ABC How to Get Away With Murder 2. Sezon Yorumları

2x9

Muhteşem bir bölümdü ama hala kapalı olaylar var. Dizinin adına yakışan adı ile uyumlu bir bölüm olmuş.:X

Wes'te bir şeylerin olduğu taa ilk sezondan belliydi. Hissettirdiler hep ben siyahi dayanışması olarak algıladım ilk sezon ama böyle bir şeyler çıkınca şaşırmadımda. Tabi ne olduğunu daha bilmiyorum.:X

Analise nasıl bir kadın yaa. Plan kurup o plana dava yürütürecek:F Çok Çılgın bir şey.

Connor vursaydı keşke. Çocuğun içinin yağları erirdi. Wes'in vurması ise ilginç olmadı anca o vururdu ama Rebecca olayını iyi kullandı.

Plan bence saçma bu arada. Connor haklı kimse inanmaz. Özellikle Sinclair olayı ama sonda Analise'in vurulması olayı değiştirir tabi. Bakalım gelecek bölümlerde neler olacak.

Asher satmadı Bonnie'yi. O sahne aldatmaca çıktı. Nate ise tam kafa karışıklığı. Olay daha çok açılmalı. Nate'in arabada çocuklar ile konuşması ve ilginç diyalogları birde Frank'in hastanede ilginç tavrı neymiş bekleyip göreceğiz.

9.2/10
Ben çok ters köşe olmadım ama güzeldi tabi. Beklediğim olayların çıkmaması her halde beni mutlu etmedi.:X

Diziyi özlemişim.:bhr:

Analise ölüsü ile bile iş yapıyor. Helal valla kadına.:F
Ama şu gerçek kadın mala bağladı.:F Bebek olayı tam delilik.

8/10

2x10

Spoiler yemeden kazasız belasız izledim bölümü.

Analise yıktı yine cinayeti başkasının üstüne, bi de çocuk mevzusu var tabii.

8/10

2x11 hala diyorum bu diziyse @destere ve @Çiğdem- in izledikleri ne .ss
wes in anası annelisenin davasına kurban gitmiş gibi daha büyük bişi beklerdim
frank laureli lialyı öldürdüğünü söyledi
philip is back connor a tehdit videosu gönderdi
sam melununu ve bonnie nin gençliğini gördük flashbacklerle
asher çok eziklendi oliver ve micheale tarafından dışlandı

point: 8.7

2x11 hala diyorum bu diziyse @destere ve @Çiğdem- in izledikleri ne .ss
wes in anası annelisenin davasına kurban gitmiş gibi daha büyük bişi beklerdim
frank laureli lialyı öldürdüğünü söyledi
philip is back connor a tehdit videosu gönderdi
sam melununu ve bonnie nin gençliğini gördük flashbacklerle
asher çok eziklendi oliver ve micheale tarafından dışlandı

point: 8.7
sam le philip evlensin frank violaya tecavüz etsin vee mutlu son :)

2x11

Bence kötü bir bölümdü. Belkide en kötü bölümüydü dizinin.
Flashbackleri sevmedim. Pek sarmadı özellikle Frank ve Bonnie ile ilgili olanlar.
Dava çok saçmaydi. Çok ütopikti.

Onundisinda son sahnede Lori Frank'e oyun yapmış gibi oynuyordu. Gerçekten bu kadar kötü ağlama olmaz yoksa. Berbattı oyunculuğu.:(
Son sahne güzeldi. Haftaya muhteşem olacak.

6.5/10

2×12

Sezon arası sonrası en güzel bölümüydü.

Frank dürüstlüğü seçip itirafta bulunsa da, Laurel kendisini Wes’in kollarına attı. Ayrıca Wes annesini neden öldürmüş olabilir ki. Bakalım buna inandırıcı bir sebep bulabilecekler mi? Aslında şahitlik yapmadığı için Annelise’in öldürtmüş olma ihtimali mantıklı gelmişti.
8.5/10

12.bölüm

Geçen bölümü telafi etti. Sevdim ben bölümü.

Son sahne şahane çıktı. Lourel Wes'in annesini öldürdüğünü ortaya çıkarttı. Analise sanırım İntihar süsü verip Wes'ı kurtaran kişi. Çok İlginç olaylar bizi bekliyor.
Lourel ile öpüşme olayını sevmedim.

Analise yine başı sıkışınca zenciye yol aldı.:F Adam sonra ne oldu diye sorunca suçlu oluyor. Belli yani işinin düştüğü.:F

Philips belasından sanırım kurtulamayacak Analise ve sonu öyle gelecek. Ben aslında Wes'in onun sonu olacağını düşünmüştüm.ss

8.5/10

2x13

Bir önceki bölüm olduğu gibi yine güzel bir bölümdü.

Son dakikaya kadar gerilim içerisinde izledim, Wes'in annesi intihar etmiş.

Wes ile Laurel arasındaki kıvılcım başlamadan bitti bence. Ayrıca Laurel çok duygusal hamile ise şaşırmam valla. :)

Phillip, Annelise'i öldürsede kurtulsak. Ama her zaman olduğu gibi kötüye bir şey olmaz.
8.5/10

Son olarak dizinin 3. sezon onayını geçtiğimiz günlerde aldığını belirteyim.

2x13

Bir önceki bölüm olduğu gibi yine güzel bir bölümdü.

Son dakikaya kadar gerilim içerisinde izledim, Wes'in annesi intihar etmiş.

Wes ile Laurel arasındaki kıvılcım başlamadan bitti bence. Ayrıca Laurel çok duygusal hamile ise şaşırmam valla. :)

Phillip, Annelise'i öldürsede kurtulsak. Ama her zaman olduğu gibi kötüye bir şey olmaz.
8.5/10

Son olarak dizinin 3. sezon onayını geçtiğimiz günlerde aldığını belirteyim.
son sahnede @destere viola teyzenin üstüne atıldı :A
keşke connor gay olmasa micheale ile çok yakışiyiler :bhr: