iş oraya doğru gidiyor gibi zatenDamla Nedimeleşir ise işte evlenmiş olur zaten.
iş oraya doğru gidiyor gibi zatenDamla Nedimeleşir ise işte evlenmiş olur zaten.
Olur neden olmasın ?
Nedime-Asiye savaşı neden ? Asiye'yi kuma olarak getirmedi mi Rızvan Leto ? Evet getirdi
Ayşecik Nedime'ye "ben sen değilim anne" dedi ama Ayşe Nedime'nin yaşadığını yaşayacak, Damla kuma olarak gelmiş olacak sonuçta Fikret onu eve getirdi, ki Ayşe 'Fikret'ten boşanmicam' demişken. Bu da tezimi doğruluyor.
Yani Rızvan'ın Nedime'ye yaptığını, Fikret Ayşe'ye yapacak, ve Ayşe yediği lafı yutacak, Nedime gibi olacak
Bahadır Özdener gerçekten ilmek ilmek işledi senaryoyu nerelere çekti be...
@Emre Ozansoy @ömer karataş @batuhankaralar @Angelica @Hobbit
damla ile evlenecek gibi fikretYok eğer Damla Fikret aşkı yaşanacak olsaydı adımları atıldı atılmadı bile Fikret hep uzak durdu Damladan yine uzak duracak bence
İşte tek tek dediklerim çıkıyor fark-ı-Reis 😎damla ile evlenecek gibi fikret
https://twitter.com/x/status/1763476095830012087
Abla, biliyorsun bizim dizileri, sözleşmeler imzalanır falan filan sonra bir bakmışsın aşık olmuşlar. Örnekleri çok dizi tarihinde.Yok eğer Damla Fikret aşkı yaşanacak olsaydı adımları atıldı atılmadı bile Fikret hep uzak durdu Damladan yine uzak duracak bence
damla ile evlenecek gibi fikret
https://twitter.com/x/status/1763476095830012087
Var artık varYok artık ya
"Ben sen değilim anne" demesinden sonra öyle bir şey olacağı çok belliydi ama Bahadır Özdener dediğin gibi bunu başından beri ilmek ilmek işledi. Fikret de babası gibi oldu ama bölümün ilk sahnesinde babasına cevap verememesi sinirimi bozmuştu.Olur neden olmasın ?
Nedime-Asiye savaşı neden ? Asiye'yi kuma olarak getirmedi mi Rızvan Leto ? Evet getirdi
Ayşecik Nedime'ye "ben sen değilim anne" dedi ama Ayşe Nedime'nin yaşadığını yaşayacak, Damla kuma olarak gelmiş olacak sonuçta Fikret onu eve getirdi, ki Ayşe 'Fikret'ten boşanmicam' demişken. Bu da tezimi doğruluyor.
Yani Rızvan'ın Nedime'ye yaptığını, Fikret Ayşe'ye yapacak, ve Ayşe yediği lafı yutacak, Nedime gibi olacak
Bahadır Özdener gerçekten ilmek ilmek işledi senaryoyu nerelere çekti be...
@Emre Ozansoy @ömer karataş @batuhankaralar @Angelica @Hobbit
Fikret uçkuruyla herkese cevap verecek 😂😂😂"Ben sen değilim anne" demesinden sonra öyle bir şey olacağı çok belliydi ama Bahadır Özdener dediğin gibi bunu başından beri ilmek ilmek işledi. Fikret de babası gibi oldu ama bölümün ilk sahnesinde babasına cevap verememesi sinirimi bozmuştu.
Yüzükleri de taktığına göre o kesin.Fikret uçkuruyla herkese cevap verecek 😂😂😂
Sen benden 1 yıl sonra üye olmuşsun da hiç kesişmedik keşke daha erkenden foruma katılsaydım yenidenYüzükleri de taktığına göre o kesin.
Ben daha eskiden takip ediyordum ama geç üye oldum, üye olunca da aktif değildim.Sen benden 1 yıl sonra üye olmuşsun da hiç kesişmedik keşke daha erkenden foruma katılsaydım yeniden
Bahadır Özdener'in projeleri + bir gün eğer Raci Şaşmaz'ın yazdığı yani bir dizi olursa eğer bu günleri eritecez aga.Ben daha eskiden takip ediyordum ama geç üye oldum, üye olunca da aktif değildim.
Aynı tarifeyi bende uyguladım. 2014/2015 zamanları haber takibi için burayı çok gözetlerdim. Üye oldum bir zaman sonra ama aktif değildim.Ben daha eskiden takip ediyordum ama geç üye oldum, üye olunca da aktif değildim.
@serhatt bacım da izliyormuş diziyi neden acepBen daha eskiden takip ediyordum ama geç üye oldum, üye olunca da aktif değildim.
< malesef olmayacak gibi. ugur yucel'i > *sandik kokusu dizisinin yeni bolum fragmanin da gormemle beraber hayal kirikligi yasiyorum.Kokusu çıkar eğer gelirse bir şekilde ama bakalım, senaryosu kadar oynayacak oyuncu da önemli. Hoş senaryosu sağlam olur da oyuncu konusunda emin değilim; Levent Ülgen, *Uğur Yücel, Mesut Akusta gibi ses getirecek isimler olmalı.
İzlesem izlerim de vaktim yok…
Aga bu Bahadır Özdener diziyi niye Pana Film ile yapmadı 😂Baba marten için kimsenin söylemediği birini söylüyorum. Olmayacağını bildiğim için çok rahatım. Ama gelse ne İnci Taneleri kalır ne başka bir şey.
O ütopik isim; NECATİ ŞAŞMAZ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?