ABC How to Get Away With Murder 1. Sezon Yorumları

Desene dizi bayaa bayaa erotic bi dizi :F Hikayeyinin sinyallerini sana veriyorlar alt metni sen dizi bitince yazıyorsun hayallerinde :F

Bunu İzlicene TWD izlesene yorumunu göremedim zaar :T: @Çiğdem- 'le kapişmaktan mı yorum yazmayı unuttun:F
hayır daha TWD izlemedim SFU sayfasında sana sfu izleyeceğimi söylemiştim iki saat önce de sen görmedin sanırım :)

yok frankla laurel daha ateşli bir ikili hele laurel açılsa tam açılacak çok belli :A
fragmana da baktım haftaya annelise teyze sam i ziyareter gidiyi sam banyodan çıkmış şekilde kapiyi açiyi onlardan da bişi bekliyim artık :A

totoşluk yapıp her şeyi izlersen böyle olur :) azıık seçici ol misal çöp bacak portakalı bırak:)))
her diziyi izlemiyorum mesela silindirik vucutluyu sana bıraktım :)

yok bu karafatmada bir sempatiklik yok çok itici bir tip yoksa yani yoklukta idare edecek cinsten tümden kötülemiyorum :)
sen vahide teyzeye meyillenmiş adamsın senin yokluk anlayışşın çok değişik :))) forever izlerken 91 yaşındaki carlye teyzeye de şey ettin mi :F

ne alakası var :F ama @Çiğdem- den iyidir yine de en azından ev işinden anliyi kadıncağız:)))

sen ay yapım dizileri izleye izleye mankenleri oyuncu bellediğinden sevmemen normal:X
Sanırsın o kadın hafızalara kazınmış bi isim:X Kadını daha bu sene gördüm, sadece ben değil sen de yeni tanımışssındır:F

Dizinin türkçe adı :X @OzaN @destere @xemrexxx
zJctPsj.png

Sanırsın o kadın hafızalara kazınmış bi isim:X Kadını daha bu sene gördüm, sadece ben değil sen de yeni tanımışssındır:F

Dizinin türkçe adı :X @OzaN @destere @xemrexxx
zJctPsj.png

işte türkçesini başroldeki karafatma gibi yuvarlarsak, dizinin tam türkçe karşılığı paçalardan akıyor gibi bişey olur :))

kadının başarılarını okudum o kadarı yeterli:X

ben de gördüm bu akşam bölüm puanlarına bakarken @Forumdash:X
kadının arkası kuvveti bende farkındayım :))

arkasına o ka baktın demek :A
kafası tenis topu kadar kadının zaten? neyine bakayım .. göze çarpan yeri genelde arka taraf yani istemedende olsa göze orası batıyor :)

şimdi diyarbakır karpuzunun üstüne misket koysan dikkatini misketmi çeker karpuzmu ? :))