söyleyen-derviş dayıHudutsuz Sevda 200.Bölüm Fragmanı : "Halilime kıydılar" 😂😂😂
söyleyen-derviş dayıHudutsuz Sevda 200.Bölüm Fragmanı : "Halilime kıydılar" 😂😂😂
Birkaç bölüm önce "benim sayemde yaşıyorsunuz ama bundan sonra Halil İbrahim öldürecek" deyip racon kestikten sonra şimdi babam da babam diye ağlıyor. Senaryoya göre yorum yapan bir kitle olsa çoktan TT olmuştu ama...İşte bu başkan 😂 Haydi TT yapak da Miray Daner'i çıkartalım 😂
bence karakterden çok senarist gurubunda hata var karakter'i tutarsız yazmalarından dolayı arada karakterler hata yapacak normalde insanlar gibi ama bu kadar büyük değişimler iyi değil inşallah eskisine döner farklı davranan karakterlerBirkaç bölüm önce "benim sayemde yaşıyorsunuz ama bundan sonra Halil İbrahim öldürecek" deyip racon kestikten sonra şimdi babam da babam diye ağlıyor. Senaryoya göre yorum yapan bir kitle olsa çoktan TT olmuştu ama...
Aman kalsın sonra EDHO gibi yayından kaldırılırHudutsuz Sevda 200.Bölüm Fragmanı : "Halilime kıydılar" 😂😂😂
bencede böyle olmalı kaybolmamalı yılmaz ölene kadarAman kalsın sonra EDHO gibi yayından kaldırılır
Bu arada AB reytingi olması gerekenden fazla düştü. Araya kaynak yapmadan Yılmaz Marten üzerinden gitmeleri lazım, yeni karakterler fazlasıyla tepki çekti.
Evet merak etmeyin AB grubu gelecek hafta 1 puan artar yeter ki aldatma olayı çıksın ki bir gün çıkmayacaksa böyle bir şey olmazdıAman kalsın sonra EDHO gibi yayından kaldırılır
Bu arada AB reytingi olması gerekenden fazla düştü. Araya kaynak yapmadan Yılmaz Marten üzerinden gitmeleri lazım, yeni karakterler fazlasıyla tepki çekti.
Aldatma olayı en fazla Şubat sonuna kadar gider o da en fazla. Çünkü Damla'yı Levent ile evlendireceklerinden Damla da bunu açıklar.Evet merak etmeyin AB grubu gelecek hafta 1 puan artar yeter ki aldatma olayı çıksın ki bir gün çıkmayacaksa böyle bir şey olmazdıUlan Bahadır Özdener ne çakalsın 😂😂
Bana göre bu sezon Leto-Halil savaşını izleriz yeni sezonda Zeynep'i öldürenlerden intikam alırız (aklım fikrim zeynepi çıkartmakta 😂)
@Emre Ozansoy @ömer karataş @batuhankaralar
Nereeedeee o günler mıymıy yapsın o pis satak sattı HalomuAldatma olayı en fazla Şubat sonuna kadar gider o da en fazla. Çünkü Damla'yı Levent ile evlendireceklerinden Damla da bunu açıklar.
Sezon finaline kadar bekleyemem Zeynep için, şöyle haftaya ölsün gitsin.
Yılmaz Marten ölmeden önce yapsa bir şov, "benim karım ve çocuğum öldü, senin de karın ölsün" dese Halo'ya.Nereeedeee o günler mıymıy yapsın o pis satak sattı Halomu
DUY BIZI BAHADIR ÖZDENERYılmaz Marten ölmeden önce yapsa bir şov, "benim karım ve çocuğum öldü, senin de karın ölsün" dese Halo'ya.
hakan boyav boşta o olabilir tabi kurtoğlu mecnun komutan çıkmazssaBir ara düşündüm de Kurtoğlu aslında Hüseyin Avni Danyal olabilirdi@Emre Ozansoy
Mecnun bizim ekibe katılsın. Letolar Oğuz'u görevden aldırtıp Halil'in tarafına çeksin ki güzel ekip olsun. Temel'de gitti zaten. Halil-Oğuz-Mecnun üçlüsü 2 sezon rahat götürürhakan boyav boşta o olabilir tabi kurtoğlu mecnun komutan çıkmazssa
olabilir harcanmazssa dizi tabiMecnun bizim ekibe katılsın. Letolar Oğuz'u görevden aldırtıp Halil'in tarafına çeksin ki güzel ekip olsun. Temel'de gitti zaten. Halil-Oğuz-Mecnun üçlüsü 2 sezon rahat götürür
Aman kalsın sonra EDHO gibi yayından kaldırılır
Yine @serhatt tan esinlendikleri bir karakter olmuş hem kapatma hem gözü yakışıklılardaYılmaz Marten ölmeden önce yapsa bir şov, "benim karım ve çocuğum öldü, senin de karın ölsün" dese Halo'ya.
Bu kadın neden böyle konuşuyor çok itici. 😱Yine @serhatt tan esinlendikleri bir karakter olmuş hem kapatma hem gözü yakışıklılarda@Carpe Diem @Dosi @Zeyno @Angelica @Yakamoz-Asi @ozmoturk @Hobbit @12.Adam
Karadeniz şivesi yapmaya çalışıyor gibiBu kadın neden böyle konuşuyor çok itici. 😱
Ama beceremiyor.Karadeniz şivesi yapmaya çalışıyor gibi
Onun yerine sen dahil ol çok yakışırsın roleAma beceremiyor.
Olabilir, dizi parlaklar geçidi gibi.Onun yerine sen dahil ol çok yakışırsın role
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?