NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Kusura bakma ama Özgür Emre Yıldırım.... Kaç dizin tuttu hacı da kendi isteğin ile ayrılmak istedin :( Anladık güzelsin iyisin de ne bileyim çok erken oldu be :(
Tuttuğu diziden ayrılmak istemesi normal bence, üstelik hikaye değişikliği olacakken rolü geri planda kalacaktır falan, bilemiyoruz detayları. :A

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
rızvan ile alakalı çıkabılır o kadın kız şaşırmam bölümden sonra bu arada :D :D
Soyunun devam etmesi lazım tabi. :A Şaka bir yana Sakine'nin laf sokmaları mesaj mı veriyor bilmiyorum ama ben o karakterden hala daha bir sürpriz bekliyorum, bizimkilerin başına bela olacak bir karakter olsa. :A

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş
Soyunun devam etmesi lazım tabi. :A Şaka bir yana Sakine'nin laf sokmaları mesaj mı veriyor bilmiyorum ama ben o karakterden hala daha bir sürpriz bekliyorum, bizimkilerin başına bela olacak bir karakter olsa. :A
Nedime'yi sezon finalinde mortingen straze sonra evin hanımı oluyor Şota da yeni reis :D

Yavuz'a dokunma yakışıyor ekrana ekibe
TAŞ GİBİ. :bhr:

GMmRYieWEAE_dBY

O değilde herkes Ayşe'yi sevmiyor, hatta anneler teyzeler de diyor Damla varken kimsin sen diye...

Ama Canan Atalay çok güzel be minyon kadın aşık oldum 😂
Doğru diyor anneler teyzeler, Damla varken Ayşe kim? Esamesi bile okunmaz. Başından beri itici bir karakter.

Canan Atalay iyi yada kötü, bir şey diyemem ama Ayşe bir an önce ölmeli. :A

Ben Rızvan ölecek diye biliyorum. Açıkçası Sakine'nin lafları bana hala Rızvan ölecek diyor. Bana sorarsan senaryoda bir değişiklik yok.