evet baba marten'in ortaya çıkması için yılmaz'ın ölmesi şartOsman mevzusu açıldığından dolayı bende öyle düşünüyorum, kardeşi tetikçi çıkacak. Bir hamle yapar ama muhtemelen bizimkilere bir şey olmaz, Yılmaz ölmeli artık.
evet baba marten'in ortaya çıkması için yılmaz'ın ölmesi şartOsman mevzusu açıldığından dolayı bende öyle düşünüyorum, kardeşi tetikçi çıkacak. Bir hamle yapar ama muhtemelen bizimkilere bir şey olmaz, Yılmaz ölmeli artık.
Baba Marten olayı için kararsızlar bence. Reytingler çok inişli çıkışlı, net olsa ve yeni sezon onayı alıp almayacağı kesin olsa sezon sonuna anca getirirler ama devam etmeyecekse gelebilir her an.evet baba marten'in ortaya çıkması için yılmaz'ın ölmesi şart
reyting arttırmak içinde getirilebilir senaryosuda sağlam olursaBaba Marten olayı için kararsızlar bence. Reytingler çok inişli çıkışlı, net olsa ve yeni sezon onayı alıp almayacağı kesin olsa sezon sonuna anca getirirler ama devam etmeyecekse gelebilir her an.
Kokusu çıkar eğer gelirse bir şekilde ama bakalım, senaryosu kadar oynayacak oyuncu da önemli. Hoş senaryosu sağlam olur da oyuncu konusunda emin değilim; Levent Ülgen, Uğur Yücel, Mesut Akusta gibi ses getirecek isimler olmalı.reyting arttırmak içinde getirilebilir senaryosuda sağlam olursa
Bu reytinglerle mecbur yeni sezon onayı gelmeli Şubat ayına kadar zirvedeki dizisin, şimdi de Top 2'deyiz, Survivor'ı geçiyoruz nasıl vermicekler ? Başka kanala geçirtir Bahadır Özdener.Kokusu çıkar eğer gelirse bir şekilde ama bakalım, senaryosu kadar oynayacak oyuncu da önemli. Hoş senaryosu sağlam olur da oyuncu konusunda emin değilim; Levent Ülgen, Uğur Yücel, Mesut Akusta gibi ses getirecek isimler olmalı.
Bahadır Özdener'in bir kanalda devam eden diziyi başka bir kanala aldıracak kadar gücü olduğunu düşünmüyorum. En kötü benzeri bir hikayeyi başka bir kanal için başka bir yapıma yada BVB'ye hazırlar aga.Bu reytinglerle mecbur yeni sezon onayı gelmeli Şubat ayına kadar zirvedeki dizisin, şimdi de Top 2'deyiz, Survivor'ı geçiyoruz nasıl vermicekler ? Başka kanala geçirtir Bahadır Özdener.
Ama fragmanın mükemmelliği şaka mı ?
Bahadır Özdener ortak yani gücü varBahadır Özdener'in bir kanalda devam eden diziyi başka bir kanala aldıracak kadar gücü olduğunu düşünmüyorum. En kötü benzeri bir hikayeyi başka bir kanal için başka bir yapıma yada BVB'ye hazırlar aga.
İlk fragmanı fragmansız bırakmamak için verdiklerini biliyordum da bu kadar iyi bir fragman beklemiyordum. Halil İbrahim'in Yılmaz'ın karşısına çıkması ve Mecnun'un ortadan kaybolan albayı bulup cezasını kesmesi... Kısacası her şey daha yeni başlıyor.
isterdim ki -yilmaz gibi saglam bir orijinal Villain daha derinlikli kullanilsaydi. . .evet baba marten'in ortaya çıkması için yılmaz'ın ölmesi şart
Camdan düşen, savcı değil? Değil mi?BU SEFER CİDDEN ALLAHUEKBER. 😱 @xxAlemdarxx @batuhankaralar @ömer karataş @Dante @Angelica @Mr.At
https://twitter.com/x/status/1762475080850792925
değil hain albay'ı öldürüyor kumandanCamdan düşen, savcı değil? Değil mi?
ilahi hobbitCamdan düşen, savcı değil? Değil mi?
O zaman bilemem ama dediğim gibi aynı hikaye ve kadro zor, ATV'nin EDHO için nasıl engel koyduğu ortada mesela en yakın dönemde.Bahadır Özdener ortak yani gücü varMedyapım tek söz sahibi değilmiş. Medyapım Viva Yapım'la yapıyormuş öyle öğrendim
Vardı ya. Binbaşı ile.ilahi hobbit. bunu cidden yazdin mi diye iki defa kontrol ettim 😛
savci rolunu oynayan oyuncu rolu resmen yasiyor.cok basarili performansi mevcut. umarim dizi de her bolum sahnesi olur. gecen bolum yanilmiyorsam sahnesi yoktu- sade lafi gecmisti.
Aaaa @serhatt la sana da enerji verir umarımO zaman bilemem ama dediğim gibi aynı hikaye ve kadro zor, ATV'nin EDHO için nasıl engel koyduğu ortada mesela en yakın dönemde.
Ay şunun tatlışlığına bak yaaa, küfür zaten hiç yakışmaz ağzına.
Ya Rızvan'ı ya da Yılmaz'ı ortadan kaldırıyor bence 😱"Fikret, kimsenin beklemediği hamleyi yapar. Kazandık sananların heveslerini kursağında bırakır. Ne demişler ava giden avlanır…"
Ne yapıyor Fikret acaba? 😱 @xxAlemdarxx
https://twitter.com/x/status/1762741306239987825
hmm. ben de arada kalmistim,,,Vardı ya. Binbaşı ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?