NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Tekrar ediyorum. Zeynep'in de bir planı var. Ona göre hareket ediyor. Belki Binbaşı gibi birisi de Zeynep'i yetiştirdi. Az kaldı göreceğiz.

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş
Çiftim olay. :bhr:

GNedYB0WoAIl1t9

HalZey'i Ayırma Özdener etiketi çıkmışta

Kimse kusura bakmasın Bahadır Özdener sizin bildiğiniz TT için senaryo değiştiren bir adam değil, kafası atarsa diziyi münasip yere sokup kaçar bu adam bkz : EDHO :A

O yüzden Hudutsuz Sevda'yı da kimse bizimkiler alıştığımız gibi yazamaz bkz : BBCS :A

O yüzden savaş açıyorum ve bu etiketi red ediyorum

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş

Kimse kusura bakmasın Bahadır Özdener sizin bildiğiniz TT için senaryo değiştiren bir adam değil, kafası atarsa diziyi münasip yere sokup kaçar bu adam bkz : EDHO :A

O yüzden Hudutsuz Sevda'yı da kimse bizimkiler alıştığımız gibi yazamaz bkz : BBCS :A

Dizinin içine edilirse Bahadır Özdener'i boykot etme çağrısını başlatıyorum. İlk yazanda ben olayım madem.
#RamonunikincisezonsenaryoekibiHudutsuzSevdayagelsin

böyle bir senarist olduğunu hepimiz biliyoruz bu cevaba gerek yok çünkü bu dizinin kitlesi genellikle genç izleyici 2.sezon eğer derin konular işlenirse ki işlenir o zaman büyük izleyiciler gelir bence

• Harika
Reactions: Alemdar