NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

yılmaz leto öldü asiye leto öldü işte ben ceylan karşındayım diye nihat marten'in veya rızvan leto'nun karşısına çıkacak bu gidişle ceylan :D :D

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Teravih namazına gidiyorum ya başını kaçırdım da onu sordum
Abla
- Sema içeri girdi Osman'ın haberini verdi, Ceylan da Zeynep'i vuramadı
- Fikret Rızvan'a racon kesip saldı
- Rızvan Nihat'ı Hakan'ı öldürmekle tehdit etti
- Halo'yu Mecnun bebeğim kurtardı, gelen telsizle Osman'ı öğrendiler
- Nedim Levent'e kıyamadı, kendini vurdu 😂
- Damla planını Nedime'ye anlattı, Rızvan eve geldi olayın öyle olmadığını anlattı, Osman'ı Davut'un oğlunun vurduğu anlattı ve Nedime bunu Zeynep'e anlattı
- Mecnun-Nesim ile iş birliği içinde
- Hastanede Asiye ve Ceylan görüştü, işi bitirmesini söyledi, Asiye yeri zamanı söylicek
- Asiye Rızvana Nihat'a karşı savaşmak için erkeklerin güçlenme isteğini dile getirdi, bu yolun da kadınlardan geçeceğini söyledi. Bütün kadınlarla toplantı yapılacak, aslında bu Ceylan'ın Zeynep'i öldürmesi için bir plan. O toplantı da asıl hedef Zeynep'i öldürmek

Oldu mu abla 😂

• Beğendim
Reactions: Angelica
Abla
- Sema içeri girdi Osman'ın haberini verdi, Ceylan da Zeynep'i vuramadı
- Fikret Rızvan'a racon kesip saldı
- Rızvan Nihat'ı Hakan'ı öldürmekle tehdit etti
- Halo'yu Mecnun bebeğim kurtardı, gelen telsizle Osman'ı öğrendiler
- Nedim Levent'e kıyamadı, kendini vurdu 😂
- Damla planını Nedime'ye anlattı, Rızvan eve geldi olayın öyle olmadığını anlattı, Osman'ı Davut'un oğlunun vurduğu anlattı ve Nedime bunu Zeynep'e anlattı
- Mecnun-Nesim ile iş birliği içinde
- Hastanede Asiye ve Ceylan görüştü, işi bitirmesini söyledi, Asiye yeri zamanı söylicek
- Asiye Rızvana Nihat'a karşı savaşmak için erkeklerin güçlenme isteğini dile getirdi, bu yolun da kadınlardan geçeceğini söyledi. Bütün kadınlarla toplantı yapılacak, aslında bu Ceylan'ın Zeynep'i öldürmesi için bir plan. O toplantı da asıl hedef Zeynep'i öldürmek

Oldu mu abla 😂

Canımsın tşk ederim :D