kadın daha azğın görünüyor adama tecavüz etti sanırım )@destere viola teyzeye laf ediyon da şunlar da var bak @sürgünüm @-potterhead- @sokak sanati izlememiştir o yüzden spoi içinde kalsın @Çiğdem- sen de izle bu gecelik fantezik rüyan çıksın
tabi bu sahne çiğdemden çok senin fantezi dünyana hitap ettikadın daha azğın görünüyor adama tecavüz etti sanırım )
Allah cezanı vermesin 5. bölümü izlemedim daha bütün ispiyonu yedim. Ben o sahneyi geceye saklamıştım.@destere viola teyzeye laf ediyon da şunlar da var bak @sürgünüm @-potterhead- @sokak sanati izlememiştir o yüzden spoi içinde kalsın @Çiğdem- sen de izle bu gecelik fantezik rüyan çıksın
sahne gözüküyor muAllah cezanı vermesin 5. bölümü izlemedim daha bütün ispiyonu yedim. Ben o sahneyi geceye saklamıştım.
Of bunlar yine mi sevişçek hiç de sevmiyom, neyse ben bunları anca sömestr'da falan izlerim zati@destere viola teyzeye laf ediyon da şunlar da var bak @sürgünüm @-potterhead- @sokak sanati izlememiştir o yüzden spoi içinde kalsın @Çiğdem- sen de izle bu gecelik fantezik rüyan çıksın
ne varmış bunda hep ormantik çiftleri mi izlicez ay bu defneyle ömer 18 bölüm oldu bir sevişemedi zaten .ssOf bunlar yine mi sevişçek hiç de sevmiyom, neyse ben bunları anca sömestr'da falan izlerim zati
kadından kaçan nolsun ama öylesine rastlayamıyoruz hep biz girişimde bulunacağızki karşı taraf hareketlensintabi bu sahne çiğdemden çok senin fantezi dünyana hitap etti
Onları da sevmiyorum Poyraz'la Ayşegül ilgi alanımda Michaela'ma kısmet çıktı mıne varmış bunda hep ormantik çiftleri mi izlicez ay bu defneyle ömer 18 bölüm oldu bir sevişemedi zaten .ss
işte bu diziyi izle ufkun açılsın burada hep kadınlar ataktakadından kaçan nolsun ama öylesine rastlayamıyoruz hep biz girişimde bulunacağızki karşı taraf hareketlensin
michaelaya normal biri düşmez kiOnları da sevmiyorum Poyraz'la Ayşegül ilgi alanımda Michaela'ma kısmet çıktı mı
Olsun yine de birini bulsunlar artık Connor homo olmayaydı ikisi güzel olurdumichaelaya normal biri düşmez ki
best friend olmaları daha iyi zaten erkek arkadaş konusunda ortak geçmişleri va:RFOlsun yine de birini bulsunlar artık Connor homo olmayaydı ikisi güzel olurdu
noldu reytinglerde çöküştesiniz ? @OzaN ın bir yorumu var dizi hakkında zaten o yorumdan sonra dizi bir ay içinde final yapar violadanda kurtulmuş oluruzay fragmanda yine frankle laurel sevişiyor ayol halk istemiyor demek ki halk @destere gibi totoş olmuş conorla oliver istiyor demek ki onlar şapınca reyting fırlıyordu geçen sene .ss @-potterhead- @sokak sanati @sürgünüm
ne demiş hemen banlayalım ozanı.ssnoldu reytinglerde çöküştesiniz ? @OzaN ın bir yorumu var dizi hakkında zaten o yorumdan sonra dizi bir ay içinde final yapar violadanda kurtulmuş oluruz