Ağır söverimHüseyin Ay'dan Oy Asiye'li fragman gelmezse olmaz.@nowtvturkiye
Ağır söverimHüseyin Ay'dan Oy Asiye'li fragman gelmezse olmaz.@nowtvturkiye
aynısıC*ylan'ın ne halt olduğu ortaya çıktığı için hiç kimsenin Zeynep'in öyle bir şey yapmayacağını bildiği kesin ama yine de Zeynep dramı işlenmesi güzel.Endişelenen ve korkan bir Halil İbrahim yaramızı sarabilir.
zeynebi öldürmek isteyen yapamayınca yalan ifade veren c zeynep şişlenince zeynepp diye bağırıyorBir şeyi 40 kere söylersen olurmuş @Alemdar, gözün aydın.
------İlk tanıtım gibi bu tanıtım da çok iyi, İnci Taneleri zaten düşüş trendindeyken sağlam bir yükseliş bir gelebilir.@batuhankaralar @ömer karataş @Angelica
Öne çıkarmak için her tuşa basıyorlar da izleyici yemez artık, suyu ısındı ölsün.zeynebi öldürmek isteyen yapamayınca yalan ifade veren c zeynep şişlenince zeynepp diye bağırıyor![]()
![]()
evet bu olaydan sonra dönüş olmaz zaten kendini assın içerde c veya nihat marten işini bitirtsinÖne çıkarmak için her tuşa basıyorlar da izleyici yemez artık, suyu ısındı ölsün.![]()
Ahhh keyif kahvem nerede ? 😂😂Bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş @Alemdar, gözün aydın.
------İlk tanıtım gibi bu tanıtım da çok iyi, İnci Taneleri zaten düşüş trendindeyken sağlam bir yükseliş bir gelebilir.@batuhankaralar @ömer karataş @Angelica
Ahhh keyif kahvem nerede ? 😂😂
Ula Mister Raci ve Mister Bahadır, 21 yıllık izleyicinizim be beni mi kekliceniz böyle la ??? Ben bilmiyom mu o yolli ölmicek he ?
Sezon finalinde ölecek olsa böyle bir şeye girişmezlerdi, senin hayaller siyah poşete gidecek gibi aga.Ula Mister Raci ve Mister Bahadır, 21 yıllık izleyicinizim be beni mi kekliceniz böyle la ??? Ben bilmiyom mu o yolli ölmicek he ?
Sezon finalinde ölmezse külahları değişiriz bak Raci bak Bahadır 😂😂😂
Kurtlar Vadisi Pusu 58. Bölüm Halo Dayı Polat'ı vururSezon finalinde ölecek olsa böyle bir şeye girişmezlerdi, senin hayaller siyah poşete gidecek gibi aga.![]()
33 sezon finali mi diyorsun yani.Kurtlar Vadisi Pusu 58. Bölüm Halo Dayı Polat'ı vurur
Kurtlar Vadisi Pusu 63. Bölüm (sezon finali) Polat cami'de vurulur
Ümitliyim halen daha 😂😂
Yok sezon finalinde ölebilir diyorum33 sezon finali mi diyorsun yani.![]()
Zannetmiyorum ama bakalım, Zeynep Ölürse Fikret'in de kalması gereksiz olur.Yok sezon finalinde ölebilir diyorum![]()
İN Tİ KAMZannetmiyorum ama bakalım, Zeynep Ölürse Fikret'in de kalması gereksiz olur.![]()
Ne diye kalacak ki.İN Tİ KAM
Ne demek Fiko kalamaz![]()
Burak Sevinç'i göndertmem hacı 😂Ne diye kalacak ki.Birkaç bölüme Rızvan da gider Nesim de Nedime de, ölümler başladı.
![]()
Nedime hariç katılıyorum.Ne diye kalacak ki.Birkaç bölüme Rızvan da gider Nesim de Nedime de, ölümler başladı.
![]()
Dayımız gemileri yaktı, ne kardeş tanıyor ne yeğen. Öldürür belli olmaz.Nedime hariç katılıyorum.