ne bilem la violaya küfür etmiş sanırım viola için: bu dandik sanatçının dizisi izlenmez bir ay içinde final yapar dizi diye bir yorum yapmıştı sanırım şimdi yorumu bulamıyorum sildimi ki ? acaba ?ne demiş hemen banlayalım ozanı.ss
ne bilem la violaya küfür etmiş sanırım viola için: bu dandik sanatçının dizisi izlenmez bir ay içinde final yapar dizi diye bir yorum yapmıştı sanırım şimdi yorumu bulamıyorum sildimi ki ? acaba ?ne demiş hemen banlayalım ozanı.ss
viola teyzeden korkmuşturne bilem la violaya küfür etmiş sanırım viola için: bu dandik sanatçının dizisi izlenmez bir ay içinde final yapar dizi diye bir yorum yapmıştı sanırım şimdi yorumu bulamıyorum sildimi ki ? acaba ?
ben de izledim şimdi annalise süper yalan söylüuor2x6
Bölüm sonunda beynim yandı. 9. bölümde ara verecekler geçen sezon olduğu gibi, umarım birkaç haftaya birleşir sahneler.
8.5/10Annalise irispisi Wes'in gözünün içine baka baka yalan söylüyor. Bir de boş durmayıp çocuğun bir açığını aramış, herkese yaptığı gibi tam bir şeytan.
Analise kendisinin defterini dürmeye hazırlanan savcının yolsuzluk dosyasını Frank ile ele geçirerek, rakibi olan yeni baş savcı adayına verdi. Hem de böylece bir taşla iki kuş vurarak, kocasını öldürmekle suçlanan transseksüel profesörün de ceza almasına engel oldu.
Frank’in kameraya attığı bakış da bir acayipti. Annalise'ye yapılan saldırı da parmamığı mı var onu göreceğiz elbet.
benim izlemem için violonselin diziden çıkması şartben de izledim şimdi annalise süper yalan söylüuor
bonnie olayı gerçek mi acep
millet frankle laurelı sevmedi gibi reyting düşüyor hep connorla olivera dönüp @destere kitlesini çekmeliler
senin ilgini çekmesi için şunlar var @Çiğdem- ler kahroluyorbenim izlemem için violonselin diziden çıkması şart
htgawm müzikleri hep iyiMuhteşemdi 4. bölüm.
Anelise ile Nate'in karasının sahnesinde Anelise yeme bizi dedim. Ben hapları verir sanıyordum ama yemedi galiba.
Michella. Sezonun ortasında bomba etkisi yaratmasına çok sevindim. Bu ensestçi oğlan ilede yakışırlar. Ama son sahne geçen sezonu anımsattı.
Dava çok iyiydi. Analise kaybetti ama ergen kızların kavgası şahanydi.
9/10
Sondaki müziği arıyorum kaç saattir. Umarım bulacağım.
Buldum. Melodi çok hoş.
Bende iyi dedim zaten ama arada bazıları çok iyi çıkıyorhtgawm müzikleri hep iyi
İyiki ispiyon paylaşmamışsın yazacaktım, bu seferde alıntı yaparken ispiyon yedim. Alntı yaparken spoilerin açıldığını bilmiyordum, hemen gözüm kaydı. Bir daha senin bu konudan göndrdiğin etiketlere bakmayacağım.2x7 izledim bu bölümün yükselmesinden anlıyoruz abd halkı terbiyeliymiş @destere gibi seks görmek istemiyormuş
olivera nolacak bakalım psikopat kardeş onu öldürür mü?
wes kim anlamadım annalise nin oğlu falan mı çıkacak kız kardeşinin oğlu falan mı
bonnie de psikopatlık artıyor her şeyi o yapmış olabilir
savcı çok kaşınıyor malikaneden düşüş ahnesi çok iyiydi kanları fışkırdı
michaela-connor ve wes-laurel diye ayrıldılar ekip
asher ın geçmişini öğrendik kıza tecavüz etmiş birileri acaba asher da var mı
pointim: 8.7 @sürgünüm @-potterhead- @sokak sanati
oh olsun meryemime laf edersen öteki konuda böyle olurİyiki ispiyon paylaşmamışsın yazacaktım, bu seferde alıntı yaparken ispiyon yedim. Alntı yaparken spoilerin açıldığını bilmiyordum, hemen gözüm kaydı. Bir daha senin bu konudan göndrdiğin etiketlere bakmayacağım.
Meryem'e nerde laf ettim? 😱 Kaç defa söyledim kendisini sevdiğimi ayıptır.oh olsun meryemime laf edersen öteki konuda böyle olur
2x7 izledim bu bölümün yükselmesinden anlıyoruz abd halkı terbiyeliymiş @destere gibi seks görmek istemiyormuş
olivera nolacak bakalım psikopat kardeş onu öldürür mü?
wes kim anlamadım annalise nin oğlu falan mı çıkacak kız kardeşinin oğlu falan mı
bonnie de psikopatlık artıyor her şeyi o yapmış olabilir
savcı çok kaşınıyor malikaneden düşüş ahnesi çok iyiydi kanları fışkırdı
michaela-connor ve wes-laurel diye ayrıldılar ekip
asher ın geçmişini öğrendik kıza tecavüz etmiş birileri acaba asher da var mı
pointim: 8.7 @sürgünüm @-potterhead- @sokak sanati