayacak Tamer'in ne pislik olduğu. Sırada Yavuz olur gibi, sonra da birini buldurur öldürür Nihat. 
Korkarım ama sezon sonuna kadar ortaya çıkmayacak Tamer'in ne pislik olduğu. Sırada Yavuz olur gibi, sonra da birini buldurur öldürür Nihat.![]()
bu arada damla hamile diye spoiler var edho'da ki ilyas ve ömür'e kalan zeynep bebek gibi o çocuk'ta halil ibrahimle zeynebe kalır doğuysa spoiler benceSezon Finali senaryom :
Zeynep kaçırılır, Halo tuzağa düşürülür ve vurulur. Mecnun açığa alınır, Oğuz ve Eda kaçıyor saklanmak için, Turan ve Sema Şota'nın yanına geçer. Levent'in ölümü ile Fikret çocuklarla Ayşe'yi eve alır ve Damla ile kuma meselesi devam eder 😂 @Emre Ozansoy @Hobbit @ömer karataş @Angelica
Nihat kendisi gibi karşısında olan herkesin evlat acısı yaşamasını istiyor. O yüzden sıra Dursun da.Ay yavuz olmasın yaa
Nihat kendisi gibi karşısında olan herkesin evlat acısı yaşamasını istiyor. O yüzden sıra Dursun da.![]()
Az kaldı, geliyor sonu.Ayyy bıktım Nihattan hee
Asiye ile birlikte bir spin-off gelse yazın keşke.Şu an çok doluyum arkadaşlar cidden. Levent'e üzülmeyenin içinde vicdan olmaz NET
Az kaldı, geliyor sonu.![]()
Şu an çok doluyum arkadaşlar cidden. Levent'e üzülmeyenin içinde vicdan olmaz NET
Yok Bahadır Özdener komedi yazmadan duramaz da, Levent'in yeri ayrı.Asiye ile birlikte bir spin-off gelse yazın keşke.![]()
Abla üzülmemek elde değilAyy inşAllah Halil onada Osmanlık yapsın emre
------
Bende üzüldüm ya
Bende kendi isteği ile duydum. Zaten en kötü sezon sonunda olurdu ayrılığı, biraz erken oldu.Yok Bahadır Özdener komedi yazmadan duramaz da, Levent'in yeri ayrı.
Sanırım senaryo gereği değilmiş kendi isteği ile ?
------
Abla üzülmemek elde değil
Sırada Yavuz ve Edanur var.Korkarım ama sezon sonuna kadar ortaya çıkmayacak Tamer'in ne pislik olduğu. Sırada Yavuz olur gibi, sonra da birini buldurur öldürür Nihat.![]()
Edanur'a bir şey olmasın.Sırada Yavuz ve Edanur var.
Yok Bahadır Özdener komedi yazmadan duramaz da, Levent'in yeri ayrı.
Sanırım senaryo gereği değilmiş kendi isteği ile ?
------
Abla üzülmemek elde değil
Bende kendi isteği ile duydum. Zaten en kötü sezon sonunda olurdu ayrılığı, biraz erken oldu.
Aksiyon dizisi olsun.Yeni sezonda projesi var diyorlar
Kusura bakma ama Özgür Emre Yıldırım.... Kaç dizin tuttu hacı da kendi isteğin ile ayrılmak istedinBende kendi isteği ile duydum. Zaten en kötü sezon sonunda olurdu ayrılığı, biraz erken oldu.
aslında yine geldi sezon sonu 34 sezon finali çünküBende kendi isteği ile duydum. Zaten en kötü sezon sonunda olurdu ayrılığı, biraz erken oldu.
Aksiyon dizisi olsun.![]()