Emre Ozansoy
Moderatör
Diğer bölüm Halil İbrahim kurtulduğunda çalsa da keyfimiz yerine gelse.Dağda kızıl ot biter, içinde keklik öter. Eskiyadan da beter, uslan be Halil İbrahim 🤨
Diğer bölüm Halil İbrahim kurtulduğunda çalsa da keyfimiz yerine gelse.Dağda kızıl ot biter, içinde keklik öter. Eskiyadan da beter, uslan be Halil İbrahim 🤨
Efsane Bi şarkı. Dizi için en uyumlu şarkılar tebrik ediyorum.Diğer bölüm Halil İbrahim kurtulduğunda çalsa da keyfimiz yerine gelse.
Dizinin seyir zevkini artırıyor bu türkü, Hekimoğlu ve Benden Selam Olsun Bolu Beyine.Efsane Bi şarkı. Dizi için en uyumlu şarkılar tebrik ediyorum.
Ama asıl meral ettiğim konu; her şey son bulduğunda butun kirli çamaşırlar dokuldugunde Halil İbrahim ailesine ve Zeynepe ne diyecek? Bence Derviş Halil İbrahimin görevini biliyor.
Deniz Can Aktaşa da ayrı bir parantez açmak istiyorum. Rolünün en üst düzeyde hakkını veriyor. Karakter üstünde siritmiyor. Bence bu oyunculukta üst düzey bir şey. Tebrik ediyorum.Dizinin seyir zevkini artırıyor bu türkü, Hekimoğlu ve Benden Selam Olsun Bolu Beyine.
Benim de en merak ettiğim konulardan biri o da Zeynep "Yılmaz haklıymış" demese iyidir. Oğuz mevzusunu bildiğinden Derviş dayı konuya hakimdir de tam anlamıyla bilmiyor da olabilir.
Sosyal medyada oyunculuğu hakkında yapılan yorumlardan bazıları olumsuzdu ama bence de hakkını vererek oynuyor. Aksiyon sahnelerini iyi sırtlıyor, önü açık. Aşk Hudutsuz Sevda sonrası Aşk Ağlatır'daki performansı favorim. Tabii Menajerimi Ara da iyi, Kasaba Doktoru hakkında bilgim yok ama.Deniz Can Aktaşa da ayrı bir parantez açmak istiyorum. Rolünün en üst düzeyde hakkını veriyor. Karakter üstünde siritmiyor. Bence bu oyunculukta üst düzey bir şey. Tebrik ediyorum.
Menajerimi Arada da çok iyiydi, Kasaba Doktorunda da. Kasaba Doktoru favorimdir.
zeynep bir davan varsa yanındayım demişti sıkıtı çıkarmaz yaniDizinin seyir zevkini artırıyor bu türkü, Hekimoğlu ve Benden Selam Olsun Bolu Beyine.
Benim de en merak ettiğim konulardan biri o da Zeynep "Yılmaz haklıymış" demese iyidir. Oğuz mevzusunu bildiğinden Derviş dayı konuya hakimdir de tam anlamıyla bilmiyor da olabilir.
Etraf düşman dolu, safları sıklaştırmak gerek. @xxAlemdarxx
@Mr.At Her perşembe akşamı seni buraya bekleriz Hoşgeldin sefa getirdinDağda kızıl ot biter, içinde keklik öter. Eskiyadan da beter, uslan be Halil İbrahim 🤨
Sana diyorum bu dizinin önündeki engeller fragmanlar, bir kısım sadece alınıyor diziden ve fragmana koyuluyor. Genel diziyi hiç anlayamıyoruz..Fragman yanlış hazırlanmış her zamanki gibi. Şu Binbaşı sahneleri fragmanlarda olmalıydı.
* Aşk Ağlatır'daki performansı favorim.
zeynep dedin de, son bolum annesini tek basina takip etmesi durumunu - dizinin ilk bolumleri ile kiyaslarsam ,yoruma acik bir degisim ortaya cikiyor.zeynep bir davan varsa yanındayım demişti sıkıtı çıkarmaz yani
Bu nasıl fragman be? Bu dizinin bu işlerini gören ekip değişmeli acil.Fragmanın erken geldiğine mi sevineyim yoksa fragmanın rezilliğine mi söveyim bilemedim.
Susuyorum ve bir sebebi olmalı diyip geçiyorum... Osman'ın uçkurunu düşünecek halimiz yokFragmanın erken geldiğine mi sevineyim yoksa fragmanın rezilliğine mi söveyim bilemedim.
twitter'da ceylan rolünü oynayan oyuncunun medyapım tarafından torpilli olduğu konuşuluyor bu fragman'da bunu doğruluyor gibiFragmanın erken geldiğine mi sevineyim yoksa fragmanın rezilliğine mi söveyim bilemedim.
Fragman kısalığı. Küfür etmek gerekiyor. 37 saniye nedir Allah'ın cezaları. 🤬🤬🤬Fragmanın erken geldiğine mi sevineyim yoksa fragmanın rezilliğine mi söveyim bilemedim.
Bir kanalın diğer dizisi Şahane Hayatım'ın fragmanına bakıyorum bir de Hudutsuz Sevda'nın. Sanki bilerek yapılıyor gibi, çıkamıyorum işin içinden.Bu nasıl fragman be? Bu dizinin bu işlerini gören ekip değişmeli acil.
Melisa Döngel'i öne çıkartacağız diye zamanında AşkMİ'yi batırmışlardı şimdi de bize yapıyorlar. Umarım vazgeçerler bu hatadan ama vazgeçeceklerini hiç zannetmiyorum.twitter'da ceylan rolünü oynayan oyuncunun medyapım tarafından torpilli olduğu konuşuluyor bu fragman'da bunu doğruluyor gibi
maalesef en azından sezon sonuna kadar kalacak gibi ceylan karakteri dediğin gibi inşallah vazgeçerler bu karardanBir kanalın diğer dizisi Şahane Hayatım'ın fragmanına bakıyorum bir de Hudutsuz Sevda'nın. Sanki bilerek yapılıyor gibi, çıkamıyorum işin içinden.------
Melisa Döngel'i öne çıkartacağız diye zamanında AşkMİ'yi batırmışlardı şimdi de bize yapıyorlar. Umarım vazgeçerler bu hatadan ama vazgeçeceklerini hiç zannetmiyorum.
o tetikçi birşey yapmazssa bölüm yılmaz'ın ölümüyle bitebilir binbaşım ellerine sağlık ve tetikçi ceylan'ın kardeşi bence
Osman mevzusu açıldığından dolayı bende öyle düşünüyorum, kardeşi tetikçi çıkacak. Bir hamle yapar ama muhtemelen bizimkilere bir şey olmaz, Yılmaz ölmeli artık.o tetikçi birşey yapmazssa bölüm yılmaz'ın ölümüyle bitebilir binbaşım ellerine sağlık ve tetikçi ceylan'ın kardeşi bence