Emre Ozansoy
Moderatör
Geçen hafta depo baskınlarını izleyemedik diye üzülüyordum, başka bir şey istesem olacakmış. @Alemdar @ömer karataş @batuhankaralar @Hobbit @Angelica
İŞTE BU ULAN BUGeçen hafta depo baskınlarını izleyemedik diye üzülüyordum, başka bir şey istesem olacakmış. @Alemdar @ömer karataş @batuhankaralar @Hobbit @Angelica
İşte buu 😍Geçen hafta depo baskınlarını izleyemedik diye üzülüyordum, başka bir şey istesem olacakmış. @Alemdar @ömer karataş @batuhankaralar @Hobbit @Angelica
Mecnun gitmemeli...kurtlar vadisi aslan akbey edho davut bey bu kervan'a mecnun binbaşı'da katılacak gibi geliyor bana sezon finalinde ayrıca kurtlar vadisinde aslan akbey öldükten sonra doğu bey aktif olmuştu mecnun binbaşı gidip kurtoğlu geleblir gibi diye düşünüyorum
nihat değilse bile ortakları öldürtecek yerinede kurtoğlu gelecek gibi geliyor bana belli de olmaz belki tersi olur mecnun binbaşı kalır kurtoğlu konuk olurMecnun gitmemeli...
İkinci sezon için hiç adını söylemek istemedikleri ailede gelebilir.nihat değilse bile ortakları öldürtecek yerinede kurtoğlu gelecek gibi geliyor bana belli de olmaz belki tersi olur mecnun binbaşı kalır kurtoğlu konuk olur
Kanlı düğün ile sezon finali yapıyoruz dostlar @Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @batuhankaralarİkinci sezon için hiç adını söylemek istemedikleri ailede gelebilir.
Bakacağuk o işlere. Ama bu bölümden pek umutlu değilim. Son bölümlerim hâlâ. İkinci Sezon için ışık bekliyorum. Bakalım olacak mı?Kanlı düğün ile sezon finali yapıyoruz dostlar @Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @batuhankaralar
Hayırlısı gülümBakacağuk o işlere. Ama bu bölümden pek umutlu değilim. Son bölümlerim hâlâ. İkinci Sezon için ışık bekliyorum. Bakalım olacak mı?
Mümkünse Halo, Oğuz ve deli binbaşı dışında herkes ölsünKanlı düğün ile sezon finali yapıyoruz dostlar @Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @batuhankaralar
Fiko da kalsın agaMümkünse Halo, Oğuz ve deli binbaşı dışında herkes ölsün
İstanbul'a gidiyorsak o katliamda tüm Letolar ölmeliFiko da kalsın aga
Yeni bölüm fragmanı çok kötü. Anca sezon finali güzel olacak gibi...Mecnun Binbaşı sahneleri hariç çöp ve ötesi bir bölümdü. Depo baskını sahnesine o kadar yükselmiştim ama boş çıktı, hatta kanal bile değiştirdim. Yeni bölüm fragmanı desen berbat.
En sevdiğim fragman bence güzel olmuşYeni bölüm fragmanı çok kötü. Anca sezon finali güzel olacak gibi...
------
Osman Sınav'ın yeni dizisinin adı Kör Nokta
Aksiyon dizisi sandınız dimi ? Ama iki genç kızın hikayesi... Eyvallah baba anladık yapımcısın illa aksiyon yazamazsın ama... BU NE BE ? İyice bozdu Osman Hoca'da @Emre Ozansoy @Angelica @batuhankaralar @Hobbit @ömer karataş