Ula bu asiye türküsünü kim yapmış ?asiye mezardan diss atıyor oy asiye eşliğinde😀😀
Ula bu asiye türküsünü kim yapmış ?asiye mezardan diss atıyor oy asiye eşliğinde😀😀
Burağın sevgilisi var iyide Sena Çakır ile beraber 😃Ayşe & Fikret shipleyenlere bir kötü haber daha, ne güzel bir gün.
Fragman verin laHudutsuz Sevda setine de bahar gelmiş.
Badır özdener yok muGittim yoklar.
![]()
Kimsecikler yok.Badır özdener yok mu
Sen naptın orda 😂Kimsecikler yok.![]()
MECNUUUUNNNNUMMMMCaner Kurtaran'ı bu kadar zaman boşuna beklemedik, cidden. Torpilgül'ün attığı hikayeden sonra duruma el atması. Umarım C*ylan'ı da pencereden aşağı atar Mecnun'umuz.
Ağır söverimHüseyin Ay'dan Oy Asiye'li fragman gelmezse olmaz.@nowtvturkiye
aynısıC*ylan'ın ne halt olduğu ortaya çıktığı için hiç kimsenin Zeynep'in öyle bir şey yapmayacağını bildiği kesin ama yine de Zeynep dramı işlenmesi güzel.Endişelenen ve korkan bir Halil İbrahim yaramızı sarabilir.
zeynebi öldürmek isteyen yapamayınca yalan ifade veren c zeynep şişlenince zeynepp diye bağırıyorBir şeyi 40 kere söylersen olurmuş @Alemdar, gözün aydın.
------İlk tanıtım gibi bu tanıtım da çok iyi, İnci Taneleri zaten düşüş trendindeyken sağlam bir yükseliş bir gelebilir.@batuhankaralar @ömer karataş @Angelica
Öne çıkarmak için her tuşa basıyorlar da izleyici yemez artık, suyu ısındı ölsün.zeynebi öldürmek isteyen yapamayınca yalan ifade veren c zeynep şişlenince zeynepp diye bağırıyor![]()
![]()
evet bu olaydan sonra dönüş olmaz zaten kendini assın içerde c veya nihat marten işini bitirtsinÖne çıkarmak için her tuşa basıyorlar da izleyici yemez artık, suyu ısındı ölsün.![]()
Ahhh keyif kahvem nerede ? 😂😂Bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş @Alemdar, gözün aydın.
------İlk tanıtım gibi bu tanıtım da çok iyi, İnci Taneleri zaten düşüş trendindeyken sağlam bir yükseliş bir gelebilir.@batuhankaralar @ömer karataş @Angelica
Ahhh keyif kahvem nerede ? 😂😂