ABC How to Get Away With Murder 2. Sezon Yorumları

ne demiş hemen banlayalım ozanı.ss
ne bilem la violaya küfür etmiş sanırım viola için: bu dandik sanatçının dizisi izlenmez bir ay içinde final yapar dizi diye bir yorum yapmıştı sanırım şimdi yorumu bulamıyorum sildimi ki ? acaba ? :)

2x6

Bölüm sonunda beynim yandı. 9. bölümde ara verecekler geçen sezon olduğu gibi, umarım birkaç haftaya birleşir sahneler. :)

Annalise irispisi Wes'in gözünün içine baka baka yalan söylüyor. Bir de boş durmayıp çocuğun bir açığını aramış, herkese yaptığı gibi tam bir şeytan. :)

Analise kendisinin defterini dürmeye hazırlanan savcının yolsuzluk dosyasını Frank ile ele geçirerek, rakibi olan yeni baş savcı adayına verdi. Hem de böylece bir taşla iki kuş vurarak, kocasını öldürmekle suçlanan transseksüel profesörün de ceza almasına engel oldu. :)

Frank’in kameraya attığı bakış da bir acayipti. Annalise'ye yapılan saldırı da parmamığı mı var onu göreceğiz elbet. :X
8.5/10

2x6

Bölüm sonunda beynim yandı. 9. bölümde ara verecekler geçen sezon olduğu gibi, umarım birkaç haftaya birleşir sahneler. :)

Annalise irispisi Wes'in gözünün içine baka baka yalan söylüyor. Bir de boş durmayıp çocuğun bir açığını aramış, herkese yaptığı gibi tam bir şeytan. :)

Analise kendisinin defterini dürmeye hazırlanan savcının yolsuzluk dosyasını Frank ile ele geçirerek, rakibi olan yeni baş savcı adayına verdi. Hem de böylece bir taşla iki kuş vurarak, kocasını öldürmekle suçlanan transseksüel profesörün de ceza almasına engel oldu. :)

Frank’in kameraya attığı bakış da bir acayipti. Annalise'ye yapılan saldırı da parmamığı mı var onu göreceğiz elbet. :X
8.5/10
ben de izledim şimdi annalise süper yalan söylüuor :D
bonnie olayı gerçek mi acep (b)
millet frankle laurelı sevmedi gibi reyting düşüyor hep connorla olivera dönüp @destere kitlesini çekmeliler:A

benim izlemem için violonselin diziden çıkması şart :)
senin ilgini çekmesi için şunlar var @Çiğdem- ler kahroluyor:A
Connor-and-Oliver-1-02-how-to-get-away-with-murder-37645223-500-600.png

2x3

İyi bir bölümdü. Baştan sona Seks izledik.:F

Sonda ters köşe iyiydi yine.
Nate ve çocuklar analise'i alt edemez.:A Boş heyecan bunlar dicem ama bölümün başında Nate Analise'i arıyor endişeli şekilde bölüm sonunda yamuk atıyor. İlginç doğrusu. Bu olayı nasıl toparlayacaklar bakalım.:D

Ensest olayı ise çok abartılı geldi. Dizi bir üste geçmeye çalışıp her şeyi abartmış bence.

8/10

Muhteşemdi 4. bölüm.:Z

Anelise ile Nate'in karasının sahnesinde Anelise yeme bizi dedim.:F Ben hapları verir sanıyordum ama yemedi galiba.:X

Michella.:love1: Sezonun ortasında bomba etkisi yaratmasına çok sevindim.:Z Bu ensestçi oğlan ilede yakışırlar.:Z Ama son sahne geçen sezonu anımsattı.

Dava çok iyiydi. Analise kaybetti ama ergen kızların kavgası şahanydi.:F

9/10

Sondaki müziği arıyorum kaç saattir.:( Umarım bulacağım.

Buldum.:bhr: Melodi çok hoş.:Z

Muhteşemdi 4. bölüm.:Z

Anelise ile Nate'in karasının sahnesinde Anelise yeme bizi dedim.:F Ben hapları verir sanıyordum ama yemedi galiba.:X

Michella.:love1: Sezonun ortasında bomba etkisi yaratmasına çok sevindim.:Z Bu ensestçi oğlan ilede yakışırlar.:Z Ama son sahne geçen sezonu anımsattı.

Dava çok iyiydi. Analise kaybetti ama ergen kızların kavgası şahanydi.:F

9/10

Sondaki müziği arıyorum kaç saattir.:( Umarım bulacağım.

