NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

zeynep bir davan varsa yanındayım demişti sıkıtı çıkarmaz yani
 
Reactions: Emre Ozansoy
Bu nasıl fragman be? Bu dizinin bu işlerini gören ekip değişmeli acil.
Bir kanalın diğer dizisi Şahane Hayatım'ın fragmanına bakıyorum bir de Hudutsuz Sevda'nın. Sanki bilerek yapılıyor gibi, çıkamıyorum işin içinden.
------
twitter'da ceylan rolünü oynayan oyuncunun medyapım tarafından torpilli olduğu konuşuluyor bu fragman'da bunu doğruluyor gibi
Melisa Döngel'i öne çıkartacağız diye zamanında AşkMİ'yi batırmışlardı şimdi de bize yapıyorlar. Umarım vazgeçerler bu hatadan ama vazgeçeceklerini hiç zannetmiyorum.
 
Reactions: ömer karataş
maalesef en azından sezon sonuna kadar kalacak gibi ceylan karakteri dediğin gibi inşallah vazgeçerler bu karardan
 
o tetikçi birşey yapmazssa bölüm yılmaz'ın ölümüyle bitebilir binbaşım ellerine sağlık ve tetikçi ceylan'ın kardeşi bence
Osman mevzusu açıldığından dolayı bende öyle düşünüyorum, kardeşi tetikçi çıkacak. Bir hamle yapar ama muhtemelen bizimkilere bir şey olmaz, Yılmaz ölmeli artık.
 
Reactions: ömer karataş
evet baba marten'in ortaya çıkması için yılmaz'ın ölmesi şart
Baba Marten olayı için kararsızlar bence. Reytingler çok inişli çıkışlı, net olsa ve yeni sezon onayı alıp almayacağı kesin olsa sezon sonuna anca getirirler ama devam etmeyecekse gelebilir her an.
 
Baba Marten olayı için kararsızlar bence. Reytingler çok inişli çıkışlı, net olsa ve yeni sezon onayı alıp almayacağı kesin olsa sezon sonuna anca getirirler ama devam etmeyecekse gelebilir her an.
reyting arttırmak içinde getirilebilir senaryosuda sağlam olursa
 
reyting arttırmak içinde getirilebilir senaryosuda sağlam olursa
Kokusu çıkar eğer gelirse bir şekilde ama bakalım, senaryosu kadar oynayacak oyuncu da önemli. Hoş senaryosu sağlam olur da oyuncu konusunda emin değilim; Levent Ülgen, Uğur Yücel, Mesut Akusta gibi ses getirecek isimler olmalı.
 
Bu reytinglerle mecbur yeni sezon onayı gelmeli Şubat ayına kadar zirvedeki dizisin, şimdi de Top 2'deyiz, Survivor'ı geçiyoruz nasıl vermicekler ? Başka kanala geçirtir Bahadır Özdener.

Ama fragmanın mükemmelliği şaka mı ?
 
Reactions: ömer karataş
Bahadır Özdener'in bir kanalda devam eden diziyi başka bir kanala aldıracak kadar gücü olduğunu düşünmüyorum. En kötü benzeri bir hikayeyi başka bir kanal için başka bir yapıma yada BVB'ye hazırlar aga.

İlk fragmanı fragmansız bırakmamak için verdiklerini biliyordum da bu kadar iyi bir fragman beklemiyordum. Halil İbrahim'in Yılmaz'ın karşısına çıkması ve Mecnun'un ortadan kaybolan albayı bulup cezasını kesmesi... Kısacası her şey daha yeni başlıyor.
 
Reactions: ömer karataş
Bahadır Özdener ortak yani gücü var
Medyapım tek söz sahibi değilmiş. Medyapım Viva Yapım'la yapıyormuş öyle öğrendim
 
Reactions: ömer karataş