Beklediğim düzeyde olmasa da iyi bir fragman. Geçen bölüm neredeyse arkadaşlarını hiç görmedik ve çoğu kişi "neden aramıyorlar" tarzı yorumlar yapmıştı. Onlar bulmuştur belki ama ben hala daha Oğuz Üsteğmen & Deli Binbaşı iş *birliği ile *kurtulduğunu *düşünüyorum, umarım yanılmam.
goreceli elbette.
dizi,film vb konulari ozelinde ,olaylar orgusune vs dair
tahminler de bulunmak ,farkli bakis acili persfektif sunmak konuya dair keyfi bir ust raddeye cikarir. ben hep boyle bakarim.
bu vesile ile , *tahminini okumak keyifliydi.
.
genel yoruma donersem :
gecen bolum de halil'lerin evinin onunde herkes ayrildi dagildi halil konusu dolayli. o sira ustte bir onceki mesajimda dedigim sekans dikkatimi cekti, halil' in kankalari nin fazla sahnesinin o andan sonra pek olmamasinin nedenini yapmis *oldugum *tahminimle bagdastirdim .
tutarsa ne ala,,,, fragman dolayli tutmus hissiyati aldim dersem,ters kose olma pahasina yine de yazma geregi hissettim.
diger ihtimali de komutan odakli yapmistim.
sevgili
@ömer karataş bu fikri mi bir tik uste cikarmis dervis dayi eklentisi yaparak.
sevgili
@Angelica ise, benim ilk tahminime katilmis yanilmiyorsam.
sende, oguz ve komutan odakli bir tahmin yapmissin, bakalim hangisi tutacak
😛
ara parantez -
sahsim adina saygi ve selamlar konuya katki sunan dizidaslara. -
bu arada , fragman guzel gorunuyor ben net begendim.
2.fragman da > kurtulmasina dair ek bir done sunarlar mi - merak edilesi.
halil ibrahim'in kurtulmasi guzel haber elbette. ancak, daha onceleri dedigim gibi, bence, yeni villain gelmeli bir tik daha ust ,, ,,
*mevcut villain yilmaz ise hikaye icerisin de bir sekilde devam etmeli.< yer aldigi sahneleri bir tik buyuten bir aurasi ve performansi oldugunu dusunuyorum. < tum bunlar basta da dedigim gibi goreceli elbette.