EvliymişDoğru diyor anneler teyzeler, Damla varken Ayşe kim? Esamesi bile okunmaz. Başından beri itici bir karakter.
Canan Atalay iyi yada kötü, bir şey diyemem ama Ayşe bir an önce ölmeli.![]()
EvliymişDoğru diyor anneler teyzeler, Damla varken Ayşe kim? Esamesi bile okunmaz. Başından beri itici bir karakter.
Canan Atalay iyi yada kötü, bir şey diyemem ama Ayşe bir an önce ölmeli.![]()
Olabilecekleri söylüyorum, Bahadır Özdener hocamız "hep aksiyon hep aksiyon, nereye kadar" diyecek olabilir.Deme öyle cano![]()
DEMEZ O PAŞAMOlabilecekleri söylüyorum, Bahadır Özdener hocamız "hep aksiyon hep aksiyon, nereye kadar" diyecek olabilir.![]()
Ben Rızvan ölecek diye biliyorum. Açıkçası Sakine'nin lafları bana hala Rızvan ölecek diyor. Bana sorarsan senaryoda bir değişiklik yok.Soyunun devam etmesi lazım tabi.Şaka bir yana Sakine'nin laf sokmaları mesaj mı veriyor bilmiyorum ama ben o karakterden hala daha bir sürpriz bekliyorum, bizimkilerin başına bela olacak bir karakter olsa.
![]()
Vay babam vayKarakterin hikayesi bu kadar uzun sürmeyecek miydi yani? Başından beri planlanan akış sonradan değiştirilmiş mi? 😱
Leyla(Yaren) yeni hikaye hazırladım. Ufak bir şey ama. O yüzden Edanur ile Yaviz'i eşekler cennetine uğurluyoruz.EvliymişAh Canan'ım Ah
![]()
Karakterin hikayesi bu kadar uzun sürmeyecek miydi yani? Başından beri planlanan akış sonradan değiştirilmiş mi? 😱
Rüya değil de ya şarjör değişmiştir yada çelik yelek giyilmiştir.Belliydi bu karakter sevilince devam ettiler işte
------
Rüya değil bence o sahnede Tamer ölecek
Rüya değil de ya şarjör değişmiştir yada çelik yelek giyilmiştir.
Nö bence kuru sıkı 😂Rüya değil de ya şarjör değişmiştir yada çelik yelek giyilmiştir.
Arkadan da Halil İbrahim sıksa kafasına güzel olur Tamer'in.Kesin çelik yelek var çünkü ikiside planlı olduğunu belli ediyor
Abla ikisinin gömlekleri var belli oluyor çelik yelek yok, bence kuru sıkı tabancaKesin çelik yelek var çünkü ikiside planlı olduğunu belli ediyor
Abla ikisinin gömlekleri var belli oluyor çelik yelek yok, bence kuru sıkı tabanca
Arkadan da Halil İbrahim sıksa kafasına güzel olur Tamer'in.![]()
herkes'in bir fikri var biri tutar belki diyorumSohbet odasında konuşulan teoriler hakkında ne düşünüyorsun @ömer karataş![]()