Sana yeter demiyom ki, Ceylana 😂
Bende bana kızdın sanıyorum
Sana yeter demiyom ki, Ceylana 😂
Gider ayak orda ölür inşallahBende bana kızdın sanıyorumhaklısın bencede Ceylan konusu çok uzadı
Gider ayak orda ölür inşallah
Asiye seni iyi bilmezdik. 💩 yoluna gittin. Hemde pisi pisine.
Ayşe'yi ben alıcam kendimeX'te ortalığı yıkanlara güzel bir cevap olmuş.Bu arada Ayşe de ölmeli, bir an önce.
Ekli dosyayı görüntüle 126208
Asiye seni iyi bilmezdik. 💩 yoluna gittin. Hemde pisi pisine.![]()
@Emre Ozansoy @ömer karataş neler kaçırdım anlatın banaAyşe'yi ben alıcam kendime![]()
Teravih namazına gidiyorum ya başını kaçırdım da onu sordumDiziyi izlemeyemedin mi abla ?
AblaTeravih namazına gidiyorum ya başını kaçırdım da onu sordum
Abla
- Sema içeri girdi Osman'ın haberini verdi, Ceylan da Zeynep'i vuramadı
- Fikret Rızvan'a racon kesip saldı
- Rızvan Nihat'ı Hakan'ı öldürmekle tehdit etti
- Halo'yu Mecnun bebeğim kurtardı, gelen telsizle Osman'ı öğrendiler
- Nedim Levent'e kıyamadı, kendini vurdu 😂
- Damla planını Nedime'ye anlattı, Rızvan eve geldi olayın öyle olmadığını anlattı, Osman'ı Davut'un oğlunun vurduğu anlattı ve Nedime bunu Zeynep'e anlattı
- Mecnun-Nesim ile iş birliği içinde
- Hastanede Asiye ve Ceylan görüştü, işi bitirmesini söyledi, Asiye yeri zamanı söylicek
- Asiye Rızvana Nihat'a karşı savaşmak için erkeklerin güçlenme isteğini dile getirdi, bu yolun da kadınlardan geçeceğini söyledi. Bütün kadınlarla toplantı yapılacak, aslında bu Ceylan'ın Zeynep'i öldürmesi için bir plan. O toplantı da asıl hedef Zeynep'i öldürmek
Oldu mu abla 😂
Ay halen daha canın mıyım ?Canımsın tşk ederim![]()
Ay halen daha canın mıyım ?![]()
Kaç senedir beraberiz tabi forumda sende benim canımsın ablamTabii ki kuzum nee demekaha ceylan aşık oldum diyor emree
Kaç senedir beraberiz tabi forumda sende benim canımsın ablamO benim var ya tövbe tövbe rahat bıraksın bizi artık öl la öl
AHA GİDİYO ABLA GİDİYO KOVULDU AHAHAHAHsağol cnm benim çok tşk ederimAsiyeyi vurana kadar kendini vursaydı yahu
AHA GİDİYO ABLA GİDİYO KOVULDU AHAHAHAH
EVE GİDİP SİLAHI ALIP ASİYEYİ VURCAK ULAN
ECÜNNÜ GİTSİN 😂Vallaha gitti Ceylan