NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Gel teşkilata. Stara veya Show TV'yede Hudutsuz Sevda'yı transfer edelim. Senaryo ekibinide değisiriz 😂
Ben zaten her pazar Teşkikat'tayım :)

Hudutsuz Sevda'da önemli iki handikap var. Bahadır ağabeylerin tek söz sahibi olmaması, ve kanal. Star Tv veya Show Tv'ye transfer olsak yazarların değişmesine gerek yok, Medyapım'a kış desek yeter 😂

Ne yaptı Batırır Özdener? 😱
Bu hafta tatilde kullandığından daha fazlasıyla diziyi paylaşıp durdu 40 bölüm sonra bu bir ilk 😂😂 Aciz NOW kanalından daha çok PR yaptı.

Leyla'nın reklam arasında umarım becermiştir tanıtımları döndürmeye. Medyapım'ın da bi tırt yaptığı yok ztn 😂

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Bu hafta tatilde kullandığından daha fazlasıyla diziyi paylaşıp durdu 40 bölüm sonra bu bir ilk 😂😂 Aciz NOW kanalından daha çok PR yaptı.

Leyla'nın reklam arasında umarım becermiştir tanıtımları döndürmeye. Medyapım'ın da bi tırt yaptığı yok ztn 😂
yapımın tek yaptığı şey parlatmak için kadın oyuncular getirmek :D :D

• Güldürdün
Reactions: Alemdar

Son attığı hikayeyi gördün mü Instagram'da? Bir karakterini başa çıkartmaya çalışırken bir karakterini gömmeye devam ediyor, rezalet bir zihniyet.

Bu saatten sonra Halo & Oğuz'un yanına Harun Amca'dan başka biri gelmez. :(
Diyaloglar efsane bu bölüm, Kika'lar efsane, Habitat Mithat yakışmış EDHO'dan bilirim yine :D Ama Enver'i sevemedim. Mecnun vurulması dışında aksiyon olmaz bu bölüm :(

Diyaloglar güzel yazılmasaydı bölüm bu şekilde akmazdı işte bu Raci'lerin farkı, EDHO 6. Sezon'un aynı anda hem en büyük avantajı ve hem en büyük handikapı buydu :( Gönül isterdi maç günü aksiyon olsun ama neyse.

Fragmanı şimdiden merak ediyorum vallah.

Bu alana bir cevap yazın...