CBS How I Met Your Mother 9. Sezon (Final Sezonu) Yorumları

9x9'u izledim.

Bence iyi bir bölümdü. Barney'in iddaları süperdi :D Anneyle ilk tanışan Barney olmuş, grup anneyle tanıştığı zaman Barney'in halini merak ediyorum Ted'in karısına bile asıldı reyiz :D

8 ve 9 u da izledim sonunda :D

ikisinde de pek gülmedim ama güzel bölümlerdi özellikle Barney'nin "daha fazla iddia" dediği sahnede çok güldüm :F

anne daha iyi biri seçilseydi keşke hiç yakışmıyor Ted'e :(

Pek güzel olmadığı doğru ama şirin ve Ted ile uyumlu biri bence, çok kötü bir seçim değil. Ama bir düğünden geri çevirdiği kız değil. :D (Adını unuttum. :()
cassie'ydi galiba adı? :D eğer aynı kızdan bahsediyorsak o daha iyiydi bence de :) GoT'daki Sam'in takıldığı kız olsaydı keşke anne :F

9x10'u izledim az önce.

Yorumum ise her zaman ki gibi güzel bölümdü. Barney Reiz yapti gene yapacağini tadi kaçmasin diye burada söylemeyeceğim. :)

9x10 süperdi baya güldüm Barney reyiz süperdi :F

sezonun komedi anlamında en iyi bölümüydü :)

sondaj sahnesine ve marvell'in araba sürdüğü sahnesine çok güldüm :kiki:

9x10 izledim.

Eğlenceliydi, Barney güldürdü bu sefer açık ara bölümün yıldızıydı. :D

Puanım 9/10

(8.5/10 verecektim aslında ama bölüm adıyla uyum olsun istedim. :D)

S09 B10
İzledim Barney reyiz :F Hiçbirine gülmüyorum Barney haricinde:X Nasıl masum bi suratı var adamın :F Kaç yaşinda adam bi anda çocuk ruhlu olabiliyor, ki bunu dizide bu bölümde çok iyi kullandı:)

Haa birde Marshall'ın 10 bölümdür gülmediğim seyaheti sırasında bir tek bebeğin araba sürmesine güldüm :F

9x10'u izledim.

Komedi anlamında pek bişey yoktu bence, Barney reyizin bir iki sahnesi dışında.

9.sezonda anne gelcek dediler gelemedi bi türlü. Bölümler ilerledikçe saçmalıyorlar bence. Ted boş kaldı her bölüm saçma sapan işlere sokuyorlar adamı.

9x10'u izledim.

Komedi anlamında pek bişey yoktu bence, Barney reyizin bir iki sahnesi dışında.

9.sezonda anne gelcek dediler gelemedi bi türlü. Bölümler ilerledikçe saçmalıyorlar bence. Ted boş kaldı her bölüm saçma sapan işlere sokuyorlar adamı.
Ted'in özellikle son bölümdeki hali gerçekten saçmaydı. Son bölüme kadar tanıştırmayacaklar belli ki. :(

S09 B10
İzledim Barney reyiz :F Hiçbirine gülmüyorum Barney haricinde:X Nasıl masum bi suratı var adamın :F Kaç yaşinda adam bi anda çocuk ruhlu olabiliyor, ki bunu dizide bu bölümde çok iyi kullandı:)

Haa birde Marshall'ın 10 bölümdür gülmediğim seyaheti sırasında bir tek bebeğin araba sürmesine güldüm :F
İyice absürtlüğe vurdular orada ben de güldüm. :D O şarkı zaten efsane. :D

Ted'in özellikle son bölümdeki hali gerçekten saçmaydı. Son bölüme kadar tanıştırmayacaklar belli ki. :(

İyice absürtlüğe vurdular orada ben de güldüm. :D O şarkı zaten efsane. :D

Son bölümde tanıştırcaklarsa aradaki bölümleri izlemeye gerek yok sadece finali izlesek yeter :(

Bu sezon anneyle Ted'i daha çok göstercekler diyorduk, olaylar Barney etrafında dönmeye başladı, Ted'de yan karakter gibi oldu :(

Son bölümde tanıştırcaklarsa aradaki bölümleri izlemeye gerek yok sadece finali izlesek yeter :(

Bu sezon anneyle Ted'i daha çok göstercekler diyorduk, olaylar Barney etrafında dönmeye başladı, Ted'de yan karakter gibi oldu :(
Düğün Barney'in düğünü olunca doğal olarak başrol gibi oldu.

Dizi bozalı çok oldu zaten ilk sezonlardan eser yok ama yine de karakterleri sevdiğimizden izliyoruz. :):)

9x11'i izledim.

Yine düğünle ilgisi olmayan, hatta dizinin gidişatı ile bile ilgisi olmayan bir bölümdü.

Ama kafiye olayı iyiydi, özellikle Marshall ve Barney reyizlerin kafiyeleri :D Marshall reyiz o yolu yürücem dedi düğün bitene kadar gidemez artık :D

8/10

S09 B11'i izledim

Bu sezon hiç gülmediğim bir bölüm oldu. Tebessüm dahi etmedim:( O kadar sıkıcıydı. Ne düğünle alakası vardi ne de düzgün bir böümdü. Kafiye olayı türkçe olunca olmamiş.Dünyaya satılan bir dizisin neden yerelleşip kendi dilinde kelime cabazliği yapılan bir bölüm yazarsın? Altayazısız ve orjinal dilde altyazılı izleseydim belki gülerdim ama türkçe altyazılı izleyince hem dedi ingilizce diyip hemde türkçe altyazıyı okuyunca keyif vermedi. Tekrardan zar zor inglizce altyazılı izlemek isterdim ama Marshall'ın gereksiz maceralarından birisiydi gerek yok:)

9x11 Kötü bi bölümdü. Sıkıcıydı, komik değildi, akıcı değildi. Geçiştirmelikti. Sezonu doldurmak için çekilmiş bi bölüm olduğu çok belliydi.

4/10 veriyorum barney'nin hatırına...