NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

aksiyon artması için yılmazın baba ve kurdoğlunun gelmeleri lazım
Eğer bu kaçırılma işinde bir plan yoksa Kurtoğlu için daha bekleriz ama Yılmaz'a ve babasına bir yandan savcı, bir yandan Oğuz ile Halil İbrahim bayağı zarar verdiler. Rızvan'ın da kararı sonrası bir kez daha dengelerin değişmesi şart, o yüzden birkaç haftaya gelmiş olur muhtemelen o karakter.

Reactions: ömer karataş
aynen bu arada sadece oğuz ve tayfa ile bir yere kadar başka büyük destek'te lazım halil ibrahim tarafınada

Şaka gibi bir bölüm, şaka gibi bir bölüm sonu. Güzel başlayıp bu kadar berbat nasıl bitirdiler anlamıyorum. Yeni bölüm fragmanı da yokmuş, FOX diziyi muhtemelen gözden çıkardı.
Fragmanı bekledim. İçim dışım Kızıl Goncalar Sneak Peak oldu. Bu neymiş kardeşim illallah ettim resmen. Bambaşka Biri için bu kadar çaba sarf edip Pazartesi de tutmadın be kanal. Diziyi izlemem o ayrı. Ama bu kadar da insanın gözüne sokulması, bana fazla geldi. Yakıştıramadım fragman yayınlamamasına.
------

Peki gerçekten Kurtoğlu var mı ufukta sence? Dizide hayal gibi konuşuldu çünkü. Kaçırdığım bir şey olmadı ise tâbi.

Sina Pırlanta reklamının girişine ayrı Kızıl Goncalar ön izlemelerine ayrı ayar oldum. İzlemeyi düşündüğüm ve duyurulduğu ilk günden beri merakla beklediğim diziden soğudum abartısız. Bu bölüm sonuna -her ne kadar kötü olsa da- fragman şarttı.
------

Peki gerçekten Kurtoğlu var mı ufukta sence? Dizide hayal gibi konuşuldu çünkü. Kaçırdığım bir şey olmadı ise tâbi.
Derviş Dayı hayal olduğunu söyledi evet ama illa ki Oğuz ve Halil İbrahim'in arkasında olan yada olacak biri gelecektir şu ankilerin dışında. Hep kötülerin tarafına değil de biraz da iyilerin tarafına birilerinin eklenmesi gerek, Kurtoğlu yada başka bir adla başka bir karakter.

Miray Daner'in hafta boyunca yoğun olan programından dolayı çekimlerin aksadığı yazılmış bir yerde, doğru mudur bilmiyorum ama Halil İbrahim yerine Zeynep kaçırılsaydı o zaman? Yayına 4 gün kalmış hala daha fragman yok ortada, şaka gibi.

Kuş Uçuşu dizisinin resimleri bu hafta hep önüme düşüyordu. Doğru olabilir. Sözleşmede buna bağlı bir madde vardır muhakkak ve buna göre hareket ediyordur.

Kuş Uçuşu dizisinin resimleri bu hafta hep önüme düşüyordu. Doğru olabilir. Sözleşmede buna bağlı bir madde vardır muhakkak ve buna göre hareket ediyordur.
Elbette vardır ve ona göre hareket ediliyordur ama bu yapılan saygısızlık. Ayrıca stoksuz ilerliyor olmaları da çok saçma. Umarım bu kadar beklediğimize değen bir bölüm gelir.

yılmaz'ın hemen öleceğini düşünmüyorum halil ibrahim onu yakalarsa elinde koz olur ve halil ibrahim bırakmak zorunda kalır yılmaz'ı böylece bir süre daha yaşar yılmaz