Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
9x3'ü ben de izledim şimdi. Vasattı bence. Her bölüm 1-2 saat gidecekleri de belli oldu.
Bölümdeki en sevdiğim şey The Princess Bride göndermeleri oldu. O filmi henüz 1-2 hafta önce izlemiş olmam iyi bir şans oldu. Bu arada Mandy Patinkin'i de baya andılar @Forumdash
Son sahnedeki olaydan bir şey çıkmayacak orada kalması saçma bence de.
İzledim pek gülemedim gülememe sebebim demek ki filmi bilmediğimden olmuş @OzaN Tek güldüğüm kısım kesinlikle zombi kısımlariydi "yavaş yavaş yürüyor konuşarak beynimizin etini yiyecekler" 1'er saat ilerlemesine katlanırım ama 2 ay filan ara veriyorlar sonraki arada artık düğün bittsin anneyle olan maceraları izleyerek ugurlayalım Efsaneler niye uzadikça saçmalıyor resmini yapmak için elime fırçayı aldım Efsane diyince aklıma artık bu tablo gelir
Komedi anlamında biraz daha iyiydi. Marshall bence bölümün yıldızıydı.
Konu olarak ise yine sapıttılar. Barney - Robin - Ted ilişkisinden iyice bıktım. Bu işi tekrar tekrar kurcalayıp duruyorlar. Ne olurdu düğün sezonun ilk bölümü olsa, Ted'in anneyle nasıl tanıştığını detaylı olarak görsek ve sezon finalinde de Ted'in düğününü görsek...
Güzel bir bölümdü. Ted reyizin yanlış seçimleri güldürdü, çok şükür bölümün sonunda anneyle ilgili bişey söyledi Sözde final sezonu ama anneden bahsetmiyorlar hiç
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.