NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Dizinin seyir zevkini artırıyor bu türkü, Hekimoğlu ve Benden Selam Olsun Bolu Beyine.

Benim de en merak ettiğim konulardan biri o da Zeynep "Yılmaz haklıymış" demese iyidir. :A Oğuz mevzusunu bildiğinden Derviş dayı konuya hakimdir de tam anlamıyla bilmiyor da olabilir.
zeynep bir davan varsa yanındayım demişti sıkıtı çıkarmaz yani :D

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Bu nasıl fragman be? Bu dizinin bu işlerini gören ekip değişmeli acil.
Bir kanalın diğer dizisi Şahane Hayatım'ın fragmanına bakıyorum bir de Hudutsuz Sevda'nın. Sanki bilerek yapılıyor gibi, çıkamıyorum işin içinden.
------
twitter'da ceylan rolünü oynayan oyuncunun medyapım tarafından torpilli olduğu konuşuluyor bu fragman'da bunu doğruluyor gibi
Melisa Döngel'i öne çıkartacağız diye zamanında AşkMİ'yi batırmışlardı şimdi de bize yapıyorlar. Umarım vazgeçerler bu hatadan ama vazgeçeceklerini hiç zannetmiyorum. :(

• Üzücü
Reactions: ömer karataş
Bir kanalın diğer dizisi Şahane Hayatım'ın fragmanına bakıyorum bir de Hudutsuz Sevda'nın. Sanki bilerek yapılıyor gibi, çıkamıyorum işin içinden.
------

Melisa Döngel'i öne çıkartacağız diye zamanında AşkMİ'yi batırmışlardı şimdi de bize yapıyorlar. Umarım vazgeçerler bu hatadan ama vazgeçeceklerini hiç zannetmiyorum. :(
maalesef en azından sezon sonuna kadar kalacak gibi ceylan karakteri dediğin gibi inşallah vazgeçerler bu karardan

o tetikçi birşey yapmazssa bölüm yılmaz'ın ölümüyle bitebilir binbaşım ellerine sağlık ve tetikçi ceylan'ın kardeşi bence
Osman mevzusu açıldığından dolayı bende öyle düşünüyorum, kardeşi tetikçi çıkacak. Bir hamle yapar ama muhtemelen bizimkilere bir şey olmaz, Yılmaz ölmeli artık.

• Beğendim
evet baba marten'in ortaya çıkması için yılmaz'ın ölmesi şart
Baba Marten olayı için kararsızlar bence. Reytingler çok inişli çıkışlı, net olsa ve yeni sezon onayı alıp almayacağı kesin olsa sezon sonuna anca getirirler ama devam etmeyecekse gelebilir her an.

reyting arttırmak içinde getirilebilir senaryosuda sağlam olursa
Kokusu çıkar eğer gelirse bir şekilde ama bakalım, senaryosu kadar oynayacak oyuncu da önemli. Hoş senaryosu sağlam olur da oyuncu konusunda emin değilim; Levent Ülgen, Uğur Yücel, Mesut Akusta gibi ses getirecek isimler olmalı.

Kokusu çıkar eğer gelirse bir şekilde ama bakalım, senaryosu kadar oynayacak oyuncu da önemli. Hoş senaryosu sağlam olur da oyuncu konusunda emin değilim; Levent Ülgen, Uğur Yücel, Mesut Akusta gibi ses getirecek isimler olmalı.
Bu reytinglerle mecbur yeni sezon onayı gelmeli Şubat ayına kadar zirvedeki dizisin, şimdi de Top 2'deyiz, Survivor'ı geçiyoruz nasıl vermicekler ? Başka kanala geçirtir Bahadır Özdener.

Ama fragmanın mükemmelliği şaka mı ?

• Beğendim
Bu reytinglerle mecbur yeni sezon onayı gelmeli Şubat ayına kadar zirvedeki dizisin, şimdi de Top 2'deyiz, Survivor'ı geçiyoruz nasıl vermicekler ? Başka kanala geçirtir Bahadır Özdener.

Ama fragmanın mükemmelliği şaka mı ?
Bahadır Özdener'in bir kanalda devam eden diziyi başka bir kanala aldıracak kadar gücü olduğunu düşünmüyorum. En kötü benzeri bir hikayeyi başka bir kanal için başka bir yapıma yada BVB'ye hazırlar aga.

İlk fragmanı fragmansız bırakmamak için verdiklerini biliyordum da bu kadar iyi bir fragman beklemiyordum. Halil İbrahim'in Yılmaz'ın karşısına çıkması ve Mecnun'un ortadan kaybolan albayı bulup cezasını kesmesi... Kısacası her şey daha yeni başlıyor. :Z

• Beğendim
Bahadır Özdener'in bir kanalda devam eden diziyi başka bir kanala aldıracak kadar gücü olduğunu düşünmüyorum. En kötü benzeri bir hikayeyi başka bir kanal için başka bir yapıma yada BVB'ye hazırlar aga.

İlk fragmanı fragmansız bırakmamak için verdiklerini biliyordum da bu kadar iyi bir fragman beklemiyordum. Halil İbrahim'in Yılmaz'ın karşısına çıkması ve Mecnun'un ortadan kaybolan albayı bulup cezasını kesmesi... Kısacası her şey daha yeni başlıyor. :Z
Bahadır Özdener ortak yani gücü var :) Medyapım tek söz sahibi değilmiş. Medyapım Viva Yapım'la yapıyormuş öyle öğrendim :)

• Beğendim

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato