2x13 (Sezon Finali)
Tek kelimeyle şunu söyleyeyim muhteşem bir finalle bitti.
Bu diziyse diğerleri ne? hele bizim 3.dünya ülkelerine kaktırdıklarımız ne
10/10
Tek kelimeyle şunu söyleyeyim muhteşem bir finalle bitti.
Bu diziyse diğerleri ne? hele bizim 3.dünya ülkelerine kaktırdıklarımız ne
Frank inanılmaz derecede manipülatif ve hilebaz birisi ,Başkana mektup yazması Tusk'la görüşmesi meclisde çoğunluğa gücü olduğu halde başkanı rüşvetle suçlanmaktan kurtarmak için kılını bile kıpırdatmaması ve ilginç olan Frank'ın bu kadar kötü yanına rağmen onun kazanmasını istememiz?
Başkan'da da var suç tabi onun yerinde Frank olsa bir dakika durmaz mektupu savcılara verirdi niye Linda'ya telefon açıp Tusk'la anlaşmayı bozdu anlaşılır gibi değil.
Doug'un başına gelecekleri bir önceki bölümden tahmin etmiştim.Ama bir taşla öldürülmesine şaşırdım doğrusu anca bu bizim Türk filimlerinde olurdu.Rachel'in sonuda Zoe gibi olur.
Son sahneler inanılmaz heyecanlıydı.bir daha ki sezon daha büyük entrikalar dönecektir dizide. İzleyip, göreceğiz.
Başkan'da da var suç tabi onun yerinde Frank olsa bir dakika durmaz mektupu savcılara verirdi niye Linda'ya telefon açıp Tusk'la anlaşmayı bozdu anlaşılır gibi değil.
Doug'un başına gelecekleri bir önceki bölümden tahmin etmiştim.Ama bir taşla öldürülmesine şaşırdım doğrusu anca bu bizim Türk filimlerinde olurdu.Rachel'in sonuda Zoe gibi olur.
Son sahneler inanılmaz heyecanlıydı.bir daha ki sezon daha büyük entrikalar dönecektir dizide. İzleyip, göreceğiz.
10/10