CBS How I Met Your Mother 9. Sezon (Final Sezonu) Yorumları

9x6'yı izledim süper bölümdü :D

9*7 'yi ilk izleyen benim sanirim :D
"Soru sormak yok" olaylari cok guzel,cok dehset bi bolum hemen izlemelisiniz bence :D

9x6'yı izledim. Geride kaldık biraz. :D

Sezonun diğer bölümlerine göre iyiydi. Sezonun şu ana kadarki en iyisi olabilir ama eskiden bu ayardaki bölümlere ortalama derdik. :(

8 aldı benden bu bölüm, iki bölüm daha var yetişeceğim inşallah.

HIMYM tayfası yorum yapmayı bırakmış galiba benim zorunlu aradan beri? :D

@Forumdash @cevaa @yatutarsa @KK|Batman @BuraK

Bu arada bölüm sonundaki fragman bölümden daha güzeldi. :D

9x6'yı izledim. Geride kaldık biraz. :D

Sezonun diğer bölümlerine göre iyiydi. Sezonun şu ana kadarki en iyisi olabilir ama eskiden bu ayardaki bölümlere ortalama derdik. :(

8 aldı benden bu bölüm, iki bölüm daha var yetişeceğim inşallah.

HIMYM tayfası yorum yapmayı bırakmış galiba benim zorunlu aradan beri? :D

@Forumdash @cevaa @yatutarsa @KK|Batman @BuraK

Bu arada bölüm sonundaki fragman bölümden daha güzeldi. :D

Bugünkü bölümü izlemedim daha birazdan izleyince yorum yapıcam :D

Önceki bölümleride hep yorumladım zaten :D

Thank You Linus olayı artarak devam ediyor.:DTed ve Curtis'in Diyalogları 9.sezonun en çok güldürenlerinden.

Ted: Curtis,Deniz Fenerinin haritasını alabilir miyim lütfen?
Curtis: Çok romantik bir deniz feneridir.
Ted: Bari haritasını versen?
Curtis: Çok romantik bir haritadır. :D

Evlenme teklifinide görmüş olduk.Oldukça iyiydi.Barney'nin içinde jakuzi olan lamborgini isteği ve Ted'in kahve bardağı dışında
u81f5.png
Marshall'ın
'ı çalması kopartan sahnelerdi.:D Ek olarak komik olması dışında oldukça duygusal bir bölümdü.

Son düzenleme:
9x8'i izledim.

Süper bölümdü bence. Robin anneyle barıştı. Marshall reyizde iyiydi adamı bırakıp kaçtığı sahnede :D Sonuda çok iyi bitti, artık anneyi şuan ki zamanda görsek daha iyi olcak :D

9x7'yi de izledim.

Şimdi baktım bölümü IMDb'dekiler dizinin en kötü ikinci bölümü olarak seçmiş 7.1 puanla ama bana çok eğlenceli geldi. Eski sezonları aratmayan bir bölümdü bence, 9 alır benden. :D

S09 B08 izledim

Marshall'ın yolculugu artık beni sıktı. Biran önce ara sezon gelsin bu bölüm iyi değildi. Sezon arası finali iyi olcaktir ve zaman ilerlemesi hızlanır(umarim) Sezon arası dönüşü içinde anneyle olan bölümleri izleyelim :(

Barney ve Robin aşkı için

bölümler çok kısa olduğundan birkaç bölüm biriksin diye beklemiştim :D

9*7'yi izledim çok güldüm bu bölüme de :) ama kalan bölümler açılmıyor.

Son düzenleme:
9x9'u izledim. Bölüm IMDb'de bu sezonun en iyi bölümü seçilmiş açık ara ama bence en kötü bölümdü. :(

Özellikle ilk 12-13 dakika baya sıkıcıydı sürekli ne kadar kaldığını bakarak izledim. :(

Bryan Cranston reyisi görmek güzel oldu. Komedide de çok yetenekli olduğunu gösterdi yine ama rolünü pek beğendiğim söylenemez. :(

Barney ve annenin olayı güzeldi, senaryo da güzel bağlanmış. :)

Sonuç olarak Bryan Cranston'ın olmasına rağmen puanım 6.5/10

Bu arada gelecek bölüm Barney'nin babası namı-diğer üçlemeci (bkz: Dexter) çıkacakmış yeniden, güzel olur umarım. :):)

S09 B09 izledim;
Bence çok iyi bölümdü. Marshall ve Ted sahnelerinde hiç gülemedim 😕 Ted'e bu sezon hiç gülemiyorum.
Barney muhteşemdi zaten yunus sesi ile kız tavlamak:F:F
Brayn Cranston'ın HIMYM'deki rolunu unutmusum :X Gayet güzeldi ve güldürdü.Evet haftaya 3'lemeci geliyor:oley: Bu hafta BB'den haftaya Dexter'dan sonraki hafta G.O.T'tan isim bekliyorum :F:F

Sen nasıl beğenmedin @OzaN?