ABC How to Get Away With Murder 2. Sezon Yorumları

13. Bölümü izledim

Son sahneler süperdi. Rose'un ölümünün nasıl olduğunu izledik. İntiharmış. Dizi yine ters köşe yaptı.

Analise ile Philips maceraları başlıyordu. Son dakika Eva'dan yardım isteyip paçayı yırttı yine.

Conor ile Michella'yı bende çok yakıştırdım. Acayip sempatik geldiler gözüme.:bhr: Keşke olsa.

Dizi sanki ana konulardan saptı. Öyle bir izlenim oluştu bende.
Ben Analise'in bebeğine ne olacak suan en çok onu meşk ediyorum. Ölü doğdu bence.:(

8/10

2x14 ü izledim ben şok 😱
wes in babası ortaya çıktı beyazmış 😱 anasına tecavüz etmiş
annalise nin bebeğinin ölümü kötü olnuş
bonnie önceden de figirdekmiş
asher ve micheale tuvalette sevişti :F
caleb kayıp bakalım nolacak sezon finalinde bir sürpriz gelebilir
frank in llia yı öldürdüğünü öğrenen annelise soluğu anasının yanında aldı

@destere bu bölümü izle nedenini spoiler içinde yazdım berlitmedim ama sen anlarsın :F

2x14 ü izledim ben şok 😱
wes in babası ortaya çıktı beyazmış 😱 anasına tecavüz etmiş
annalise nin bebeğinin ölümü kötü olnuş
bonnie önceden de figirdekmiş
asher ve micheale tuvalette sevişti :F
caleb kayıp bakalım nolacak sezon finalinde bir sürpriz gelebilir
frank in llia yı öldürdüğünü öğrenen annelise soluğu anasının yanında aldı

@destere bu bölümü izle nedenini spoiler içinde yazdım berlitmedim ama sen anlarsın :F

tüm bölümü izlememde o dediğin yerleri sadece izleyebilirim :))

2x14

İyi bölümdü genel olarak. :)

Wes'in annesinin intihar sebebi belli oldu: Wallace Mahoney'in tecavüzüne uğramış ve oğlunu yani Wes'i öldürmekle de tehdit etmiş. :X

Asher ve Micheale olmadı ya. :( Orange Is the New Black'ten beri Matt McGorry'yi sevmiyorum. Hayır benim sevip sevmememde önemli değil, görüntü olarakta yakışmıyorlar bence. :)

Connor'ın savcıya tipim değilsin dediği sahne güldürdü. :D

…Annalise’in Lila’yı öldüren kişinin Frank olduğunu öğrenmesi.
8.5/10

2x15 (Sezon Finali)

Beklemediğim her şey oluyor ve beklenen ise hiç olmuyor. :)

Annelise'in bebeğini kaybetmesinin altından Frank çıktı. Finalde bir yere kayboldu ama hikayeden çıkmamıştır yani geri dönecektir.

Caleb intihar etmiş gözüküyor. Wallace’ın ölmesi biraz sürpriz oldu, ben Wes öldürür diye bekliyordum. :)

Annalise’in aile sahneleri çok uzun sürdü, biraz kısa olsa daha güzel bir bölüm olabilirdi.
9/10

2x15 (Sezon Finali)

Beklemediğim her şey oluyor ve beklenen ise hiç olmuyor. :)

Annelise'in bebeğini kaybetmesinin altından Frank çıktı. Finalde bir yere kayboldu ama hikayeden çıkmamıştır yani geri dönecektir.

Caleb intihat etmiş gözüküyor. Wallace’ın ölmesi biraz sürpriz oldu, ben Wes öldürür diye bekliyordum. :)

Annalise’in aile sahneleri çok uzun sürdü, biraz kısa olsa daha güzel bir bölüm olabilirdi.
9/10
wes in hayatı aynı küçük emrah:F

Sezon finalini izledim

Güzel sayılırdı ama waow olmadım.:)

Analise'in aile sahneleri güzeldi ben sevdim ama uzundu gerçekten. Dizinin ters köşe olmayı bekleyen izleyicisi sevmez bu kadar ağırlıklı olarak o sahneleri görmeyi.

Gelecek sezonun cinayet mevzusu belli gibi. Wes'in babası nasıl öldü. Tam açıklandığı sırada ölmesi ilginç. Wes'i korumak için uğraşacak Analise.

Frank bölüme damga vurdu. Sonda paraları da alıp ortadan kayboldu bence.:F

Caleb davası güzel çözüldü. Olan Michella'ya oldu.:(

8/10