Yokk hepsi değil 😂Sana kalsa hepsi ölecek.
Yokk hepsi değil 😂Sana kalsa hepsi ölecek.
Sinemada izledim şahaneydimurat göğebakan kalbim yaralı filmi internet'e düşmüş burak sevinç'in performansını merak edenler izleyebilirler
Aman yazarlar tırt çıktıktan sonra yapacak bişey yokOsman Sınav yeni bir dizi hazırlıyormuş, aksiyon işiyse Hudutsuz Sevda'ya "bye bye" diyorum.@Alemdar
Osman Sınav yeni bir dizi hazırlıyormuş, aksiyon işiyse Hudutsuz Sevda'ya "bye bye" diyorum.@Alemdar
murat göğebakan kalbim yaralı filmi internet'e düşmüş burak sevinç'in performansını merak edenler izleyebilirler
Söylediğiniz için çok teşekkür ederim ablacım filmi merak ediyordum izledim 🙏murat göğebakan kalbim yaralı filmi internet'e düşmüş burak sevinç'in performansını merak edenler izleyebilirler
önemli değil ablaSöylediğiniz için çok teşekkür ederim ablacım filmi merak ediyordum izledim 🙏
Süper
Kim ki bu çıkaramadım. Toplu katliam için Bahadır insan toplamış gibi.
Kim ki bu çıkaramadım. Toplu katliam için Bahadır insan toplamış gibi.
Tamer'e havale etmek lazım yolluyuDamla'nın büyüklük şaka mı?![]()
Yeni bir Leto geliyor, kolay kolay bir şey olmaz.Tamer'e havale etmek lazım yolluyu![]()
Baho hamileyim diyenleri ajan çıkarmasıyla meşhurdurYeni bir Leto geliyor, kolay kolay bir şey olmaz.
Hala daha ispiyonlama peşinde bak şu Ayşe. Önce ondan kurtulmamız lazım.Baho hamileyim diyenleri ajan çıkarmasıyla meşhurdurDamla 2-3 bölüm sonra attaya gider.
Demiştim Rızvana gacı geliyo diye 😂Zehra Yılmaz Rızvan a gelmiş 😂
Demiştim Rızvana gacı geliyo diye 😂