O zaman tamamdır, kurtulduk ergen suratlıdan. Asiye ile ateşleri bol olsun. Leyla biraz üzülecek ama rahata kavuştu kız. Önü açıldı diyebiliriz.Veda paylaşımı yapmış
Leylam 😍O zaman tamamdır, kurtulduk ergen suratlıdan. Asiye ile ateşleri bol olsun. Leyla biraz üzülecek ama rahata kavuştu kız. Önü açıldı diyebiliriz.
Bu senaryo bana bir yerden tanıdık geliyor.Çıldırcam gerçekten adam istemeye geliyor boşanmaya karar verdim diyor
O kadar süre yetmezBu senaryo bana bir yerden tanıdık geliyor.Boşanırlar ve sezon finalinde tekrar evlenirler, düğüne saldırı olur ve bölüm biter.
O değil de şu kaç bölümdür dillerinden düşmeyen silah deposu olayı sadece lafta kaldı, sinirim bozuldu.O kadar süre yetmez
Neyse bi Pazartesi akşamı bekleyelim yeni fragmanı 😂😂😂
Bu senaryo bana bir yerden tanıdık geliyor.Boşanırlar ve sezon finalinde tekrar evlenirler, düğüne saldırı olur ve bölüm biter.
Zeynep'in "çocuğu olmuyor" diye kocasına ikinci bir eş bulmasını yazan adam bunu mu yazmayacak.Bilinen bir konu Baahadır Özdener yazmaz bence ya![]()
Zeynep'in "çocuğu olmuyor" diye kocasına ikinci bir eş bulmasını yazan adam bunu mu yazmayacak.![]()
Beni soldaki bey ilgilendiriyor zaten.Leyla benim yalnız
Yeni sezonda komutan ile baş göz edicez Leyla'yı.Çiftim olay.
![]()
Dizinin içine edilirse Bahadır Özdener'i boykot etme çağrısını başlatıyorum. İlk yazanda ben olayım madem.HalZey'i Ayırma Özdener etiketi çıkmışta
Kimse kusura bakmasın Bahadır Özdener sizin bildiğiniz TT için senaryo değiştiren bir adam değil, kafası atarsa diziyi münasip yere sokup kaçar bu adam bkz : EDHO
O yüzden Hudutsuz Sevda'yı da kimse bizimkiler alıştığımız gibi yazamaz bkz : BBCS
O yüzden savaş açıyorum ve bu etiketi red ediyorum
böyle bir senarist olduğunu hepimiz biliyoruz bu cevaba gerek yok çünkü bu dizinin kitlesi genellikle genç izleyici 2.sezon eğer derin konular işlenirse ki işlenir o zaman büyük izleyiciler gelir benceHalZey'i Ayırma Özdener etiketi çıkmışta
Kimse kusura bakmasın Bahadır Özdener sizin bildiğiniz TT için senaryo değiştiren bir adam değil, kafası atarsa diziyi münasip yere sokup kaçar bu adam bkz : EDHO
O yüzden Hudutsuz Sevda'yı da kimse bizimkiler alıştığımız gibi yazamaz bkz : BBCS
O yüzden savaş açıyorum ve bu etiketi red ediyorum
İşte anlayan adamböyle bir senarist olduğunu hepimiz biliyoruz bu cevaba gerek yok çünkü bu dizinin kitlesi genellikle genç izleyici 2.sezon eğer derin konular işlenirse ki işlenir o zaman büyük izleyiciler gelir bence