Bu akşam izlerim ancak
Bence anne çok iyi biri kişilik olarak.8 ve 9 u da izledim sonunda
ikisinde de pek gülmedim ama güzel bölümlerdi özellikle Barney'nin "daha fazla iddia" dediği sahnede çok güldüm
anne daha iyi biri seçilseydi keşke hiç yakışmıyor Ted'e
kişilik iyi de dış görünüş de önemliBence anne çok iyi biri kişilik olarak.
Pek güzel olmadığı doğru ama şirin ve Ted ile uyumlu biri bence, çok kötü bir seçim değil. Ama bir düğünden geri çevirdiği kız değil. (Adını unuttum. )kişilik iyi de dış görünüş de önemli
cassie'ydi galiba adı? eğer aynı kızdan bahsediyorsak o daha iyiydi bence de GoT'daki Sam'in takıldığı kız olsaydı keşke annePek güzel olmadığı doğru ama şirin ve Ted ile uyumlu biri bence, çok kötü bir seçim değil. Ama bir düğünden geri çevirdiği kız değil. (Adını unuttum. )
Ted'in özellikle son bölümdeki hali gerçekten saçmaydı. Son bölüme kadar tanıştırmayacaklar belli ki.9x10'u izledim.
Komedi anlamında pek bişey yoktu bence, Barney reyizin bir iki sahnesi dışında.
9.sezonda anne gelcek dediler gelemedi bi türlü. Bölümler ilerledikçe saçmalıyorlar bence. Ted boş kaldı her bölüm saçma sapan işlere sokuyorlar adamı.
İyice absürtlüğe vurdular orada ben de güldüm. O şarkı zaten efsane.S09 B10
İzledim Barney reyiz Hiçbirine gülmüyorum Barney haricinde Nasıl masum bi suratı var adamın Kaç yaşinda adam bi anda çocuk ruhlu olabiliyor, ki bunu dizide bu bölümde çok iyi kullandı
Haa birde Marshall'ın 10 bölümdür gülmediğim seyaheti sırasında bir tek bebeğin araba sürmesine güldüm
Ted'in özellikle son bölümdeki hali gerçekten saçmaydı. Son bölüme kadar tanıştırmayacaklar belli ki.
İyice absürtlüğe vurdular orada ben de güldüm. O şarkı zaten efsane.
Düğün Barney'in düğünü olunca doğal olarak başrol gibi oldu.Son bölümde tanıştırcaklarsa aradaki bölümleri izlemeye gerek yok sadece finali izlesek yeter
Bu sezon anneyle Ted'i daha çok göstercekler diyorduk, olaylar Barney etrafında dönmeye başladı, Ted'de yan karakter gibi oldu
Düğün Barney'in düğünü olunca doğal olarak başrol gibi oldu.
Dizi bozalı çok oldu zaten ilk sezonlardan eser yok ama yine de karakterleri sevdiğimizden izliyoruz.