Bahadır.
Lann yeter yeter 😅😅 Anladık en iyisi Bahadır tamam evet.. 😂😂AynenGöz dikme sakın
Aynen ablaHer senaristin jübile projesi olur. Çok merak ediyorum Hudutsuz'dan sonra
Hisler isimler gibi aynı 😂
Bende merak ediyorum vallaAynenGöz dikme sakın
Aynen ablaHer senaristin jübile projesi olur. Çok merak ediyorum Hudutsuz'dan sonra
Hisler isimler gibi aynı 😂
kız seni kandırmışlar bunlar dostmuş teyzoşBende merak ediyorum valla
kız seni kandırmışlar bunlar dostmuş teyzoş
halo rızvan değil yüz vermez zaten ama yinede artık barışssnlar bir zahmet ayrıca uzamassa tamer'de 32'de ölür gibi geliyor banaGaliba ben haklı çıktım sanırım kurşunlar kuru sıkı @AngelicaTamer neden acele ile kapıya gidiyor ? Çünkü orada sadece Yavuz ve Fikret'in olması gerekiyordu. Neyi gerekçe bulup kaçmaya başladı ? Var bi plan yine
Zeynep kendi etti kendi buldu, başkaları göz dikerse Halo'ya suçlusu kendisidir. Ama sezon finaline 1 kala barışırlar
Özellikle @Hobbit ve @Emre Ozansoy için geçerli sizlerle izleyeceğim son 4 bölüme giriş yaptığımızı hissediyorum. Tadını çıkaralım perşembe akşamı burada olalım dizimizi hep beraber izleyelim
Sezon Finaline kadar buradayım. Zeynep hepinizi şaşırtacak. Buradayım bekliyorum. ✌️Galiba ben haklı çıktım sanırım kurşunlar kuru sıkı @AngelicaTamer neden acele ile kapıya gidiyor ? Çünkü orada sadece Yavuz ve Fikret'in olması gerekiyordu. Neyi gerekçe bulup kaçmaya başladı ? Var bi plan yine
Zeynep kendi etti kendi buldu, başkaları göz dikerse Halo'ya suçlusu kendisidir. Ama sezon finaline 1 kala barışırlar
Özellikle @Hobbit ve @Emre Ozansoy için geçerli sizlerle izleyeceğim son 4 bölüme giriş yaptığımızı hissediyorum. Tadını çıkaralım perşembe akşamı burada olalım dizimizi hep beraber izleyelim
Yok aga biliyorum sezon finaline kadar burdasın da sen yeni sezonda aramızda olmazsın. 100% hikayeyi beğenmicen o yüzden her perşembe hep beraberiz 🌸Sezon Finaline kadar buradayım. Zeynep hepinizi şaşırtacak. Buradayım bekliyorum. ✌️
Tamer 31 sonunda da ayvayı yiyebilirhalo rızvan değil yüz vermez zaten ama yinede artık barışssnlar bir zahmet ayrıca uzamassa tamer'de 32'de ölür gibi geliyor bana
Ana kadro çok dağılmaz ve iyi bir hikâyeye evrilirse neden bırakayım. Bknz: örnek Gönül Dağı. Makul bir değişim olduğu sürece sadık bir izleyiciyimdir.Yok aga biliyorum sezon finaline kadar burdasın da sen yeni sezonda aramızda olmazsın. 100% hikayeyi beğenmicen o yüzden her perşembe hep beraberiz 🌸
Tamer 31 sonunda da ayvayı yiyebilir
Galiba ben haklı çıktım sanırım kurşunlar kuru sıkı @AngelicaTamer neden acele ile kapıya gidiyor ? Çünkü orada sadece Yavuz ve Fikret'in olması gerekiyordu. Neyi gerekçe bulup kaçmaya başladı ? Var bi plan yine
Ana kadro kim senin için ? Benim için Halo, Mecnun, Oğuz, Fikret kaldığı sürece no problemAna kadro çok dağılmaz ve iyi bir hikâyeye evrilirse neden bırakayım. Bknz: örnek Gönül Dağı. Makul bir değişim olduğu sürece sadık bir izleyiciyimdir.
Ama bunun tam tersi örnek de Ömer'i verebilirim. Başta söylenenin çok dışına çıkılıp farklı bir şey izliyorsak bence adının da değişmesi bana daha inandırıcı geliyor. Çünkü başta dediğinden herhangi bir şey kalmamış oluyor ortada.
Çelik yelek yok demek istedim ablamE bende demiştim onlar orda plansız oturmuyor diye
Ana kadro kim senin için ? Benim için Halo, Mecnun, Oğuz, Fikret kaldığı sürece no problem
------
Çelik yelek yok demek istedim ablam
1. Sezon olayı Letoların başını yok etmek olduğu için Rızvan Leto ölmeli. Sezon hikâyesi bundan ibaret. Bunun haricinde dizide mihenk taşı sayılabilecek kişileri aşırıya kaçacak şekilde öldürmemek gerek. Ancak buna çok dikkat ettiklerini sanmıyorum. Kimseye aciklamadığım saçma oyuncular hâlâ mevcut dizide ancak onlar bende kalsın. Kaldı 4. Göreceğiz neler olacak.Ana kadro kim senin için ? Benim için Halo, Mecnun, Oğuz, Fikret kaldığı sürece no problem
halo ve zeynep net devam ediyor zaten doğal olarak fikret'te devam eder yavuz'da devam edecek gibi geliyor bana zaten cingöz öldü bir eş acısı daha yaşamaz şimdilik leyla yeni sezonda'da baba düşmanlar gelecek doğal olarak ayrıca sevmediklerinde gider gibi yeni isimlerde gelecek normal olarak1. Sezon olayı Letoların başını yok etmek olduğu için Rızvan Leto ölmeli. Sezon hikâyesi bundan ibaret. Bunun haricinde dizide mihenk taşı sayılabilecek kişileri aşırıya kaçacak şekilde öldürmemek gerek. Ancak buna çok dikkat ettiklerini sanmıyorum. Kimseye aciklamadığım saçma oyuncular hâlâ mevcut dizide ancak onlar bende kalsın. Kaldı 4. Göreceğiz neler olacak.
Evet.HalZey'i çok mu seviyosun ? @Emre Ozansoy 😂
Sana kalsa hepsi ölecek.HalZey'i çok mu seviyosun ? @Emre Ozansoy 😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?