Kaç senedir beraberiz tabi forumda sende benim canımsın ablamTabii ki kuzum nee demekaha ceylan aşık oldum diyor emree
Kaç senedir beraberiz tabi forumda sende benim canımsın ablamTabii ki kuzum nee demekaha ceylan aşık oldum diyor emree
Kaç senedir beraberiz tabi forumda sende benim canımsın ablamO benim var ya tövbe tövbe rahat bıraksın bizi artık öl la öl
AHA GİDİYO ABLA GİDİYO KOVULDU AHAHAHAHsağol cnm benim çok tşk ederimAsiyeyi vurana kadar kendini vursaydı yahu
AHA GİDİYO ABLA GİDİYO KOVULDU AHAHAHAH
EVE GİDİP SİLAHI ALIP ASİYEYİ VURCAK ULAN
ECÜNNÜ GİTSİN 😂Vallaha gitti Ceylan
O da kendi istemiş ayrılmayı gitsin be 😂😂Asiyeyi gönderiyor yaaa
O da kendi istemiş ayrılmayı gitsin be 😂😂
VURULDU ABLA VURULDU 😂Sahne geliyor emre![]()
VURULDU ABLA VURULDU 😂
Biter mi ki dizi ablaVe asiye giderrr gençler@Emre Ozansoy @xxAlemdarxx @ömer karataş @Hobbit
------
Bende şimdi onu yazdım ve Asiye gider emree![]()
Biter mi ki dizi abla
Başını kaçırdığım için mi bilmiyorum (başında da Mecnun'un Halo ve Oğuz'u kurtarması dışında bir şey olmamış) ama çok boş geldi bölüm. Bayram arası verecek olmasını bir kenara bıraktım güçlü rakibinin olmamasını değerlendirememek kötü olmuş. 18 Nisan'da dram ile aksiyonu iyi harmanlanmış, "Oy Asiye"li bir bölüm istiyorum bu haftanın telafisi adına.
Yooo gene güzeldi be agaBaşını kaçırdığım için mi bilmiyorum (başında da Mecnun'un Halo ve Oğuz'u kurtarması dışında bir şey olmamış) ama çok boş geldi bölüm. Bayram arası verecek olmasını bir kenara bıraktım güçlü rakibinin olmamasını değerlendirememek kötü olmuş. 18 Nisan'da dram ile aksiyonu iyi harmanlanmış, "Oy Asiye"li bir bölüm istiyorum bu haftanın telafisi adına.
Bilmiyorum, bana aşırı boş ve sıradan geldi. Serkan olayı bile girilmeden kapatılmış.Bence güzel bölümdü ya
Bilmiyorum, bana aşırı boş ve sıradan geldi. Serkan olayı bile girilmeden kapatılmış.
Karakterin ne durumunu görmemiz gerekirdi, sadece babasına "Nihat Marten'e söyle sıra ona geldi" demekle konu işlenmiş olmuyor.Daha nasıl girilsin Zeynep öğrendi Halil ibrahime söyledi oda halletti uzatmaya ne gerek var ki
Karakterin ne durumunu görmemiz gerekirdi, sadece babasına "Nihat Marten'e söyle sıra ona geldi" demekle konu işlenmiş olmuyor.
Ölmedi, beter oldu.Çocum adamı öldürdüler muhtemelen nesi görecez