Netflix House of Cards 2. Sezon Yorumları

2x10

Bir önceki muazzam bölümden sonra birazcık durgun gibi kalmış olsa da iyi bölümdü yine. :)

Doug ve Seth arasındaki rekabet ve Doug'un kıskançlığı biraz güldürse de iş ciddiye binecek gibi gözüküyor. Sondaki durum kötü oldu. Rachel deşifre olacak gibi. :(

Edward bu bölümde öne çıkarıldı. O kadar güvenilir gösterdiler ilerleyen bölümlerde bir yamuk yapmasa bari. :)

Bölümden aklımda kalanlardan biri de Frank'in uyku ile ilgili söylediği sözlerdi. Fakat tam olarak kalmadı aklımda o yüzden sözleri yazmaya hiç kalkışmayım daha iyi. :D

8/10

@Forumdash sen kaçıncı bölümde kaldın, bitirmemişsindir inşallah? :)

@sürgünüm farkı iki bölüme çıkardım izle istersen. :)

@destere @Harunnn60 siz de anlaşıp izlersiniz bir ara, hatırlatayım dedim. :)

2x10

Bir önceki muazzam bölümden sonra birazcık durgun gibi kalmış olsa da iyi bölümdü yine. :)

Doug ve Seth arasındaki rekabet ve Doug'un kıskançlığı biraz güldürse de iş ciddiye binecek gibi gözüküyor. Sondaki durum kötü oldu. Rachel deşifre olacak gibi. :(

Edward bu bölümde öne çıkarıldı. O kadar güvenilir gösterdiler ilerleyen bölümlerde bir yamuk yapmasa bari. :)

Bölümden aklımda kalanlardan biri de Frank'in uyku ile ilgili söylediği sözlerdi. Fakat tam olarak kalmadı aklımda o yüzden sözleri yazmaya hiç kalkışmayım daha iyi. :D

8/10

@Forumdash sen kaçıncı bölümde kaldın, bitirmemişsindir inşallah? :)

@sürgünüm farkı iki bölüme çıkardım izle istersen. :)

@destere @Harunnn60 siz de anlaşıp izlersiniz bir ara, hatırlatayım dedim. :)
hatırlatman iyi oldu harunla takipteyiz size yetişiriz :)

Yorum yapmamişmiyim 8'e??:X HoC'ı paket indirdiğim için bakarim hatırladğim sahne varsa izlemişimdir:A Ama en son hatırladiğim
Clare'nin resssamla birlikte oldugu zamandan görüntüler çıkmıştı(b)
Yapmışsın beğenmişim hatta. :D

Evet 8'i izlemişsin en son. Sen de @sürgünüm gibi iki bölüm geridesin. :):)

Şimdi sizin yorumlari okurken 9x10'a da bakıyordum az daha :F:F Umarım 9 bomba bi bölümdür :X En heycanlı yerde ara vermişim bende :T:

Sen kaçta kaldın hacı??? Ben seni seversin sanıyordum bu diziyi?
ikinci sezon 3. bölümü izledim sonra orphan çıkınca hoc u unuttum bir ara :) aslında dizi süper gidiyorduda
russo ölünce
diziden soğudum nedense sonra vikingsler girdi araya sonra bilmem ne girdi o öyle kaldı orda :)

ikinci sezon 3. bölümü izledim sonra orphan çıkınca hoc u unuttum bir ara :) aslında dizi süper gidiyorduda
russo ölünce
diziden soğudum nedense sonra vikingsler girdi araya sonra bilmem ne girdi o öyle kaldı orda :)
HoC aslında tek seferde tüketilecek dizilerden sanki:X Bekletmeye gelmiyor gibi. Yarın 3 bölüm izleyeceğim HoC'un 2.sezonun ilk bölümü hariç pek bi tat vermiyor gibiydi. @OzaN'da öyle bişey fark ettimi bilmem ama ben de öyle. Sendeki durum da bana benzer gibi sanırım.Bi anda tuketmek istiyorsun gibi:X

HoC aslında tek seferde tüketilecek dizilerden sanki:X Bekletmeye gelmiyor gibi. Yarın 3 bölüm izleyeceğim HoC'un 2.sezonun ilk bölümü hariç pek bi tat vermiyor gibiydi. @OzaN'da öyle bişey fark ettimi bilmem ama ben de öyle. Sendeki durum da bana benzer gibi sanırım.Bi anda tuketmek istiyorsun gibi:X
aynen seriye takacaksın:) ara girince olmuyor sıcak yenen yemeklerden :))

aynen seriye takacaksın:) ara girince olmuyor sıcak yenen yemeklerden :))
Bende hemen bitirirdim sanki bu sezonu ama Hannibal'ı izlediğim gün ve Orange'a belirlediğimiz günle çakışınca bu üçlüyü bozmayayım dedim :X Cumartesi günleri en sevdiğim gün haline geldi:X