CBS How I Met Your Mother 9. Sezon (Final Sezonu) Yorumları

Geçen bölüü yorumlamamiştim (S09B14) unuttum bile ama S09B015 muhteşemdi. Son sezonda uzun zamandır güldürmğyordu ama bu bölüm müthişti:X Ben bu bölüme sezona göre 10 bile veririrm:F

Barney'nin işi muthişmiş.Eski Barney ile yeni arasındaki değişikli fena göze çarpiyordu:F

Marsmellow Lillypad sahneleri sıkıcıydı aralari bozulmasın:(

Geçen bölüü yorumlamamiştim (S09B14) unuttum bile ama S09B015 muhteşemdi. Son sezonda uzun zamandır güldürmğyordu ama bu bölüm müthişti:X Ben bu bölüme sezona göre 10 bile veririrm:F

Barney'nin işi muthişmiş.Eski Barney ile yeni arasındaki değişikli fena göze çarpiyordu:F

Marsmellow Lillypad sahneleri sıkıcıydı aralari bozulmasın:(
meltemle haluk gibi küsüverdiler :F

9x16'yı izledim.

Beğendiğim bir bölüm oldu ama bu kadar tesadüf fazla olmuş gibi :D Heryerden bişey çıktı hepsi birbiriyle bağlantılı :D Barney'in kadına çarptığı sahne ve Ted'in bara elbiseyle girdiği sahneler güldürdü :D Sondaki annenin şarkısı iyiydi.

8/10

9x16'yı izledim.

Bence son sezonların en iyi bölümlerinden biriydi. Evet fazla tesadüf vardı ama eğlenceliydi. Ted'in sınıf karıştırdığı sahne dizinin en sevdiğim sahnelerindendi ve annenin de o olaya dahil olması çok iyi olmuş. :D

Yalnız Max'in ölmüş olması ve evlenme teklini reddetmesi falan pek hoş olmamış ama neyse olur o kadar diyelim. :)

Eklemeden olmaz sondaki annenin Le vie en Rose yorumu harikaydı. Şarkı zaten muhteşem, anne de harika söylemiş. :)

9/10

Ekleme: Bölümün IMDb puanı 9.6 imiş 😱

Bende pek gülmedim bölüme bölüm iyiydi. Güldürmesede sıkan bölümleri bu sezon çok olmuştu keşke o sıkan bölümlerde böyle olsaydi:X

Bu arada Ted'in o kıyafetle bara girdiği bölüm kaçıncı bölümdü. Orda anneye evlenme teklifi eden adam varmıydı ona bakıcaktim:X yada bakıcak olan resim atsın:A

How I Met Your Father ciddi ciddi geliyor mu ne? 😱

Bu bölüm sanki Himyf yapsak nasıl olur gibi bi deneme yapmışlar çok da iyi olmuş. Bölümü beğendim. :)

8.5

Son düzenleme:
9x17'yi izledim.

Geçen hafta ki anne bölümünden sonra vasat bir bölüm olmuş.

Sadece Barney ve Marshall reyizlerin sahneleri iyiydi.

6/10

9x17

Sezonun ortalamasına göre iyi sayılabilecek bir bölümdü ama geçen haftaya göre düşüktü.

@cevaa'nın aksine bence Marshall ve Barney'in sahneleri kötüydü. :D

Ted'in eski sevgililerinin top 5'i falan iyiydi. Bence de bir numara Victoria idi. :) Zaten senaristler dizinin erken iptali durumunda Victoria'yı anne yapmayı düşünüyorlarmış. :):)

7/10

9x17

Sezonun ortalamasına göre iyi sayılabilecek bir bölümdü ama geçen haftaya göre düşüktü.

@cevaa'nın aksine bence Marshall ve Barney'in sahneleri kötüydü. :D

Ted'in eski sevgililerinin top 5'i falan iyiydi. Bence de bir numara Victoria idi. :) Zaten senaristler dizinin erken iptali durumunda Victoria'yı anne yapmayı düşünüyorlarmış. :):)

7/10

Dizide en çok Marshall ve Barney reyizleri sevdiğim için onların sahneleri bana komik geliyor :D

Dizide en çok Marshall ve Barney reyizleri sevdiğim için onların sahneleri bana komik geliyor :D
Ben en çok Marshall'ı seviyorum en çok Barney'e gülüyorum ama saçmaydı bence ikisinin de sahneleri. :D

Bu arada Barney'nin eğittiği iki eleman How I Met Your Dad'de olacak elemanlar mı diye düşündürmedi de değil. :D

Bu arada dizinin reytingi 3.7'ye kadar yükselmiş. Herhalde bir önceki bölümün getirdiği ses üzerine büyük bir artış olmuş. :)

Ben en çok Marshall'ı seviyorum en çok Barney'e gülüyorum ama saçmaydı bence ikisinin de sahneleri. :D

Bu arada Barney'nin eğittiği iki eleman How I Met Your Dad'de olacak elemanlar mı diye düşündürmedi de değil. :D

Bu arada dizinin reytingi 3.7'ye kadar yükselmiş. Herhalde bir önceki bölümün getirdiği ses üzerine büyük bir artış olmuş. :)

Saçma olsada güldürüyor yinede :D

9x17

Daha duygusal ağırlıklı bi bölümdü pek gülemedim. Barney sonda güzel konuştu...

7.5/10

9x17 pek güldürmese de iyi bölümdü özellikle genel olarak bu sezonun bölümlerine bakılınca.

Alyson Hannigan final senaryosunu okuduktan sonra paylaşmış. :(

d8c0ae5adaa7e4d760afa6227172d48b.jpg

9x18

Vasat bir bölümdü bence. Güldüren yerler oldu ama hikaye sıkıcıydı.

Lily ve Robin'in sahnesi iyiydi :D

6/10

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco