NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Zannetmiyorum ama bakalım, düşüş bekliyorum hatta.
Geçen bölümün etkisi bu hafta çıkar reytinglerde. Gelecek bölüm bu bölüm durgun ve maç olacağı için düşer bence.

Sonuçta mükemmel bir 38. Bölüm izledik ama bu 39. Bölüm durgundu o yüzden o gazla bir kez daha yükselir ama gelecek hafta düşer. 41'den itibaren yükseliriz zaten.

Reactions: Emre Ozansoy
Bu arada Zeynep büyük ihtimalle gelmeyecek, Halil İbrahim'e yada diğerlerine bir şey olmasın diye.
daha sonra halo bunu anlayıp zeynebi kaçırır bence kaan koruyacam diye zeynebi tıkarsa yada koruma tutarsa halo adamları paket eder sonra'da bir yerde yüzleşip barışırlar bence ya yayla evinde ya başka yerde

daha sonra halo bunu anlayıp zeynebi kaçırır bence kaan koruyacam diye zeynebi tıkarsa yada koruma tutarsa halo adamları paket eder sonra'da bir yerde yüzleşip barışırlar bence ya yayla evinde ya başka yerde
"Benden Selam Olsun Bolu Beyine" eşiğinde bir kaçırma gelecekse ve HalZey ayrılığı sona erecekse yakın zamanda ben "hayır" demesine okeyim gelecek hafta.

Reactions: ömer karataş
Gel teşkilata. Stara veya Show TV'yede Hudutsuz Sevda'yı transfer edelim. Senaryo ekibinide değisiriz 😂
Ben zaten her pazar Teşkikat'tayım

Hudutsuz Sevda'da önemli iki handikap var. Bahadır ağabeylerin tek söz sahibi olmaması, ve kanal. Star Tv veya Show Tv'ye transfer olsak yazarların değişmesine gerek yok, Medyapım'a kış desek yeter 😂