Buldum.:bhr: Melodi çok hoş.:Z
htgawm müzikleri hep iyi :D

2x7 izledim bu bölümün yükselmesinden anlıyoruz abd halkı terbiyeliymiş @destere gibi seks görmek istemiyormuş:A
olivera nolacak bakalım psikopat kardeş onu öldürür mü?
wes kim anlamadım annalise nin oğlu falan mı çıkacak kız kardeşinin oğlu falan mı (b)
bonnie de psikopatlık artıyor her şeyi o yapmış olabilir
savcı çok kaşınıyor malikaneden düşüş ahnesi çok iyiydi kanları fışkırdı
michaela-connor ve wes-laurel diye ayrıldılar ekip
asher ın geçmişini öğrendik kıza tecavüz etmiş birileri acaba asher da var mı

pointim: 8.7 @sürgünüm @-potterhead- @sokak sanati

2x7 izledim bu bölümün yükselmesinden anlıyoruz abd halkı terbiyeliymiş @destere gibi seks görmek istemiyormuş:A
wes kim anlamadım annalise nin oğlu falan mı çıkacak kız kardeşinin oğlu falan mı (b)

İyiki ispiyon paylaşmamışsın yazacaktım, bu seferde alıntı yaparken ispiyon yedim. Alntı yaparken spoilerin açıldığını bilmiyordum, hemen gözüm kaydı. Bir daha senin bu konudan göndrdiğin etiketlere bakmayacağım. :(

İyiki ispiyon paylaşmamışsın yazacaktım, bu seferde alıntı yaparken ispiyon yedim. Alntı yaparken spoilerin açıldığını bilmiyordum, hemen gözüm kaydı. Bir daha senin bu konudan göndrdiğin etiketlere bakmayacağım. :(
oh olsun meryemime laf edersen öteki konuda böyle olur:A

seks i bile seksi kızlar icra etmeli? fok balıkları soyunursa halk tabiki rencide olup diziyi izlemez senin violanın baskülünü gören tv yi kapatmıştır :)

2x7

Olaysız tek bir bölüm bile yok. :)

Annalise ile Wes arasındaki bağ, Wes'in annesinin ölümü vs. ile alakalı çıkacak bence. Hatırlarsan Annalise, Wes'in annesinin intihar ettiğini söylemişti orda bir bit yeniği var bence.

Eve, Nat'ın karısının dosyasını değiştirdi. Ama her şey bu kadar basit mi diye de sormadan edemiyor insan. :)

Savcı'nın ölümünde Bonnie psikopatının parmağı var mı acaba?
8.5/10

5. ve 6. bölümü izledim. muhteşemlerdi.:D

Frankte olayın içinde resmen. Nevrim döndü.:F Analise'in yanındaymış gibi davranmaya falanda çalıştı bölümün başında ama Analise o kızdan en istedi o kısmı anlamadım.:F

Kocasını öldüren kadının davası hoştu. Analise yine çok uyanıktı hemen anladı.:D

Çekik gözlü ile zenci kardeşlerin yeni kardeşi çıktı baya ilginç oldu dizi. 8. bölümü tahmin etmeye çalışamıyorum bile.:F

8.5/10

2x7 yi izledim.

Muhteşem bir bölümdü.

davalar süperdi. Avukata analise'in yaptığı muhteşemdi ve Lourel'ım harika is çıkardı.:bhr: Minikleri falan harikaydı.

Wes ve Analise'in ortak noktası çıkacak diye bekliyordum ama yine de şaşırdım. Ne çıkacak merak ettim bak.:X

Walsh'ın parlağını kaçırdı sanırım. Uff ne heyecanlandim. Sanırım Connor bu sebeple daha bir ptlama yaşatacak Analise'e. Öldürmüş olabilir ama silah Wes'in elinde. Olayı merak ediyorum.

Bonnie reis.:F Kadın avukatı öldürmüş ama Analise'i vurmak yemez. Başka bir şey var orada.:X Son sahne cidden ürktüm o ceset düşünce.:(

9/10

2x8

Geçen bölüm kadar heyecanlı olmasa da yine çok güzel bir bölümdü.

Savcı kadın bizimkilerin hukuk bürosuna dinlemem cihazı koymuş. Asher'ın dinleme cihazını bulması ve Frank'ın DNA'yı para karşılığı elde etmesi mahkeme de ensest kardeşleri kurtardı ama finalde gördüğümüz üzere kız Phillip ile işbirliği yapmış. Caleb'in de cinayet silahını bulması olayları açıklığa kavuşturacak gibi. Bitsin artık şu dava çok uzadı.
8/10