[HASHTAG]#Hannibal[/HASHTAG] bitti şimdi [HASHTAG]#HoC[/HASHTAG] zamanı@Forumdash Hacı izliceksen bende izlerim.
Tmm bende ikisini izlerim.Hemde GoT bitmemiş olur.[HASHTAG]#Hannibal[/HASHTAG] bitti şimdi [HASHTAG]#HoC[/HASHTAG] zamanı
Senin bu yorumuna aslında bu bölümde biraz cevap verildi gibi ki şöyle; @OzaN'da okusun bu teoriyiDoug'un peşindeki adam evin kameralarına sızıp çekmiş olabilir bu Frank'ın başına büyük bela açabilir.
[HASHTAG]#HoC[/HASHTAG] S02B12 izledim
Geçen hafta sonda verilen gazın etkisini hiç hissedemedimOlaylar olaylar, soruşturmalar baş gösterirken hiç bi gelişme yok gibiydi.
Başkan ile Frank'in arasının açılma sahnesi ve kum torbası üzerinden kallavili bi şekilde anlatımla gerçekleşmesi gecenin sahnesiydi belkide.
Doug'ı ben de anlamadım Geçen hafta kızın sevişmesine bile göz yumduk varsın mulu olsun gibisinden davrandın da şimdi diye böyle davranıyon bee adam Kızlara üzüldüm
Claire'nin Frank için yapmicaği hiçbişeyi yok Yenilmeyen kadın gardını indrdi yenilgiyi kabul etti ve tasarayı da geri çekti Ne kadın be demeden kendini alamıyorsun.
Jackie ile Frank kaç kere daha anlaşma yapıp bozuşacaklar merak ediyorum? 2'sininde egolar tavan yapıyor Kimse kimseyi takmıyor ama yeni bir anlaşmayla başka ortaklıklara dalıyorlar
Frank'in son sahnede söylediği 3'müzde aynı kumaşız Güzeldi yaa
Bu durgunluga 7.5'dan 8/10 çekiyorum 7.5/10 idaeldir de imdb'de öyle puan veremediğimizden 8 yuvarlıyoruz napalım
Senin bu yorumuna aslında bu bölümde biraz cevap verildi gibi ki şöyle; @OzaN'da okusun bu teoriyi
Şu bilgisayarcı korsan adam (adı neyse artık)
ABD'nin en büyük şebekisini bile hackledi. Şimdi olay şu;
Frank'in evinin güvenlik kamerasının kayıtları bulut tabanlı ise bunu bi şirketin veri tabanında tutmaları gerek.Eğerki evin güvenlik kameralarının kayıtları bu şirkette tutuluyorsa vay halimize Adam zaten Zoe'nin davası için bu işlere girmişti
2x12
Aslında çok fazla ve çok da önemli olaylar vardı ama bir önceki bölüm kadar güzel değildi.
Frank'i yenilmez olarak görmek istiyor insan, kimse onu al aşağı edemesin.
Başkan'a karşı beklenen saldırıyı gerçekleştirdi,para aklamayı araştıran savcı artık Başkan'ın xanax hapı kullandığınıda biliyor.Şöyle bir durum var Türkiye'de yeşil reçete olmadan eczaneden satın alamazsın bu hapı,Başkan'ın rahipten bu hapı temin etmesi başına iş açacaktır hatta kamuoyu tarafından aklı dengesinin yerinde olup olmadığı tartışılacaktır bu durum onu koltuğundan edebilir.
Tusk Anayasa'nın beşinci maddesi gereği konuşmayacağını söyledi açığa çıkmamak için Frank'ı da ele veremeyecek
Doug ve Rachel arasında hesaplaşma kaçınılmaz, Seth Farnk'ın gözüne girdi Doug arada harcanabilir o kız birşey yapabilir.Kapana kızılmış gibi hissediyor bence çok tehlikeli.
8/10
Xanax kullandığını nereden anladılar ya o kısmı kaçırdım. Sadece aile terapistine gittikleri ortaya çıktı diye biliyorum.
Nerede sızdırdılar yani sızdırıldığını biz nasıl anladık?Frank ve Claire ikilisi sızdırdı başka bilen yoktu.
Nerede sızdırdılar yani sızdırıldığını biz nasıl anladık?
Kadın Savcı sordu Rahibe,Başkan'da karsısına Frank ve Claire ikilisinden başkasına söyledinmi dedi o da hayır dedi.
Oku burayı: http://clashtalk.kinja.com/house-of-cards-questions-spoilers-1527196265Tamam da orada aile terapistine gitmesiyle ilgili sormadı mı Xanax nereden çıktı?
Oku burayı: http://clashtalk.kinja.com/house-of-cards-questions-spoilers-1527196265
@OzaNDini danışman,Ne gibi tıbbi lisansa sahipte Xanax reçete yazabilir? diye benim gibi soran var. Kadın savcıda onu sordu Rahibe,Yoksa evlilik terapistine herkes gidebilir.
aşkolsun@Harunnn60 nerde kaldı işi gücü üçkağıt ha bugün ha yarın dizinin dibi çıktı
aşkolsun@Harunnn60 nerde kaldı işi gücü üçkağıt ha bugün ha yarın dizinin dibi çıktı
aşkolsunda hangi bölüme geçiyoruz orndan haber ver )aşkolsun
aşkolsun
Yarın başlayalım , senide yorduk amaaşkolsunda hangi bölüme geçiyoruz orndan haber ver )
beklemekle yorulmak imkansızYarın başlayalım , senide yorduk ama
2x4 baslarız ben 2x3 izlemiştim